Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Tyle gier i żadnej dobrej, na Xboxie nikt by tego nawet w XGP nie chciał. Szkoda, że Sonka tak upadła, że musi walczyć podkupionymi multiplatformami, ale niebieskie kundle po dwóch latach chujni to przyjmą cokolwiek, a do 2025 żadnej gry 1st party.

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 618,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Ten argument jest akurat inwalida moim zdaniem, bo gdyby MS podpisał sobie ekskluzywnie taką Dogme czy tam Alana Wake to miałbym głęboko w dupie czy to first party czy nie 

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Gry Microsoftu chujowe, ale najgorsza Forza w historii większe zaangażowanie na forum niż rzekomo najlepsze Gran Turismo :kekw:

Gdyby nie boty, to temat GT7 byłby martwy :p

W tematach FM przynajmniej jeszcze chce się ludziom narzekać :kaz:

Opublikowano
2 minuty temu, SnoD napisał:

W tematach FM przynajmniej jeszcze chce się ludziom narzekać :kaz:

GT7 wyszło kilka lat temu, Forza prawie wczoraj. 

8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Tyle gier i żadnej dobrej, na Xboxie nikt by tego nawet w XGP nie chciał. Szkoda, że Sonka tak upadła, że musi walczyć podkupionymi multiplatformami, ale niebieskie kundle po dwóch latach chujni to przyjmą cokolwiek, a do 2025 żadnej gry 1st party.

Przynajmniej ludzie się ekscytują nowymi grami na PS5, a na Xboxie gamepass zabił tą chemię pomiędzy graczami, a grami. :reggie:

Opublikowano
5 minut temu, SnoD napisał:

Sonka to nie xbox,, ciągle dostajemy nowe sztosy do ogrania, nie ma czasu nabijać setek godzin w starociach.

Opublikowano
Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał:

Przynajmniej ludzie się ekscytują nowymi grami na PS5, a na Xboxie gamepass zabił tą chemię pomiędzy graczami, a grami. :reggie:

Jakimi nadchodzącymi grami na PS5 się ekscytujesz których nie będzie na Xboxie? 

Opublikowano

w maju bedzie showcase to bedziemy wiedziec czego klockarze nie dostaną

a w czerwcu dostawa multiplatform od xboxa :jim:

Edytowane przez Beelzeboss

Opublikowano
18 minut temu, Beelzeboss napisał:

Ostatnie Showcasey sonego to ciągle bombardowanie, ale klaperskich przełyków.

Będzie festiwal guwnogierek, teaser od Frakcje Dog na 2027 r i Tsushima w 2025. A akolici popuszczą w gacie na kolejnego cinematyk ubi rak.

A u MS? Gemplej z Fable, jakieś autka, jakaś strzelanka Doom, RPG i świeże AA. 

Opublikowano
24 minuty temu, Beelzeboss napisał:

a w czerwcu dostawa multiplatform od xboxa :jim:

w maju to będzie State of Play, ale spoko, może do końca roku będzie ten legendarny PRAWDZIWY Showcase w którym nie naplują w mordę klapom

jak ostatnim razem

taaa, Sony nie napluje klapom w mordę :kekw: 

Teraz, drozdu7 napisał:

A u MS? Gemplej z Fable, jakieś autka, jakaś strzelanka Doom, RPG i świeże AA. 

Klasyka na Xboxie, różnorodność nieosiągalna dla innych wydawców. Nawet klapy się rzuciły na porty kilkuletnich gier, bo już mają dość remasterowanej chujni od Sony :jim:

Opublikowano

pre order na Stellar Blade już jest, a boty czekają na zapowiedzi gier ktore chuj wie kiedy wyjda :kekw: xbox - this is waiting

Opublikowano

PS5 to dom Stellara i Finalnych Fantazji o grach video, nic więcej nie trzeba do dominacji z czasów PS2. 

Opublikowano

Xboxa domem jest każdy ekran, więc każdy ekran jest domem wszystkich gier królestwa zielonego.

Gram na konsoli, na telefonie i jeszcze Samsunga biorę z gamepassem bo mi mało 

Opublikowano

Jak patrzę na stan obecnego CW i poniekąd trochę też branży, to widzę dwóch 70-letnich inwalidów wojennych, którzy okładają się protezami i przekrzykują który z nich jest mniej schorowany.

No ale jest jak jest, rynek się wysycił i teraz mamy głód i selekcję naturalną. Wydaje mi się, że Sony i Nintendo wyjdą z tego poturbowani, ale żywi, a MS znowu będzie musiał leżeć pod respiratorem finansowym.

Kurcze, uparty typ, Nie chce zdechnąć ;)

Opublikowano

szkoda, mogli zdechnac 10 lat temu i czlowiek by nie budowal cyfrowej biblioteki na tym złomie.

Opublikowano

Zdechnąć to może co najwyżej Sony, bo jako jedyne nie ma na siebie pomysłu ani nikogo kto dostarczyłby gry - siedzą mentalnie w 1994, jak i klapy, i myślą że wciąż najważniejsza jest ilość sprzedanych pudełek z konsola :kekw:

PlayStatation dostało po piździe przy PS3, przy PSV i teraz przy PS5, bo zaraz okaże się, że i tak trzeba sprzedawać wszystko na PC aby wyjść jako tako na zero.

10 lat i Sonka będzie już tylko ikonką w potężnym ekosystemie Xboxa

Opublikowano

Ja rozumiem, że CW to pewna konwencja i zakładanie masek, ale ta, którą na potrzeby tego działu ostatnio przywdziewa @Paolo de Vesir jest żenująca - nawet jak na trolling to jest za mocne :sadkek:
Ogólnie to wpadłem naskrobać parę słów, żeby belzjebos nie musiał za daleko ze swojego szamba się wynurzać w poszukiwaniu moich postów do minusowania :lapka:

Opublikowano

Najgorsze, że wnioskując po jego aktywności w innych częściach forum to wcale nie jest maska.. :/

Opublikowano
14 minut temu, Wredny napisał:

Ja rozumiem, że CW to pewna konwencja i zakładanie masek, ale ta, którą na potrzeby tego działu ostatnio przywdziewa @Paolo de Vesir jest żenująca - nawet jak na trolling to jest za mocne :sadkek:

Co tu dużo mówić, CW to trochę na serio i trochę dla beki. Sam temat jest z definicji bezsensowny, bo nie widzę pozytywnego scenariusza w którym ktoś przekonuje innych do swoich racji wyzywając ich od karaluchów. Mi służy chyba jedynie do wytykania klaperskiej hipokryzji, ale pewnie i ktoś mi tę hipokryzję wytknie nie raz nie dwa, więc poniekąd sie to zeruje. Oczywiście jednoplatformówców co nie grali, a już stawiają krzyżyk na danej konsoli czy grze to maczetami, bo bliżej im do psów niż graczy.

Serio, ten temat dla mnie po prostu dodatkowa forma spędzania wolnego czasu. Czy jestem fanbojem? Oczywiście, ale przynajmniej mam jaja o tym powiedzieć zamiast kryć się po płaszczykiem obiektywności, a potem robić syf po tematach jak rozi, shen czy mejm.

Opublikowano

No ale żeby tak XBOXa chwalić, a Sonkę jebać?
Podziwiam, bo to trochę jak wybitne aktorstwo dwóch hetero przystojniaków w Brokeback Mountain

BrokebackMountain.gif.5c054b56064caec4e9bb4e722f3e8778.gif