Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Szermac napisał:

Smutne xpokraki z majakami, łapcie do ryja

kid-camera.gif

Smutne to jest, ze grupa chlopw w wieku srednim zamiast spedzic czas ze znajomymi, rodzina czy korzystac z pogody, to siedzi na forum i wyzywa sie o kawalek plastiku z innymi randomami

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 621,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

szermac jak tam jaranko kolejnym klonem srolsów? :dynia: goła chinka z generatora dla stulejek +10 do oceny co? :)

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

szermac jak tam jaranko kolejnym klonem srolsów?

A dziękuje, fantastycznie jak zawsze :banderas:

Opublikowano
6 godzin temu, Ryuk napisał:

sony nie zwalnia ludzi bo sony jest lepsze i traktuje pracownikow jak jedna wielka rodzine

2 godziny temu, Mani napisał:

Z rodziną to dobrze się wychodzi jedynie na zdjęciach.

to prawda, rodzina plejsztejszon 

F5BYPzvWMAAq3Ov?format=jpg&name=large

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Cotek z tym jarankiem Spermiage the Game jest na tym samym poziomie co Milan z GoWem i Asax z SoTem.

bully-maguire-cry.gif

Ale wiem, że ciężko przetrwać teraz jak się widziało co się odpierdala w tym Stelarze :banderas:wszystko będzie dobrze Ciupcie i Pałole

Opublikowano

Już najmocniejsze 70% puka do twych drzwi szermans :) 

Opublikowano
12 minut temu, Szermac napisał:

bully-maguire-cry.gif

Ale wiem, że ciężko przetrwać teraz jak się widziało co się odpierdala w tym Stelarze :banderas:wszystko będzie dobrze Ciupcie i Pałole

ehe, klapy i jaranie się exem

to nie może się nie udać :kekw:

Opublikowano

A co tam się odpierdala takiego w tym Stellarze? Najwięcej to odpierdala się w waszych zrzutkach cycków 

Jeszcze po drodze Ronin, dziwne że jeszcze się nie zaczęło, czekam aż ktoś pierwszy jebnie że "system walki wydaje się jednak głębszy trochę niż w Nioh, daje więcej możliwości" i "plenery też całkiem ładne i mapa zachęca do eksploracji"

Opublikowano
8 minut temu, Pupcio napisał:

Już najmocniejsze 70% puka do twych drzwi szermans :) 

xDD

7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

ehe, klapy i jaranie się exem

to nie może się nie udać :kekw:

Ty jesteś nie do odratowania mordo

Opublikowano

Na grach może Szermac się nie zna ale widzę że na ludziach już tak! Paolo de zagryw [*]

Opublikowano

Jeszcze się nie zacząłem jarać na poważnie Silent Hillem 2 Remake, to dopiero będzie, poczekajcie xD

Opublikowano
32 minuty temu, Szermac napisał:

Jeszcze się nie zacząłem jarać na poważnie Silent Hillem 2 Remake, to dopiero będzie, poczekajcie xD

Luzik młody, jesteśmy w CW. Po prostu rzutem na taśmę dostałeś się ze spermiarzami z tematu. :lapka:

Spoiler

Jak coś też czekam na to Demko :banderas:

Opublikowano

Ten ronin wyglada na takie samo gowno jak wo long, ale ze jest eksem to wiadomo ze beda sie jarac. Team ninja skonczyło sie na ninja gaiden 2.

Opublikowano
1 godzinę temu, Donatello1991 napisał:

SB 90 meta. Ronin pokrzywdzony za grafike która nie ma znaczenia i tylko 85.

Do tego niedługo SH2 najwyżej oceniana gra w historii grodu Kraków.

Spoiler

minimum poziom Rebirth :tokar:

Opublikowano
39 minutes ago, KrYcHu_89 said:

Do tego niedługo SH2 najwyżej oceniana gra w historii grodu Kraków.

Hide contents

minimum poziom Rebirth :tokar:

Krzysiu a ciebie przewidywania co bedzie na TGA, ocena Pacific Drive niczego nie na uczyla.  

Opublikowano

Ja z kolei musiałem zrobić chwilowy odbój od Forbidden West. Tym razem miałem naprawdę dobre nastawienie do tej gry. Leciałem sobie z wątkiem głównym, nie przejmując się rakowymi pobocznymi guwnami. Jestem w połowie i kurwa no ciężko xd ta fabuła ;)

Opublikowano
52 minutes ago, Donatello1991 said:

Rebirth rozpierdala totalnie. Sony jyz nic nie musi do końca generacji a i tak rozjebał ta gra.  A nie jeszcze gta6 w bundlu exluzywne.

jeszcze 81 dni a pozniej zmieni sie melodia na, ze wcale nie takie arcydzielo 

Opublikowano
2 godziny temu, Ryuk napisał:

jeszcze 81 dni a pozniej zmieni sie melodia na, ze wcale nie takie arcydzielo 

Czekam na wersje PC jak yeti na powrót rządu PIS

Opublikowano
12 godzin temu, drozdu7 napisał:

Ja z kolei musiałem zrobić chwilowy odbój od Forbidden West. Tym razem miałem naprawdę dobre nastawienie do tej gry. Leciałem sobie z wątkiem głównym, nie przejmując się rakowymi pobocznymi guwnami. Jestem w połowie i kurwa no ciężko xd ta fabuła ;)

Same here. Gra ślicznie wygląda, ale Zero Dawn lepsze mimo to. Więcej tego samego, a pakowanie antagonistycznego hologramu przećpanego, bananowego dzieciaka jako motywu głównego to narracyjna wtopa. I nawet dryfowani robopterodaktylem tego nie zmieni. 

Opublikowano

Klapy jakie wygłodniałe. Sot jest czesciej preorderowne niz elden, ronin czy stuleja blade.