Opublikowano 17 lutego 20241 r Jeszcze wrzucił te etapy z guwniakiem gdzie centralnie chciało się wyłączyć konsolę
Opublikowano 17 lutego 20241 r Do tego znowu mleko Pewnie jakieś (pipi) od Sony, mój 5-cio letni B8 wygląda lepiej.
Opublikowano 17 lutego 20241 r 35 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Do tego znowu mleko Pewnie jakieś (pipi) od Sony, mój 5-cio letni B8 wygląda lepiej. Masz jakieś martwe piksele? Bo mi wy(pipi)ało 4 miesiące temu nagle z 60 po bokach xd teraz c3.
Opublikowano 17 lutego 20241 r 9 minut temu, Donatello1991 napisał: Masz jakieś martwe piksele? Bo mi wy(pipi)ało 4 miesiące temu nagle z 60 po bokach xd teraz c3. ani jednego, ale potężnie zamulił mi system jeśli chodzi o obsługę apki YT
Opublikowano 17 lutego 20241 r On 2/16/2024 at 7:44 AM, Shen said: Znowu po(pipi)iłeś forum, to nie pclab Smiesznie sie czyta takie posty jak klapy i boty od lat wyliczaja pixel density, kto ma wiecej trawy, komu mniej klatki spadaja, kto ma wiecej klatek, kto ma lepsza rozdzialke Ale dalej udawaja, ze konsolowcy nie licza klatek itd Edytowane 17 lutego 20241 r przez Ryuk
Opublikowano 17 lutego 20241 r 4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Do tego znowu mleko Pewnie jakieś (pipi) od Sony, mój 5-cio letni B8 wygląda lepiej. Ja TV wymieniam co 2-3 lata, 5 letni to masz w ogóle HDMI 2.1?
Opublikowano 17 lutego 20241 r 24 minuty temu, Whisker napisał: Ja TV wymieniam co 2-3 lata, 5 letni to masz w ogóle HDMI 2.1? B8 nie ma.
Opublikowano 17 lutego 20241 r 1 godzinę temu, Whisker napisał: Ja TV wymieniam co 2-3 lata, 5 letni to masz w ogóle HDMI 2.1? Następnym razem nie kupuj w mleczarni.
Opublikowano 17 lutego 20241 r Helldrivers 2 rozjebało Hali infinity w pył. Gdyby ktoś miał wątpliwości co to znaczy gra usługa od Sony to ma przykład. Arcydzieło gry usług.
Opublikowano 17 lutego 20241 r Początek roku na Playstation 5: Granblue Fantasy Relink, 1 lutego; Helldivers II, 8 lutego; Final Fantasy VII Rebirth, 29 lutego; Silent Hill, 21 marca; Rise Of The Ronin 22 marca Stellar Blade 26 kwietnia EDIT: Pacific Drive Kolejny rok marki Xbox: ZdjęcieZPierdyliardemWewnetrzychStudiowMSKtoreNIePotrafiaWydac1Gry.JPG Przypominam, że to miał być ten rok, który ROZJEBIE xD
Opublikowano 17 lutego 20241 r Zaraz Ci napiszą, że nie od 1st party i się nie liczą, nie istnieją te gry i tak na prawdę jest tyle samo co na Xbox, czyli nie ma w ogóle i to że Microsoft wydaje swoje exclusivy na inne konsole to gongi dla klapów xDDD Edytowane 18 lutego 20241 r przez Szermac
Opublikowano 17 lutego 20241 r No i podobno Banisher co wyszedł ma magię gier Sony, więc też bym go doliczył.
Opublikowano 17 lutego 20241 r 30 minutes ago, easye said: Początek roku na Playstation 5: Granblue Fantasy Relink, 1 lutego; Helldivers II, 8 lutego; Final Fantasy VII Rebirth, 29 lutego; Silent Hill, 21 marca; Rise Of The Ronin 22 marca Stellar Blade 26 kwietnia Kolejny rok marki Xbox: ZdjęcieZPierdyliardemWewnetrzychStudiowMSKtoreNIePotrafiaWydac1Gry.JPG Przypominam, że to miał być ten rok, który ROZJEBIE xD Pc, PC, downgrade w chuj, remake, time ex i time ex Sony naprawde padlo na ryj. Microsoft przynajmniej zawsze byl sredniakiem pod wzgledem exow to czlowiek wiele nie oczekiwal
Opublikowano 17 lutego 20241 r hahaha - tak w CW jak chodzi o gry Sony, to kazdy BOT gra na PC, a w swoim kaciku Xbox Series S, albo X w 30 klatkach na sec i darcie ryja "że to forum konsolowe, każdy granie na PC w dupie!". Time Ex? time ex!!!!!!!!!!! Dynia. This is Waiting - od 4 lat chłopy czekają na jakąś gre, która nie będzie wywoływać usmiechu politowania. Daddy, dawaj JPG'a z first party STUDIAMI! w 2025 to już na pewno ROZJEBIĄ!
Opublikowano 17 lutego 20241 r 6 minutes ago, easye said: hahaha - tak w CW jak chodzi o gry Sony, to kazdy BOT gra na PC, a w swoim kaciku Xbox Series S, albo X w 30 klatkach na sec i darcie ryja "że to forum konsolowe, każdy granie na PC w dupie!". Time Ex? time ex!!!!!!!!!!! Dynia. This is Waiting - od 4 lat chłopy czekają na jakąś gre, która nie będzie wywoływać usmiechu politowania. Daddy, dawaj JPG'a z first party STUDIAMI! w 2025 to już na pewno ROZJEBIĄ! Nie jestem botem Tak xbox i pc gardzi ale:
Opublikowano 17 lutego 20241 r a gdzie ja gardze PC? Jedyna firma jaka gardze to MS i ich podejscia do gier. Kolejna generacja, ktora w MS skonczy sie Forza/Halo/Gearsy. I tak do zajebania. Wydali mld dolarów na firmy, które od lat robia crapy, przez całą generacje nie wydadza nawet 1 gry dla której człowiek chciałby kupić ich konsole i jedyne co z tego dealu zapamietam to filmik Soula w szlafroku Microsoft kupuje Activision Blizzard | Czy to koniec Sony
Opublikowano 17 lutego 20241 r Ale same sony sie stralo przed tym zakupem bo nie dla dobra graczy walczyli po sadach
Opublikowano 17 lutego 20241 r 1 godzinę temu, easye napisał: Początek roku na Playstation 5: Granblue Fantasy Relink, 1 lutego; Helldivers II, 8 lutego; Final Fantasy VII Rebirth, 29 lutego; Silent Hill, 21 marca; Rise Of The Ronin 22 marca Stellar Blade 26 kwietnia Za moment jeszcze Pacific Drive.
Opublikowano 18 lutego 20241 r Spokojnie easye bo zadyszki dostaniesz. Lepiej idź pograj w Granbule Fantasy
Opublikowano 18 lutego 20241 r 9 godzin temu, YETI napisał: Za moment jeszcze Pacific Drive. Dominacja. Pacific Drive to będzie 90 meta arcydzieło dla fanów dobrego rodzinnego kombi, Returnala i nowej genry road-lite. Takie rzeczy tylko na PC I PS5.
Opublikowano 18 lutego 20241 r 11 hours ago, easye said: a gdzie ja gardze PC? Jedyna firma jaka gardze to MS i ich podejscia do gier. Kolejna generacja, ktora w MS skonczy sie Forza/Halo/Gearsy. I tak do zajebania. Wydali mld dolarów na firmy, które od lat robia crapy, przez całą generacje nie wydadza nawet 1 gry dla której człowiek chciałby kupić ich konsole i jedyne co z tego dealu zapamietam to filmik Soula w szlafroku Microsoft kupuje Activision Blizzard | Czy to koniec Sony Jakie Gearsy?
Opublikowano 18 lutego 20241 r 2 hours ago, KrYcHu_89 said: Dominacja. Pacific Drive to będzie 90 meta arcydzieło dla fanów dobrego rodzinnego kombi, Returnala i nowej genry road-lite. Takie rzeczy tylko na PC I PS5. studio jedenj gry nie zrobilo krzysiu juz mowi ze bedzie 90 po trailerze in-engine. Za 4 dni zycie zweryfikuje
Opublikowano 18 lutego 20241 r Krychu? Ten gość jeszcze pisze po tym zmasakrowaniu go w temacie ruskiej gry??? OSTRO
Opublikowano 18 lutego 20241 r 3 godziny temu, Ryuk napisał: studio jedenj gry nie zrobilo krzysiu juz mowi ze bedzie 90 po trailerze in-engine. Za 4 dni zycie zweryfikuje Widac, że gry oceniasz przez pryzmat giełdy xD. Demko wywarło piorunujące wrażenie na wszystkich, developer nie zrobił żadnej gry, bo to nowe studio, a Ci ludzie pracowali przy:
Opublikowano 18 lutego 20241 r 17 godzin temu, easye napisał: Początek roku na Playstation 5: Granblue Fantasy Relink, 1 lutego; Helldivers II, 8 lutego; Final Fantasy VII Rebirth, 29 lutego; Silent Hill, 21 marca; Rise Of The Ronin 22 marca Stellar Blade 26 kwietnia EDIT: Pacific Drive Kolejny rok marki Xbox: ZdjęcieZPierdyliardemWewnetrzychStudiowMSKtoreNIePotrafiaWydac1Gry.JPG Przypominam, że to miał być ten rok, który ROZJEBIE xD Ale gówno lista, ale iziklap już klaszcze szkoda, że w 2021 i 2023 nie byłeś taki wyszczekany