Opublikowano 31 lipca 20222 l W ogóle calakować gry. Wy kurwa macie jakieś życie czy tylko gracie i wołacie mamę aby zrobiła kanapki i kakao?
Opublikowano 31 lipca 20222 l Przecież w większości mainstrimowych gierek wystarczy przejść grę na 100% żeby wpadła platyna więc co za problem
Opublikowano 31 lipca 20222 l Ej a pamiętacie tego gościa co najpierw scalakowal najgorszego Assasina jaki wyszedł na Xboxie, a później kupił sobie go na PS5 by zrobić jeszcze platyne? To dopiero musiała być wspaniala przygoda!
Opublikowano 31 lipca 20222 l Pamiętamy Iziego który w halo Infinite spędził więcej godzin niż we wszystkich śmieciowych grach partaczy $ony od premiery plejkurwy 4.5 I jak to się później nie dziwić że rok do roku granie u niebieskich ameb na plejsztejszon spada o 30%
Opublikowano 1 sierpnia 20222 l 8 godzin temu, Ins napisał: No ale wytłumacz mi ten pojazd z calakowaniem Pinaty. Nie mecz mnie już. Zrobiłem pojazd w kierunku ludzi, którzy grają w stare gowna na xboxie a Ty to odebrałeś jak bym Ci starą zajebal i zacząłeś uprawiać jakiś chory posting. Nabierz dystansu albo CW nie jest dla Ciebie albo..... nie graj w crapy eksplozja dupy za 3..2...1
Opublikowano 1 sierpnia 20222 l No już już. Najgłupszy człowiek w internecie ma swoje wytłumaczenie i jest cymecik. Ważne że już spokojny i noc przesłał. Drugi coś tam mu wtórował i bardzo chciał przejąć ten jakże zaszczytny tytuł ale coś nie wyszło i jedynie na przypupasie się skończyło. Tak więc nabieram dystansu i nie będę więcej grać w crapy na sonce skoro tak ładnie prosisz. Za chwilę explozjs odbytu, która wcale nie jest eksplozją odbytu. Za 3..2..1.. Edytowane 1 sierpnia 20222 l przez Ins
Opublikowano 1 sierpnia 20222 l Myślałem, ze w temacie jest jeden deebil ale ten wirus jest zaraźliwy wśród botów Insiak bidoka nocy nie przespał czekając na moja odpowiedz na swoje wysrywy Proszę iść zjesc kanapki od mamusi, wypić kakao i zaraportować tu Panom niebieskim jakie krapy będą ogrywane dla punkcików
Opublikowano 1 sierpnia 20222 l To nie Sony potrzebuje call of duty, tylko call of duty Sony. Tak przypominam karalusze.
Opublikowano 1 sierpnia 20222 l Przecież cod sprzedaje się w grubych milionach i jeżeli zacznie wychodzić only x/pc to przynajmniej połowa z tych milionów zmieni platformę. Takich Januszu co mają plejke tylko dla cod jest masa.
Opublikowano 1 sierpnia 20222 l Nie zmieni. Ci gracze darzą wielka miłością Sony I prędzej CoD straci 3/4 graczy ( bo tyle gra na sonkach ) niż zdradzi Pana swego.
Opublikowano 1 sierpnia 20222 l Prawda jest taka, że nikt nie potrzebuje Call od Duty. Świat byłby lepszy bez tej serii.
Opublikowano 1 sierpnia 20222 l Nikt nie potrzebuje jednej z najbardziej popularnych serii gier na świecie, której każda odsłona sprzedaje się w 20-30 mln egzemplarzy. Nawet Sony przyznaje, że nie są w stanie stworzyć własnej alternatywy. Tak naprawdę nikt w branży nie jest. Jedyny poważny konkurent w postaci Battlefielda wyłożył się na pysk po ostatnich dwóch częściach.
Opublikowano 1 sierpnia 20222 l Cod który ostatnią dobrą część miał 12 lat temu? O nie, jesteśmy zgubieni
Opublikowano 1 sierpnia 20222 l Oj przepraszam. Zapomniałem dodać, że nikt NORMALNY nie potrzebuje tej serii. Co ma mnie obchodzić, że Janusze potrzebuje tego jak krwi? Marka zniknie to przerzuca się na Minecrafta czy inne popularne gówno.Tfu.
Opublikowano 1 sierpnia 20222 l Hahah jak sie sony zesrało. Taka prawda bo na tych casualowych "zagrajmerach" co w ciągu roku konczą jedną uzywaną grę to długo nie pozyją XDDD
Opublikowano 1 sierpnia 20222 l Kurwa jakie manipulacje. CoD zdechnie bez Sony I taka prawda. MS zabije kolejna zasłużoną markę.
Opublikowano 1 sierpnia 20222 l U klaperskich syndrom chłopa pańszczyźnianego wciąż silny. Pradziadkowie jeszcze w zaborze rosyjskim tresowani byli przez gardzących nimi bojarów, a teraz ich wnuki dają sobie pluć na mordy potężnym korporacjom z zapijaczonym CEO i proszą o więcej.
Opublikowano 1 sierpnia 20222 l Jakby MS zabił tę "markę" to nic tylko przyklasnąć. Sony ubija swoje i jakoś nie płaczesz tak swoją drogą. Ano tak, każdy ma te marki w dupalcu.
Opublikowano 1 sierpnia 20222 l Przyklasnąć? To klaskaj uszami dalej to na pewno do tego dojdzie. A tfuu na karalusze community.
Opublikowano 1 sierpnia 20222 l Hurr durr już wiem kto potrzebuje tego gównianego CoDa jak powietrza. Oczywiście klap. Edytowane 1 sierpnia 20222 l przez Ins
Opublikowano 1 sierpnia 20222 l 13 minut temu, Ins napisał: Oj przepraszam. Zapomniałem dodać, że nikt NORMALNY nie potrzebuje tej serii. Co ma mnie obchodzić, że Janusze potrzebuje tego jak krwi? Marka zniknie to przerzuca się na Minecrafta czy inne popularne gówno.Tfu. A, zapomniałem. Tutaj sami koneserzy gamingu, dla których wstydem jest skalać swoje dobre imię poprzez zagranie, a nie daj Boże pochwalenie CODa. Serii, która rok w rok dostarcza dobre gry i jakoś "wielkie" Sony (i nie tylko oni) nie znaleźli recepty na stworzenie czegoś podobnego i o takim zasięgu. I mówię to jako osoba, która ma wyjebane w tę markę. Ale spoko, niech zdechnie bo tak i chuj. Potężny argument.