Opublikowano 10 kwietnia 20241 r 7 minut temu, ASX napisał: O tym że premiera PS5 była opóźniona w Polsce względem światowej premiery też się raczej się nie zająknie a premiera PS5 w Polsce była przesunięta o ile miesięcy względem premiery Xbox Series w Polsce? W czasach PS4/Xbox One też była taka pandemia i problem z produkcją na taką skalę?
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r Oczywiście to zupełnie inna sytuacja, dziwię się po prostu jak doskonale pamiętasz sytuacje sprzed dekady dotyczące Xboxa którym nie byłeś zainteresowany, a jak mało piszesz o Sony i Playstation, o którym złego słowa nie piszesz. i wiadomo że nazywanie posiadaczy Playstation złodziejami i cebulakami to kłamstwo i manipulacja, ale piszesz tu sporo i sam wielokrotnie mijałeś się z prawdą np. nazywając Xbox martwą konsolą na którą nie ma gier, więc nie powinno cię teraz dziwić ani oburzać to jak ktoś inny próbuje stosować podobne chwyty w kierunku Playstation
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r Xbox martwy od dekady!! A klapy do dnia dzisiejszego dostają wylewu z powodu trupa Xd
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r 15 minut temu, ASX napisał: doskonale pamiętasz sytuacje sprzed dekady dotyczące Xboxa którym nie byłeś zainteresowany a skąd ten wniosek? Te +/- 10 lat temu byłem właśnie zainteresowany Xboxem bo 360 była zajebista, a więc i też oczekiwania na następce były ogromne. No ale to co oni odjebali z One to jest po prostu strzał w pysk. Trudno było uwierzyć co się odpierdala dlatego przeniosłem się na PlayStation i dobrze bo teraz prawdopodobnie musiałbym żyć w fikcyjnym wymiarze i pierdolić niestworzone historie. Nie rozumiem dlaczego ludzie w ogóle kupowali Xboxa One... może lubią ostre przedmioty w dupie? Jak się kochają to chuj z nimi. 21 minut temu, ASX napisał: a jak mało piszesz o Sony i Playstation, o którym złego słowa nie piszesz. ale nie piszę też dobrego
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Pierdolenie, że Xbox One był porażką nigdy nie przestanie śmieszyć. chodzi mi o to, że był chujowy i tyle
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Pierdolenie, że Xbox One był porażką nigdy nie przestanie śmieszyć. Piękne czasy, dwa razy sprzedawałem PS4 żeby wrócić na zielone łąki
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r A na tych zielonych łąkach najebane psich gówien jak na polu minowym.
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r W porównaniu do xss xsx to xone był wybitna konsola. Xox wspominam bardzo dobrze.
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r No ograłem multum mocarnych gier, ale nie miały dopisku exclusive chlip chlip
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r Niestety, klapom status exa potrzebny jest aby utwierdzić się w przekonaniu, że jednak nie zjebali wybierając Plejki zamiast Xa. Tylko chyba niezbyt te exy schodzą, bo to teraz zwykle multiplatformy.
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r W sumie przy sirius bece można uznać, że było mocarnie. Deale z poważnymi graczami jak Remedy, Insomniac, Crytec(dla graficzki chociaż), ale też nie miały dopisku first party, więc się nie liczy chlip chlip.
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r Sony PlayStation 5 domem gracza 2024, @Paolo de Vesir przyznaj się w końcu, że jesteś nieszczęśliwym posiadaczem Gaystation 5, a myślałeś, że uda się przyoszczędzić na 'greatness awaits'.
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r Teraz, Donatello1991 napisał: W porównaniu do xss xsx to xone był wybitna konsola. Xox wspominam bardzo dobrze. no fajnie a w porównaniu do wtedy stojącego pod telewizorem X360? XoX fajny ale za późno. *wyobraźnia time* Masz mniej więcej 20 lat, szukasz sobie pierwszego lokum do życia i w końcu dostajesz systematycznie hajs na konto za legalną pracę. Grasz sobie na X360 i jesteś przekonany, że wleci kolejny xbox i będzie to rozpierdol totalny. Pojawiają się kolejne informacje na temat następcy twojej ulubionej konsoli i każda to strzał z liścia mokrą dłonią, konsola wychodzi później, jest słabsza od odpowiednika konkurencji i to widać na porównaniach multiplatform na YT. Chodzą słuchy, że Xbox to bzdetny bajer pod telewizor a PS to konsola do gier. Xbox One jest wielki i ciężki a mimo wszystko nie znalazło się w nim miejsca na zasilacz. Po ograniu kilku gier na PS3 kumpla stwierdziłeś, że DualShock 3 przy kontrolerze do Xboxa to jest jebany bullshit ale tu jeb bo Sony pierwszy raz w historii zmienia bryłę kontrola i zwiększa jego rozmiar. Stwierdzasz sobie ,,no teraz to chyba będzie git z tym padem'' + trailer Bloodbourne. No kurwa pytanie. Co tu teraz kupić? No wiadomo, że PlayStation 4
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r Przyznam, że trzeba naprawdę nienawidzić gier żeby nie mieć w co grać na Xboxie.
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Przyznam, że trzeba naprawdę nienawidzić gier żeby nie mieć w co grać na Xboxie. albo lubić tak zwaną grową przeciętność żeby mieć w co grać na Xszrocie w 30 fps letterboxed 624p
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r 16 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Przyznam, że trzeba naprawdę nienawidzić gier żeby nie mieć w co grać na Xboxie. ale po co Xbox
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r W sumie Xbox jest zbędny, jak ktoś chce może przecież ogrywać gry z Xboxa na PC lub w chmurze, albo czekać aż wyjdą na PS5 jak Shen i Hellblade 2
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r 1 minutę temu, ASX napisał: W sumie Xbox jest zbędny, jak ktoś chce może przecież ogrywać gry z Xboxa na PC lub w chmurze, albo czekać aż wyjdą na PS5 jak Shen i Hellblade 2 gry z Xboxa: 1. PC 2. Laptop gamingowy 3. Xbox/PS5/ mocny handheld (tutaj się jeszcze okaże, czy przypadkiem PS5 Pro nie przechyli całkiem szali) 4. Chmura Gry z PS5 1. PS5 (bo day1) 2. PC 3. Laptop gamingowy 4. mocny handheld 5. Chmura Widać różnicę? Różnica KLAS
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r podałem przykład bycia 20 latkiem, który rzucony na rynek pracy chcący się usamodzielnić ma prosty wybór: albo jedno albo drugie bo nie oszukując nie było łatwo i na pewno nie poszedłbym do sklepu wziąć dwóch konsol na raz. Ale dziś nie widzę sensu w posiadaniu Xboxa, chcąc grać na konsoli jest PS5, jest Switch a gdyby tak bardzo mi kurwa zależało żeby zagrać w rzeczy dostępne tylko na Xbox... To takich nie ma bo jest PC A gdyby mi bardzo zależało na jakiś tytułach to bym już dawno złożył kompa ale widocznie mi nie zależy i nie mam nawet czasu się nad tym zastanawiać bo trzeba ograć soulsy na PS5, postrzelać z łuku w VR na Quest i jeszcze jakiegoś exa na Switcha. Tak po prawdzie to tego PC bym złożył bardziej pod gry VR i mody niż Gamepassa ale to tam nie ważne. Stąd pytanie na chuj komu ten Xbox.
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r Nazywać się graczem i nie ograć jeszcze Spajdermena 2 od mistrzów z Insomniak, czy japońskiej Gry o Tron? NO NIE WYDAJE MI SIĘ
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r 31 minut temu, KrYcHu_89 napisał: gry z Xboxa: 1. PC 2. Laptop gamingowy 3. Xbox/PS5/ mocny handheld (tutaj się jeszcze okaże, czy przypadkiem PS5 Pro nie przechyli całkiem szali) 4. Chmura Gry z PS5 1. PS5 (bo day1) 2. PC 3. Laptop gamingowy 4. mocny handheld 5. Chmura Widać różnicę? Różnica KLAS Po co mi grać Day1 w te kurwa gnioty od Sony? Przecież oni od 4 lat nie stworzy faktycznie dobrej gry. Najlepsze co mają to multiplatformy. Naprawde odjebało niektórym, myślicie że jest era PS2, a w rzeczywistości jest era PCMR.
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r 29 minut temu, Krzysztof93 napisał: Gamepassa ten gamepass to już musi być niezłe guwno bo nawet zatwardziałe boty się nie podniecają co tam jest wrzucane, no ale w tym roku się weźmie pod popierdoloną babę 2, Indiane i Avowed
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r gracze playstation jaraja sie grami, a klockarze, ze gry blizza beda sprzedawane w chinach. Taka jest roznica pomiedzy graczami, a korpo lizusami.