Opublikowano 19 lutego 20241 r Na szczęście Sony ma swoich wiernych fanów którzy i tak będą kupować ich gry w wersji na PS5, a nie na pececie gdzie grają w każdego exa Xboxa.
Opublikowano 19 lutego 20241 r 35 minut temu, drozdu7 napisał: Już to pisałem, dla mnie to jest niepojęte że pomimo takiej sprzedaży wszystkiego, dalej zysk jest niewielki albo i straty są Tak samo sukces Helldivers 2, patrząc na to ile osób gra na Steamie np to być może Sonka będzie przychylniej patrzeć na jednoczesne premiery razem z PC. No i na gierki usługi;) Jeszcze trochę i będą premiery wszystkiego day one na PC i PS. Przy tak szybko spadającej zyskowności nie mogą sobie pozwolić żeby wydawać gry za 200-300 mln i tracić potencjalnych klientów na PC. Sytuacja ich zmusi do tego żeby jak najwięcej gier opchnąć day one na PC w cyfrowej dystrybucji zamiast tracić przychody na rzecz rynku wtórego na PS, bo im później wydadzą daną grę na PC, tym więcej przejdzie ją na rynku wtórnym. Edytowane 19 lutego 20241 r przez SnoD
Opublikowano 19 lutego 20241 r Ogólnie te exy Sony na Steamie do tej pory szału jakiegoś nie robiły chyba. Tam chyba w peaku ok 100tys te singlowe miały. Jeśli się nie pomyliłem to nawet do Starfielda było im daleko Ale to wszystko może być winą wydawania po roku lub dłużej
Opublikowano 19 lutego 20241 r 20 minut temu, drozdu7 napisał: Ale to wszystko może być winą wydawania po roku lub dłużej albo tego, że pękła bańka mitycznej jakości gier Sony i okazało się, że to w większości zwykłe ubiracze kurwiszony
Opublikowano 19 lutego 20241 r No tylko rzeczywistość jest taka ze gry wydawane przez PlayStation są poządane przez zielone pokraki bez gier. Edytowane 19 lutego 20241 r przez LiŚciu
Opublikowano 19 lutego 20241 r Pożądane przez niebieską brać za to nie są zdecydowanie słowniki ortograficzne
Opublikowano 19 lutego 20241 r 35 minut temu, LiŚciu napisał: No tylko rzeczywistość jest taka ze gry wydawane przez PlayStation są poządane przez zielone pokraki bez gier. Ta petycja jest oznakiem braku kultury wśród community Xboxa, przecież Helldrives zapali urządzenie o nazwie Series S, jak zrobi query na ilość userów zalogowanych na serwery najlepszej konsolowej gry uslugi tej generacji xD!!!
Opublikowano 19 lutego 20241 r 2 hours ago, drozdu7 said: Ogólnie te exy Sony na Steamie do tej pory szału jakiegoś nie robiły chyba. Tam chyba w peaku ok 100tys te singlowe miały. Jeśli się nie pomyliłem to nawet do Starfielda było im daleko Ale to wszystko może być winą wydawania po roku lub dłużej imo wiekszosc to byly lata po premierze nie rok.
Opublikowano 19 lutego 20241 r Helldivers 2, Banisher, ff7r, bayonetta 3. Kurwa co wybrać pierwsze. Sonka miażdży wyborem.
Opublikowano 19 lutego 20241 r 5 godzin temu, MaZZeo napisał: Na szczęście Sony ma swoich wiernych fanów którzy i tak będą kupować ich gry w wersji na PS5, a nie na pececie gdzie grają w każdego exa Xboxa. No cóż, masterPC uratowało tego indyka
Opublikowano 20 lutego 20241 r 10 hours ago, Daddy said: No cóż, masterPC uratowało tego indyka Na Steamie często królują szroty.
Opublikowano 20 lutego 20241 r 18 minut temu, Czoperrr napisał: Na Steamie często królują szroty. Sztandarowy przykład debilizmu: The Day Before nie tak dawno dobiło do 20k concurrent players, niektórzy gracze to ameby xD.
Opublikowano 20 lutego 20241 r https://futurebeat.pl/newsroom/wartosc-akcji-sony-zmalala-o-10-miliardow-dolarow-w-tle-sprzedaz/za28529?fbclid=IwAR22rpsxmsXiX209Lnh_kkiuNPjyUqx8nA8SqfF1ZvUXSBfy1WFCkJ-rOzc Kiedy pogrzeb kurwy sonki?
Opublikowano 20 lutego 20241 r Ja myślę przyszłość dużych konsol jest znana jednym i drugim, ale Sony ma gorzej bo popierdoleńcy będą z balkonów skakać
Opublikowano 20 lutego 20241 r Z jednej strony szkoda że prawdziwy gejming umiera ale z drugiej te zayebane niebieskie karaluchy będą płakać więc będzie śmiesznie +dla prawdziwych zagrajmerów zostaje nintendo boże z prawdziwą EKSKLUZYWNOŚCIĄ
Opublikowano 20 lutego 20241 r Exy ida w czasowosc. Pieniadz nie smierdzi. Sonka pierwsza o tym sie przekonala wydajac gry na PC. Mysle, ze ekskluzywnosc zachowa sie w okresie 1-2 lat i potem na reszte sprzetow pojdzie. Ostatni bastion duszy gejmingowej to nintendo. Od zawsze - na zawsze Edytowane 20 lutego 20241 r przez Pierre Deck
Opublikowano 20 lutego 20241 r Pogrzeb to był dawno ale waszych mózgów,ja pierdole rynek cechuje się tym,że coś wzrasta i spada. Akcje nie będą rosnąć w nieskończoność jak rakieta.
Opublikowano 20 lutego 20241 r Nintendo celowo zrobi znów kalkulator żeby nie wsiadać do tego samego pociągu i będzie klepać swoje gierki robione za grosze sprzedajac 30mln kopii
Opublikowano 20 lutego 20241 r 1 minutę temu, KarolJanuszGejmingu napisał: Pogrzeb to był dawno ale waszych mózgów,ja pierdole rynek cechuje się tym,że coś wzrasta i spada. Akcje nie będą rosnąć w nieskończoność jak rakieta. Spadek 10mld $ to normalna sprawa. Zwlaszcza przy polityce jebania fanow 3 raz na tej samej grze. Ciekawe, czy 4 raz klapy kupia te sama gre, czy opamietaja sie i kupia kwiaty na grob sonki (Kurwa, kazdy wie, ze dadza znowu sie wydymac na remasterze remastera remake'a gry z ps3)
Opublikowano 20 lutego 20241 r 29 minut temu, Pierre Deck napisał: (Kurwa, kazdy wie, ze dadza znowu sie wydymac na remasterze remastera remake'a gry z ps3)
Opublikowano 20 lutego 20241 r https://www.ppe.pl/news/336622/sony-zmienia-strategie-gry-z-ps5-trafia-szybciej-na-pc-prezes-sony-wspomnial-tez-o-innych-platformach.html Plejkurwa [*] do zapomnienia w 3min