Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Szermac napisał:

Smutne xpokraki z majakami, łapcie do ryja

kid-camera.gif

Smutne to jest, ze grupa chlopw w wieku srednim zamiast spedzic czas ze znajomymi, rodzina czy korzystac z pogody, to siedzi na forum i wyzywa sie o kawalek plastiku z innymi randomami

• Odpowiedzi 35,1 tys.
  • Wyświetleń 811,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

szermac jak tam jaranko kolejnym klonem srolsów? :dynia: goła chinka z generatora dla stulejek +10 do oceny co? :)

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

szermac jak tam jaranko kolejnym klonem srolsów?

A dziękuje, fantastycznie jak zawsze :banderas:

Opublikowano
6 godzin temu, Ryuk napisał:

sony nie zwalnia ludzi bo sony jest lepsze i traktuje pracownikow jak jedna wielka rodzine

2 godziny temu, Mani napisał:

Z rodziną to dobrze się wychodzi jedynie na zdjęciach.

to prawda, rodzina plejsztejszon 

F5BYPzvWMAAq3Ov?format=jpg&name=large

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Cotek z tym jarankiem Spermiage the Game jest na tym samym poziomie co Milan z GoWem i Asax z SoTem.

bully-maguire-cry.gif

Ale wiem, że ciężko przetrwać teraz jak się widziało co się odpierdala w tym Stelarze :banderas:wszystko będzie dobrze Ciupcie i Pałole

Opublikowano

Już najmocniejsze 70% puka do twych drzwi szermans :) 

Opublikowano
12 minut temu, Szermac napisał:

bully-maguire-cry.gif

Ale wiem, że ciężko przetrwać teraz jak się widziało co się odpierdala w tym Stelarze :banderas:wszystko będzie dobrze Ciupcie i Pałole

ehe, klapy i jaranie się exem

to nie może się nie udać :kekw:

Opublikowano

A co tam się odpierdala takiego w tym Stellarze? Najwięcej to odpierdala się w waszych zrzutkach cycków 

Jeszcze po drodze Ronin, dziwne że jeszcze się nie zaczęło, czekam aż ktoś pierwszy jebnie że "system walki wydaje się jednak głębszy trochę niż w Nioh, daje więcej możliwości" i "plenery też całkiem ładne i mapa zachęca do eksploracji"

Opublikowano
8 minut temu, Pupcio napisał:

Już najmocniejsze 70% puka do twych drzwi szermans :) 

xDD

7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

ehe, klapy i jaranie się exem

to nie może się nie udać :kekw:

Ty jesteś nie do odratowania mordo

Opublikowano

Na grach może Szermac się nie zna ale widzę że na ludziach już tak! Paolo de zagryw [*]

Opublikowano

Jeszcze się nie zacząłem jarać na poważnie Silent Hillem 2 Remake, to dopiero będzie, poczekajcie xD

Opublikowano
32 minuty temu, Szermac napisał:

Jeszcze się nie zacząłem jarać na poważnie Silent Hillem 2 Remake, to dopiero będzie, poczekajcie xD

Luzik młody, jesteśmy w CW. Po prostu rzutem na taśmę dostałeś się ze spermiarzami z tematu. :lapka:

Spoiler

Jak coś też czekam na to Demko :banderas:

Opublikowano

Ten ronin wyglada na takie samo gowno jak wo long, ale ze jest eksem to wiadomo ze beda sie jarac. Team ninja skonczyło sie na ninja gaiden 2.

Opublikowano
1 godzinę temu, Donatello1991 napisał:

SB 90 meta. Ronin pokrzywdzony za grafike która nie ma znaczenia i tylko 85.

Do tego niedługo SH2 najwyżej oceniana gra w historii grodu Kraków.

Spoiler

minimum poziom Rebirth :tokar:

Opublikowano
39 minutes ago, KrYcHu_89 said:

Do tego niedługo SH2 najwyżej oceniana gra w historii grodu Kraków.

Hide contents

minimum poziom Rebirth :tokar:

Krzysiu a ciebie przewidywania co bedzie na TGA, ocena Pacific Drive niczego nie na uczyla.  

Opublikowano

Ja z kolei musiałem zrobić chwilowy odbój od Forbidden West. Tym razem miałem naprawdę dobre nastawienie do tej gry. Leciałem sobie z wątkiem głównym, nie przejmując się rakowymi pobocznymi guwnami. Jestem w połowie i kurwa no ciężko xd ta fabuła ;)

Opublikowano
52 minutes ago, Donatello1991 said:

Rebirth rozpierdala totalnie. Sony jyz nic nie musi do końca generacji a i tak rozjebał ta gra.  A nie jeszcze gta6 w bundlu exluzywne.

jeszcze 81 dni a pozniej zmieni sie melodia na, ze wcale nie takie arcydzielo 

Opublikowano
2 godziny temu, Ryuk napisał:

jeszcze 81 dni a pozniej zmieni sie melodia na, ze wcale nie takie arcydzielo 

Czekam na wersje PC jak yeti na powrót rządu PIS

Opublikowano
12 godzin temu, drozdu7 napisał:

Ja z kolei musiałem zrobić chwilowy odbój od Forbidden West. Tym razem miałem naprawdę dobre nastawienie do tej gry. Leciałem sobie z wątkiem głównym, nie przejmując się rakowymi pobocznymi guwnami. Jestem w połowie i kurwa no ciężko xd ta fabuła ;)

Same here. Gra ślicznie wygląda, ale Zero Dawn lepsze mimo to. Więcej tego samego, a pakowanie antagonistycznego hologramu przećpanego, bananowego dzieciaka jako motywu głównego to narracyjna wtopa. I nawet dryfowani robopterodaktylem tego nie zmieni. 

Opublikowano

Klapy jakie wygłodniałe. Sot jest czesciej preorderowne niz elden, ronin czy stuleja blade.