Opublikowano 18 marca 20241 r 4 minutes ago, Paolo de Vesir said: Przecież ta lista jest kompletnie z dupy - z jednej napisane masz „PlayStation Game”, a z drugiej Returnal, Demon’s Souls czy Death Stranding które nawet nie są grami Sony. Chociaż jeszcze śmieszniejsze jest, że na Plejce jest od dekady taka bieda, że wrzucają 3x Spidermana I do tego remake TLOU 1 i 2
Opublikowano 18 marca 20241 r 4 minutes ago, ASX said: Bloodborne do Playstation: Playstation do Bloodborne
Opublikowano 18 marca 20241 r 18 minut temu, Paolo de Vesir napisał: to stadion przedstawiający ludzi którzy wiedzą kim jest kurwa random93 ty też rocznik 93?
Opublikowano 18 marca 20241 r 3 minutes ago, Krzysztof93 said: ty też rocznik 93? odpowiedz w stylu, no, you.
Opublikowano 18 marca 20241 r 4 minuty temu, Ryuk napisał: odpowiedz w stylu, no, you. tak, ale to nie ja zacząłem Ktoś tu serio podaje GTA 6 jako przykład czegoś nad czym warto się pochylić? Przecież ten pierwszy trailer wygląda jak gówno obesrane, GTA V ssie kule więc ja nie wiem kurwa o co chodzi xd Najlepszy Switch bo nie będzie na nim tego chujostwa?
Opublikowano 18 marca 20241 r Just now, KrYcHu_89 said: xD Krzysiu znalazl post na reddit z 0 upvote i 14 komentarzami xD wez krzysiu odpocznij ja wiem, ze wizja grania laska z cycami i dobrym tylkiem wysyla krew gdzie indziej no ale jednak
Opublikowano 18 marca 20241 r 3 minuty temu, Ryuk napisał: Krzysiu znalazl post na reddit z 0 upvote i 14 komentarzami xD wez krzysiu odpocznij ja wiem, ze wizja grania laska z cycami i dobrym tylkiem wysyla krew gdzie indziej no ale jednak Reszta pecetowców, czekających na port już zmarła.
Opublikowano 18 marca 20241 r 1 minute ago, KrYcHu_89 said: Reszta pecetowców, czekających na port już zmarła. Kto chcial to juz ogral taka prawda.
Opublikowano 18 marca 20241 r 43 minuty temu, Ukukuki napisał: Tymczasem jeden z największych wydawców multiplatformowych obok MS i EA nie uznaje Bloodborne jako czegoś o czym warto wspominać No nie powiem, to trochę smutne . Przeleciał mi gdzieś dalszy ciąg tego zestawienia, ale chyba nie warto wrzucać wygranych xD. Spoiler
Opublikowano 18 marca 20241 r Przynajmniej GoT wygrala z Spiderman xD Final: Edytowane 18 marca 20241 r przez Ryuk
Opublikowano 18 marca 20241 r Ale w sumie widać tutaj czarno na białym, która seria jest najbardziej popularna i wcale nie jest to Spiderman. 4 minuty temu, Ryuk napisał: Przynajmniej GoT wygrala z Spiderman xD Final: Beaten, tak akurat Tsushima 2 może dostać zastrzyk gotówki od Sony na dokończenie projektu :D. Returnala 2 bym się za to nie spodziewał szybko :/. Edytowane 18 marca 20241 r przez KrYcHu_89 kolega był szybszy
Opublikowano 18 marca 20241 r Returnala 2 nie będzie, bo dla klapa smierdziela tylko gry dla niedzielniaków, ale koniecznie z graficzka.
Opublikowano 18 marca 20241 r Dobrze, że God of War już na GOGu. btw ta gadka z przyrównaniami PS5 Pro do odpowiednika karty graficznej XD nie wiedząc jak nowe formy upscalingu będą działały na tej konsoli. Ciekawie się zrobi jak na 10x mniej prądożernej maszynce jakość obrazu będzie 10x lepsza.
Opublikowano 18 marca 20241 r 6 minut temu, GearsUp napisał: Dobrze, że God of War już na GOGu. btw ta gadka z przyrównaniami PS5 Pro do odpowiednika karty graficznej XD nie wiedząc jak nowe formy upscalingu będą działały na tej konsoli. Ciekawie się zrobi jak na 10x mniej prądożernej maszynce jakość obrazu będzie 10x lepsza.
Opublikowano 18 marca 20241 r Pisz już lepiej te swoje smutki o Nintendo, bo to już są takie bzdury, że przekraczasz granicę dobrego smaku.
Opublikowano 18 marca 20241 r Użytkowniku tjery zagłusza cię brzęczenie cewek więc nie mogę się do tego odnieść.
Opublikowano 18 marca 20241 r 4 minuty temu, GearsUp napisał: Użytkowniku tjery zagłusza cię brzęczenie cewek więc nie mogę się do tego odnieść. https://insider-gaming.com/playstations-spectral-super-resolution-pssr/ Two Case Studies for two unnamed first-party games include: Game 1 Target – image quality close to Fidelity Mode (1800p) with Performance Mode FPS (60 FPS) Standard PlayStation 5 – Performance Mode – 1080p at 60FPS Fidelity Mode – 1800p at 30FPS PlayStation 5 Pro – 1440p at 60FPS (PSSR used) Game 2 Target – Add Raytracing to gameplay Standard PlayStation 5 achieved 60FPS without raytracing, and PlayStation 5 Pro achieved 60FPS with Raytracing. ----- Chuj z tego wynika, ale na 99% wiemy, że dodadzą lepszy hardwarowy RT i Spectral Super Resolution (PSSR). W dalszy ciągu będzie można to zapewne łatwo porównać z jakąś idealną konfiguracją FSR3 na 7700 XT i procku z poprzedniej generacji, co nie zmienia faktu, że to i tak POTRZEBNE
Opublikowano 18 marca 20241 r Teraz, GearsUp napisał: No wiadomo Krychu, że FSR3 > DLSS3 Switch 2 będzie miał dlss 3, dzięki temu będą mogli znowu przyoszczędzić i wrzucić tam bebechy rzędu RTX 3050 xD.
Opublikowano 18 marca 20241 r 1440p w 60 klatkach z upscaling, no niesamowita moc drzemie w wersji Pro xd
Opublikowano 18 marca 20241 r 3 godziny temu, Donatello1991 napisał: Pytanie brzmi. Czy jeśli kupię PS5 Pro to czy zagwarantuje mi on grę w GTA6 w full detalach? Czy będę musiał jednak coś wymienić?
Opublikowano 18 marca 20241 r 24 minutes ago, GearsUp said: Dobrze, że God of War już na GOGu. btw ta gadka z przyrównaniami PS5 Pro do odpowiednika karty graficznej XD nie wiedząc jak nowe formy upscalingu będą działały na tej konsoli. Ciekawie się zrobi jak na 10x mniej prądożernej maszynce jakość obrazu będzie 10x lepsza. Jak tam psycha, przed switch 2 ktore bedzie na poziomie x360? xD
Opublikowano 18 marca 20241 r Switch 2 będzie miał DLSS 3.5 i przez jego pixel density obraz będzie lepszej jakości niż na RTX 4090 2 minuty temu, easye napisał: Full detale a potem port na PC i blacharze będą beta testerami trybu 60fps bo cała fizyka gry się posypie tak jak było przy premierze RDR 2 na PC.