Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 622,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
1 minutę temu, Szermac napisał:

Tak, tak, po za tym wszyscy zdrowi ?

Przecież sam spermiłeś do wirtualnej baby przez dwie strony tematu :)

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Teraz za to GAASy są już w porządku

A co złego w nich jest? Potrafią być dobre i złe. Division było świetnie i dało mi sporo dobrej zabawy. Tak samo Rocket league, gdzie swojego czasu spora grupa z forumka grała na party.

Opublikowano

Sriłem. Stellar Blade będzie GOTY dlatego:

stellar-blade-project-eve.gif
project-eve-kim-tae-hyung.gif
project-eve-kim-tae-hyung.gif
project-eve-action-game.gif
project-eve-action-game.gif
f3e11ddcbd2d85b7bc10db73ff88282cefe00629
856e99d6970bd6eb26b48c53da582ea37e0927b8

A nie przez jakąś tzipe typy.

Edytowane przez Szermac

Opublikowano

ehe, generyczny slasher od typów co robili jedynie mobilki a więcej pokazują aktorki niż szczegółów z gry :)

powód jarania?

status exa, klasycznie na forum

tu już kurwa nawet Bloober dobry jak robi gierkę na Plejkę :kekw: 

PlayStation nie zatonie, nie ma prawa, bo napędzane jest społecznym dowodem słuszności wyboru konsoli.

Zabicie wsparcia dla PSP i przedwczesna śmierć Vity? Luzik. PSVR2 bez gier i przyszłości? Luzik. Mierne wsparcie w pierwszych latach PS3 i PS4? Luzik. Abonamenty zle, chyba ze PS+ to już dobre.

Wstretne community.

Opublikowano

Ty ignorancie śmierdzący, myślisz, że jakby Stellar był multiplatformą to bym się nie jarał takim widowiskowym akcyjniakiem ? Zresztą kuwa, nara xD

Opublikowano
W dniu 17.02.2024 o 22:11, easye napisał:

Helldivers II, 8 lutego;

Gra wyszła 1,5 tyg temu, zaglądam do tematu gry na forum, figuś tam pisze sam ze sobą, post pod postem, czasami bełchatów coś wrzuci o ilości graczy na steamie, dwa inne klapy też coś tam że więcej ludzi gra na steamie :)  aaa widziałem jeszcze shena/guernice który 3x pyta się czy fajno gierka dla casuali i można strzelać i grać? Figuś odpisuje że fajno, bełchatów znowu wkleja liczbę graczy na PC...

taki typowy obraz klapów robaków  :) 

W dniu 17.02.2024 o 22:32, Donatello1991 napisał:

No i podobno Banisher co wyszedł ma magię gier Sony, więc też bym go doliczył.

też bym doliczył jako exa Xboxa, plejkurwa 4.5 bez gier rozjebana jak gówno w polu :)

Opublikowano
2 minuty temu, Szermac napisał:

Ty ignorancie śmierdzący, myślisz, że jakby Stellar był multiplatformą to bym się nie jarał takim widowiskowym akcyjniakiem ? Zresztą kuwa, nara xD

Jak ładnie cały post ominął zasłaniając się, że nie o exa tu chodzi. :kekw: 

Opublikowano
24 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

a więcej pokazują aktorki niż szczegółów z gry :)

Każdy widzi co chce, Ty najwidoczniej tylko aktorkę, co oczywiście mnie nie dziwi. Ale pokazali dużo więcej mordzia ;) 

Opublikowano

Szermac jara się silentem od blubera ten gość jest WARIATEM

Opublikowano
35 minut temu, Daddy napisał:

Gra wyszła 1,5 tyg temu, zaglądam do tematu gry na forum, figuś tam pisze sam ze sobą, post pod postem, czasami bełchatów coś wrzuci o ilości graczy na steamie, dwa inne klapy też coś tam że więcej ludzi gra na steamie :)  aaa widziałem jeszcze shena/guernice który 3x pyta się czy fajno gierka dla casuali i można strzelać i grać? Figuś odpisuje że fajno, bełchatów znowu wkleja liczbę graczy na PC...

bez kitu też to zauważyłem xD chłop wchodzi do tematu i pyta o tak podstawowe rzeczy jakby nie można było tego samego wygooglować albo obejrzeć chociażby jedną recenzję na YouTube. Czego się spodziewać po fanach patostreamow.

Ogólnie jak jakakolwiek gra na sonkę wychodzi która nie jest w stylu cinematic-gała-w-przód to martwica mózgu sonoklapów następuje.

I co najzabawniejsze to Helldivers II wygląda tak z 5x ciekawiej niż ostatnie wypusty Sony w stylu Spidermana, Horizona czy God of Wara. Z chęcią bym zagrał na xboxie na normalnym padzie, a nie na abominacji co się rozładowuje po 3 godzinach grania. No cóż, pewnie to przeboleję i spróbuje i tak.

Opublikowano

Wczoraj się przekonałem, jak rosną nam nowe pokolenia Soniaczków, na Was już nikt nie patrzy stare dziady. 

Takie dzieci puszczą sobie Astrobota i zobaczą nagrodę w postaci PS2 i już są zarażeni miłością do Sonki <3. 

Opublikowano
1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał:

Wczoraj się przekonałem, jak rosną nam nowe pokolenia Soniaczków, na Was już nikt nie patrzy stare dziady. 

Takie dzieci puszczą sobie Astrobota i zobaczą nagrodę w postaci PS2 i już są zarażeni miłością do Sonki <3. 

Tak, pamiętam ten majak, że wybrały śmiećboya nad fortnajta :kekw: Prawie tak prawdziwe jak wsparcie Sony dla PSVR2. 

Opublikowano

Widzę ze ból dupska o Helldivers 2 wchodzi na wyższy poziom. No niestety na xboxie takich gier nie ma. Max możliwości gameplayowych to press-A-to-dzida i czołganie się po jaskiniach aż się enelooopy nie wyczerpią. 

Kolejny ból o Stellara?

„No na Sonce nie ma gier” przecież. 

A za nieco ponad tydzień FF7R:banderas:i kolejne GOTY dla Wezyra. 

Piekny rok u Sonki a to dopiero lekko ponad połowa lutego. 

Opublikowano

ale piecze kolejny sztos na Sonke w postaci Helldivers :banderas: boty mogą sobie najwyzej odpalic piratów albo postrzelać do mrówek w grounded, o ile jeszcze ktoś gra w te zapomniane tytuły

Opublikowano

Kilka podkupionych multiplatform VS kilkanaście kupionych studiów które umierają pod nieudolnym przywództwem MS. 

Do tego już sie zaczyna exodus na platformy konkurencji. 

Ale Sonka przyjmie wszystkich, nawet tych nierozgarniętych. 

Opublikowano

Życzę Ci Paolo kolejnego wspaniałego wieczoru z the Last of Us 2 <3

Opublikowano

Posiadaczom Xboxa zostało już tylko pisanie petycji.:kaz:

helldivers-2.gif

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano

lata pierdolenia klapów że plejkurwa 4.5 bez gier to sukces i przebije PS2 a tu jednak 10mld $ w plecy :kekw: 

Nic dziwnego z prezes PS chce iść w multiplatformy  :)

Opublikowano

Już to pisałem, dla mnie to jest niepojęte że pomimo takiej sprzedaży wszystkiego, dalej zysk jest niewielki albo i straty są ;)

Tak samo sukces Helldivers 2, patrząc na to ile osób gra na Steamie np to być może Sonka będzie przychylniej patrzeć na jednoczesne premiery razem z PC. No i na gierki usługi;)