Opublikowano 9 marca 20241 r 1 minutę temu, Szermac napisał: Smutne xpokraki z majakami, łapcie do ryja Smutne to jest, ze grupa chlopw w wieku srednim zamiast spedzic czas ze znajomymi, rodzina czy korzystac z pogody, to siedzi na forum i wyzywa sie o kawalek plastiku z innymi randomami
Opublikowano 9 marca 20241 r szermac jak tam jaranko kolejnym klonem srolsów? goła chinka z generatora dla stulejek +10 do oceny co?
Opublikowano 9 marca 20241 r 1 minutę temu, Pupcio napisał: szermac jak tam jaranko kolejnym klonem srolsów? A dziękuje, fantastycznie jak zawsze
Opublikowano 9 marca 20241 r 6 godzin temu, Ryuk napisał: sony nie zwalnia ludzi bo sony jest lepsze i traktuje pracownikow jak jedna wielka rodzine 2 godziny temu, Mani napisał: Z rodziną to dobrze się wychodzi jedynie na zdjęciach. to prawda, rodzina plejsztejszon
Opublikowano 9 marca 20241 r Cotek z tym jarankiem Spermiage the Game jest na tym samym poziomie co Milan z GoWem i Asax z SoTem.
Opublikowano 9 marca 20241 r 13 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Cotek z tym jarankiem Spermiage the Game jest na tym samym poziomie co Milan z GoWem i Asax z SoTem. Ale wiem, że ciężko przetrwać teraz jak się widziało co się odpierdala w tym Stelarze wszystko będzie dobrze Ciupcie i Pałole
Opublikowano 9 marca 20241 r 12 minut temu, Szermac napisał: Ale wiem, że ciężko przetrwać teraz jak się widziało co się odpierdala w tym Stelarze wszystko będzie dobrze Ciupcie i Pałole ehe, klapy i jaranie się exem to nie może się nie udać
Opublikowano 9 marca 20241 r A co tam się odpierdala takiego w tym Stellarze? Najwięcej to odpierdala się w waszych zrzutkach cycków Jeszcze po drodze Ronin, dziwne że jeszcze się nie zaczęło, czekam aż ktoś pierwszy jebnie że "system walki wydaje się jednak głębszy trochę niż w Nioh, daje więcej możliwości" i "plenery też całkiem ładne i mapa zachęca do eksploracji"
Opublikowano 9 marca 20241 r 8 minut temu, Pupcio napisał: Już najmocniejsze 70% puka do twych drzwi szermans xDD 7 minut temu, Paolo de Vesir napisał: ehe, klapy i jaranie się exem to nie może się nie udać Ty jesteś nie do odratowania mordo
Opublikowano 9 marca 20241 r Na grach może Szermac się nie zna ale widzę że na ludziach już tak! Paolo de zagryw [*]
Opublikowano 9 marca 20241 r SB 90 meta. Ronin pokrzywdzony za grafike która nie ma znaczenia i tylko 85.
Opublikowano 9 marca 20241 r Jeszcze się nie zacząłem jarać na poważnie Silent Hillem 2 Remake, to dopiero będzie, poczekajcie xD
Opublikowano 9 marca 20241 r 32 minuty temu, Szermac napisał: Jeszcze się nie zacząłem jarać na poważnie Silent Hillem 2 Remake, to dopiero będzie, poczekajcie xD Luzik młody, jesteśmy w CW. Po prostu rzutem na taśmę dostałeś się ze spermiarzami z tematu. Spoiler Jak coś też czekam na to Demko
Opublikowano 9 marca 20241 r Ten ronin wyglada na takie samo gowno jak wo long, ale ze jest eksem to wiadomo ze beda sie jarac. Team ninja skonczyło sie na ninja gaiden 2.
Opublikowano 9 marca 20241 r 1 godzinę temu, Donatello1991 napisał: SB 90 meta. Ronin pokrzywdzony za grafike która nie ma znaczenia i tylko 85. Do tego niedługo SH2 najwyżej oceniana gra w historii grodu Kraków. Spoiler minimum poziom Rebirth
Opublikowano 9 marca 20241 r 39 minutes ago, KrYcHu_89 said: Do tego niedługo SH2 najwyżej oceniana gra w historii grodu Kraków. Hide contents minimum poziom Rebirth Krzysiu a ciebie przewidywania co bedzie na TGA, ocena Pacific Drive niczego nie na uczyla.
Opublikowano 9 marca 20241 r Rebirth rozpierdala totalnie. Sony jyz nic nie musi do końca generacji a i tak rozjebał ta gra. A nie jeszcze gta6 w bundlu exluzywne.
Opublikowano 9 marca 20241 r Ja z kolei musiałem zrobić chwilowy odbój od Forbidden West. Tym razem miałem naprawdę dobre nastawienie do tej gry. Leciałem sobie z wątkiem głównym, nie przejmując się rakowymi pobocznymi guwnami. Jestem w połowie i kurwa no ciężko xd ta fabuła
Opublikowano 9 marca 20241 r 52 minutes ago, Donatello1991 said: Rebirth rozpierdala totalnie. Sony jyz nic nie musi do końca generacji a i tak rozjebał ta gra. A nie jeszcze gta6 w bundlu exluzywne. jeszcze 81 dni a pozniej zmieni sie melodia na, ze wcale nie takie arcydzielo
Opublikowano 10 marca 20241 r 2 godziny temu, Ryuk napisał: jeszcze 81 dni a pozniej zmieni sie melodia na, ze wcale nie takie arcydzielo Czekam na wersje PC jak yeti na powrót rządu PIS
Opublikowano 10 marca 20241 r 12 godzin temu, drozdu7 napisał: Ja z kolei musiałem zrobić chwilowy odbój od Forbidden West. Tym razem miałem naprawdę dobre nastawienie do tej gry. Leciałem sobie z wątkiem głównym, nie przejmując się rakowymi pobocznymi guwnami. Jestem w połowie i kurwa no ciężko xd ta fabuła Same here. Gra ślicznie wygląda, ale Zero Dawn lepsze mimo to. Więcej tego samego, a pakowanie antagonistycznego hologramu przećpanego, bananowego dzieciaka jako motywu głównego to narracyjna wtopa. I nawet dryfowani robopterodaktylem tego nie zmieni.
Opublikowano 10 marca 20241 r Klapy jakie wygłodniałe. Sot jest czesciej preorderowne niz elden, ronin czy stuleja blade.