Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
4 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Przecież ta lista jest kompletnie z dupy - z jednej napisane masz „PlayStation Game”, a z drugiej Returnal, Demon’s Souls czy Death Stranding które nawet nie są grami Sony. :rotfl:

Chociaż jeszcze śmieszniejsze jest, że na Plejce jest od dekady taka bieda, że wrzucają 3x Spidermana :kekw:

I do tego remake TLOU 1 i 2 :dynia:

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 619,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Bloodborne do Playstation:

image.jpeg.b2815ddf25b446facfe61076976602b5.jpeg

Opublikowano
4 minutes ago, ASX said:

Bloodborne do Playstation:

image.jpeg.b2815ddf25b446facfe61076976602b5.jpeg

Playstation do Bloodborne

tumblr_inline_msk4s3EnfY1qz4rgp.gif

Opublikowano
18 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

to stadion przedstawiający ludzi którzy wiedzą kim jest kurwa random93 :rotfl:

ty też rocznik 93?

Opublikowano
3 minutes ago, Krzysztof93 said:

ty też rocznik 93?

odpowiedz w stylu, no, you. 

Opublikowano
4 minuty temu, Ryuk napisał:

odpowiedz w stylu, no, you. 

tak, ale to nie ja zacząłem

Ktoś tu serio podaje GTA 6 jako przykład czegoś nad czym warto się pochylić? Przecież ten pierwszy trailer wygląda jak gówno obesrane, GTA V ssie kule więc ja nie wiem kurwa o co chodzi xd Najlepszy Switch bo nie będzie na nim tego chujostwa?

Opublikowano
Just now, KrYcHu_89 said:

xD

Krzysiu znalazl post na reddit z 0 upvote i 14 komentarzami xD wez krzysiu odpocznij ja wiem, ze wizja grania laska z cycami i dobrym tylkiem wysyla krew gdzie indziej no ale jednak 

Opublikowano
3 minuty temu, Ryuk napisał:

Krzysiu znalazl post na reddit z 0 upvote i 14 komentarzami xD wez krzysiu odpocznij ja wiem, ze wizja grania laska z cycami i dobrym tylkiem wysyla krew gdzie indziej no ale jednak 

Reszta pecetowców, czekających na port już zmarła. 

Opublikowano
1 minute ago, KrYcHu_89 said:

Reszta pecetowców, czekających na port już zmarła. 

Kto chcial to juz ogral taka prawda. 

Opublikowano
43 minuty temu, Ukukuki napisał:

Tymczasem jeden z największych wydawców multiplatformowych obok MS i EA nie uznaje Bloodborne jako czegoś o czym warto wspominać :pawel:

image.thumb.png.891f78f94982497164622b7b5daec6cd.png

No nie powiem, to trochę smutne :/. Przeleciał mi gdzieś dalszy ciąg tego zestawienia, ale chyba nie warto wrzucać wygranych xD. 

Spoiler

image.png.b62dff0f2026017c5a63902c39d744fd.png:notsure:

Opublikowano

Przynajmniej GoT wygrala z Spiderman xD

Final:

image.png.62d925d5f55037365a9fc01db250f7c4.png

Edytowane przez Ryuk

Opublikowano

Ale w sumie widać tutaj czarno na białym, która seria jest najbardziej popularna i wcale nie jest to Spiderman. 

4 minuty temu, Ryuk napisał:

Przynajmniej GoT wygrala z Spiderman xD

Final:

image.png.62d925d5f55037365a9fc01db250f7c4.png

Beaten, tak akurat Tsushima 2 może dostać zastrzyk gotówki od Sony na dokończenie projektu :D. 

Returnala 2 bym się za to nie spodziewał szybko :/. 

Edytowane przez KrYcHu_89
kolega był szybszy

Opublikowano

Dobrze, że God of War już na GOGu.

btw ta gadka z przyrównaniami PS5 Pro do odpowiednika karty graficznej XD nie wiedząc jak nowe formy upscalingu będą działały na tej konsoli. Ciekawie się zrobi jak na 10x mniej prądożernej maszynce jakość obrazu będzie 10x lepsza.

Opublikowano
6 minut temu, GearsUp napisał:

btw ta gadka z przyrównaniami PS5 Pro do odpowiednika karty graficznej XD nie wiedząc jak nowe formy upscalingu będą działały na tej konsoli. Ciekawie się zrobi jak na 10x mniej prądożernej maszynce jakość obrazu będzie 10x lepsza.

0cc9ca6d-a73c-47ff-a1a6-b88b7a0b651b_387

Opublikowano

Pisz już lepiej te swoje smutki o Nintendo, bo to już są takie bzdury, że przekraczasz granicę dobrego smaku.

Opublikowano

Użytkowniku tjery zagłusza cię brzęczenie cewek więc nie mogę się do tego odnieść.

Opublikowano
4 minuty temu, GearsUp napisał:

Użytkowniku tjery zagłusza cię brzęczenie cewek więc nie mogę się do tego odnieść.

https://insider-gaming.com/playstations-spectral-super-resolution-pssr/

Two Case Studies for two unnamed first-party games include:

Game 1

Target – image quality close to Fidelity Mode (1800p) with Performance Mode FPS (60 FPS)

Standard PlayStation 5 –

• Performance Mode – 1080p at 60FPS
  • Fidelity Mode – 1800p at 30FPS

PlayStation 5 Pro –

• 1440p at 60FPS (PSSR used)

Game 2

Target – Add Raytracing to gameplay

Standard PlayStation 5 achieved 60FPS without raytracing, and PlayStation 5 Pro achieved 60FPS with Raytracing.

-----

Chuj z tego wynika, ale na 99% wiemy, że dodadzą lepszy hardwarowy RT i Spectral Super Resolution (PSSR).

W dalszy ciągu będzie można to zapewne łatwo porównać z jakąś idealną konfiguracją FSR3 na 7700 XT i procku z poprzedniej generacji, co nie zmienia faktu, że to i tak POTRZEBNE 

Opublikowano
Teraz, GearsUp napisał:

No wiadomo Krychu, że FSR3 > DLSS3

Switch 2 będzie miał dlss 3, dzięki temu będą mogli znowu przyoszczędzić i wrzucić tam bebechy rzędu RTX 3050 xD. 

Opublikowano
3 godziny temu, Donatello1991 napisał:

Pytanie brzmi. Czy jeśli kupię PS5 Pro to czy zagwarantuje mi on grę w GTA6 w full detalach?

Czy będę musiał jednak coś wymienić?

Opublikowano
24 minutes ago, GearsUp said:

Jak tam psycha, przed switch 2 ktore bedzie na poziomie x360? xD

Opublikowano

Switch 2 będzie miał DLSS 3.5 i przez jego pixel density obraz będzie lepszej jakości niż na RTX 4090

2 minuty temu, easye napisał:

Full detale a potem port na PC i blacharze będą beta testerami trybu 60fps bo cała fizyka gry się posypie tak jak było przy premierze RDR 2 na PC.