Opublikowano 28 lipca 20222 l Na wymarciu to jest granie konsolowe na Xboxie. Pola bezgrowia po ataku sonki.
Opublikowano 28 lipca 20222 l Spokojnie jeśli nie czeka nas wojna atomowa w 2077 to xbox wtedy dostarczy!
Opublikowano 28 lipca 20222 l 15 minut temu, LiŚciu napisał: Na wymarciu to jest granie konsolowe na Xboxie. Pola bezgrowia po ataku sonki.
Opublikowano 28 lipca 20222 l Dlaczego lisciu ma czelnośc pisać o grach i graniu? Dajcie mi moda i wyrzucę tych antygraczy stąd
Opublikowano 28 lipca 20222 l 35 minut temu, LiŚciu napisał: Na wymarciu to jest granie konsolowe na Xboxie. Pola bezgrowia po ataku sonki. Po tegorocznym E3 już was nie ma, opadł jedynie kurz na wasze groby. Jesteście skończeni, MS i Bethesda rozyebaly konkurencję.
Opublikowano 28 lipca 20222 l Co ty ćpiesz Paolo. Od tego braku gustu growego poszło ci jeszcze na mózg?
Opublikowano 28 lipca 20222 l 39 minut temu, 20inchDT napisał: Dlaczego lisciu ma czelnośc pisać o grach i graniu? Dajcie mi moda i wyrzucę tych antygraczy stąd Zamknij mordę
Opublikowano 28 lipca 20222 l 5 minut temu, Jakim napisał: Co ty ćpiesz Paolo. Od tego braku gustu growego poszło ci jeszcze na mózg? Mam najlepszy gust na forum, a że mało kto to dostrzega świadczy źle nie o mnie a o WAS.
Opublikowano 28 lipca 20222 l Wyobraźcie sobie rok 2023? Jak MS I brthesda przekładają premiery na 24 rok, FM w listopadzie 2023 dopiero xd xd. Najlepsze, że to jest bardzo realny scenariusz.
Opublikowano 28 lipca 20222 l Od stycznia jesteście rozjebywaniu miesiąc w miesiąc, Sony nie ma nic na 2023 - wystrzelali się z premier i będziecie głodować do końca generacji, aż te ich nowe studia krzaki wysrają jakieś AA na żółto na meta.
Opublikowano 28 lipca 20222 l Jeden Spider-Man 2 wystarczy by wszystkie gry ms zajebac. Szkoda tylko, że FM to nie będzie bezpośrednia konkurencja xd.
Opublikowano 28 lipca 20222 l Wiadomka, reskin Batmana to szczyt ambicji klapów. Nie dziwię się, że PSS wygląda tak żałośnie skoro ma tak niewymagający target. xddd Spoczko, miłego grania w Spidermana przez 365 dni w roku, polecam zagadać do whiskera. Znieczuleni denaturatem nie zauważycie, że gracie w to samo od ostatnich 5 lat.
Opublikowano 28 lipca 20222 l Starfield pewnie będzie bliżej lipca, ale FM i Redfall normalnie wjadą w marcu i w maju Tak to widzę. A na jesień zimę jakis Hellblade i Avowed
Opublikowano 28 lipca 20222 l Nasz "lider" to kolejny dowód, że ilość nie idzie w parze z jakością. To podobnie jak z grami w gamepassie Edytowane 28 lipca 20222 l przez izon
Opublikowano 28 lipca 20222 l Spoko, jakbyście mieli XGP na PS to zesralibyście się z wrażenia, że takie perły i sztosy day1, ale nie ma więc trzeba się oszukiwać, że PS+ ma jakiekolwiek szanse. xd
Opublikowano 28 lipca 20222 l https://www.ppe.pl/news/303431/games-with-gold-na-sierpien-ujawniony-microsoft-przygotowal-4-gry.html Kurwa xd buahaha
Opublikowano 28 lipca 20222 l No i cyk, kolejny krok do upodobnienia się do Xboxa. Normalna sprawa, trzeba gonić za liderem, a wy sie dalej oszukujcie, że DualSense to jakaś rewolucja.
Opublikowano 28 lipca 20222 l Asymetryczne analogi, sprzyjające naturalnemu ułożeniu dłoni. Sony nie jest głupie i wie, że tak jest lepiej i zdrowiej. chwyt jak u paralityka
Opublikowano 28 lipca 20222 l 22 minuty temu, Czoperrr napisał: Asymetryczne analogi, sprzyjające naturalnemu ułożeniu dłoni. Sony nie jest głupie i wie, że tak jest lepiej i zdrowiej. chwyt jak u paralityka 3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Mam najlepszy gust na forum, a że mało kto to dostrzega świadczy źle nie o mnie a o WAS. Jak tam W40k: Darktide, wyjebali z konsoli z września na chuj wie kiedy XD, całe szczęście na PC już w tym roku ogra się akurat po platynce w tegorocznym GOTY
Opublikowano 28 lipca 20222 l Symetria, czyli estetyka głupców, ale co mogą klapiszcza ojsrane, ojszczane wiedzieć nt. sztuki i normalnego ułożenia gałek?
Opublikowano 28 lipca 20222 l Klaperskie muszą patrzeć się na pada jak grają, dlatego na plejce analogi są symetryczne