Opublikowano 12 lutego 20241 r Klapy tak dobrze mają i taki dobrobyt, że tylko przebierają odnóżami żeby im coś spencer rzucił, bo zdechną z braku gierek jak tego nie zrobi xd Nowa strona, więc sama prawda
Opublikowano 12 lutego 20241 r Kurna no jak można nie czekać na takie tuzy, wyżyny designu jak Starfield, Redfall i strzelanie do krasnali w open world
Opublikowano 12 lutego 20241 r Biedne Gearsy, jeszcze nie wiedzą jak to jest być wsadzonym do paczkomatu po weekendzie:(
Opublikowano 12 lutego 20241 r >WoLong za 50zl? fuuu gówno z abonamentu, nie to co Sonka >jebane Rise of Ronin z PS3 co wygląda jak gówno na gameplayach - noooo co Sonka to Sonka, płacić kurwa wytresowali was fest
Opublikowano 12 lutego 20241 r A nie kupię. Bo mam czuja, że nawet optymalizacyjnie nie dowiezie. W marcu FF7 i potem Dupejszyn Blade.
Opublikowano 12 lutego 20241 r Ronin to sraka fes będzie, tak jak Wo Long. FF7 marzec i GOTY w kwietniu.
Opublikowano 12 lutego 20241 r Ronin najmocniejsze 8/10 w historii, sekiro spotyka Ghost of Tsushima, trzeba będzie zagrać.
Opublikowano 12 lutego 20241 r Ronin jak Days Gone. Średniaczek 6/10, ale ponieważ ex to klapy będą się pałować
Opublikowano 12 lutego 20241 r Pisałem w temacie, że przepaść. Nawet w mniejszych lokacjach tekstury nie domagają w porównaniu do Remake.
Opublikowano 12 lutego 20241 r Wiecie kiedy sie robi podcast zamiast wideokonferencji? Jak się oznajmia złe wiadomości:) To może być splunięcie w twarz graczy. Edytowane 12 lutego 20241 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 12 lutego 20241 r Przecież samo to że taki event wogóle się odbywa, oznacza że coś się dzieje i nadchodzą zmiany.
Opublikowano 12 lutego 20241 r 8 minut temu, Donatello1991 napisał: Dobra zmiana. Może pokazanie twarzy W tej sytuacji za dużo ich kosztuje.
Opublikowano 12 lutego 20241 r 1 hour ago, Daddy said: piękny downgorad po cięciu kosztów To jakis troll? czy to serio tak wyglada Czyli co wracamy do klasyka czyli pokazwyania portow pc jako gameplay z konsol? Edytowane 12 lutego 20241 r przez Ryuk
Opublikowano 12 lutego 20241 r 1 godzinę temu, Daddy napisał: piękny downgorad po cięciu kosztów jak po pięknym Final Fantasy 16 można wydac takie gówno Ja i tak czekam na complete edition z wszystkimi chapterami, ogra się na Sonce 6 pro
Opublikowano 12 lutego 20241 r Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał: Może pokazanie twarzy W tej sytuacji za dużo ich kosztuje. Spoiler
Opublikowano 12 lutego 20241 r Just now, YETI said: Hide contents A ten kurwa jak zwykle zyje w swoim swiecie Wez mi powiedz Yeti co ty wciagasz bo by mi sie przydalo