Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 35,1 tys.
  • Wyświetleń 812 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
27 minut temu, Shen napisał(a):

Wojowanie samograjem na szynach na 5h mocne nawet jak na cw

najśmieszniejsze, ze najbardziej zagorzali fanatycy nawet nie grali. Daddy tez smieszek. 2chapter, 4h w grze. Chyba kurwa zasnął grając w to i juz nie wrocil.

Opublikowano
30 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Dominacja jak za X360.

wtedy to każdy chciał Xboxa, dzisiaj to pomyłka w prezentach komunijnych, zawód dla rodziny, pustki na serwerach, nuda, marazm, niechęć i wysypka.

Ogółem chujnia ten xbox, dominacja? Jedynie jaką dominację widzę w tym temacie to twój umysł Paolo zdominowany ciężką chorobą.
Szkoda mi dla Ciebie :( ale mimo wszystko wolałbym żebyś był zamknięty pod obserwacją

Opublikowano
26 minut temu, Beelzeboss napisał(a):

najśmieszniejsze, ze najbardziej zagorzali fanatycy nawet nie grali. Daddy tez smieszek. 2chapter, 4h w grze. Chyba kurwa zasnął grając w to i juz nie wrocil.

No ja czekałem sobie do weekendu i co z tego? Nie wspominam już że mam dwie gry rozgrzebane.

Ja wiem że u niebieskich braci chcą nawet brać dzień wolny na premierę challenge mode i nowego stroju w Stelażu ;) ale no chyba nie 

Opublikowano
1 godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a):

image.png.ec97487d27c1a37c9f4f75e81fe5b513.png

image.png.1575557b91b759c61a2141119bf05ef8.png

jednak trochę ludzi jest rozczarowanych tym mesjaszem gamingu i przeciwnikiem gamifikacji xDD. Nawet 10x 10/10 od portali Windows/Xbox nie pomogły 

Spencer znowu nie wiedział, czego gracze chcą, no trudno, może uda się z innym studiem, szkoda, gdyby nie był pazerny, to może nie byłoby aż takiej porażki, to gra, która powinna kosztować max 89 złotych... image.thumb.png.1454fbe226b6255f305ae7ecb473cd33.png

Czaicie tych roczarowanych ludzi?

Screenshot_20240524_110925_Chrome.thumb.jpg.bcdb446d6a18f2fe210c6d26c640f22c.jpg

Screenshot_20240524_111101_Chrome.thumb.jpg.a3e1fbb65135e311eef1122a040eded7.jpg

:reggie:

Edytowane przez SnoD

Opublikowano

Moim zdaniem też nie ma co się dziwić że trochę podobnie jak taki Death Stranding to nie jest bezpieczny blocbuster, zaprojektowany i zrobiony pod tabelki w excelu byle spróbować zadowolić jak największą grupę odbiorców do których jesteśmy przyzwyczajeni i często narzekamy, tylko autorska wizja twórców, stąd zrozumiałe dużo rozbieżnych opinii. 

I o ile co do samej gry to można mieć naturalnie różne opinie i może się ona podobać lub nie, to moim zdaniem najważniejsze jest że dobrze że powstają jeszcze czasami takie mocno autorskie produkcje z własną tożsamością. 

Zresztą, pewnie wiele osób już nie pamięta, ale  kiedyś tego typu tytuły były raczej domeną Sony, które często nie bało się ryzykować dając takim oryginalnym tytułom szansę i pieniądze. A Xbox był krytykowany że swoje podejście skupione wyłącznie na blockbusterach i dojeniu Halo Forzy i Gearsów.

Opublikowano

jezu paolo nie nasza wina że wasz zjebany microsoft nie potrafi i nigdy nie potrafił zrobić dobrej gry :) niech te parobasy trzymają się z dala od rynku gier wideo i robią te swoje excele czy co bezduszne korposy tam wytwarzają :)

Opublikowano

Graficzka w tym hellblade 2 jak na ps4

Gdzie tej nextgen?

8D423F2A-B986-4B71-8941-9412F0D7AE10.jpeg

Opublikowano

Tak wygrał że aż przejebał jak zawsze :) 

Opublikowano

Ja pierdole i wy dalej macie tą manie nazywania hujowymi grami, gry które hujowe nie są.

Patrząc przez pryzmat MS, to można mówić o rozczarowaniu ale ogólnie czy to Starfield czy H2 są oceniane jako gry bardzo dobre.

A wy latacie po tych tematach, jeden pierdoli że Starfield to rozczarowanie życia xd drugi co zalicza w huj śmieci gada że Hellblade miał najgorszy gameplay. Pojebane to jest. I tak jest zawsze. 

Dla mnie taki Horizon Forbidden West to z perspektywy czasu rak w huj ale nie latam wszędzie i nie ogłaszam że sprzedaje ps5 

Opublikowano
8 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Starfield czy H2 są oceniane jako gry bardzo dobre.

Do H2 na razie nic nie mam póki nie skończę ale Starfield to popierdolone śmierdzące gówno i dowód na to, że na oceny redakturkuf i innych pojebusów graczy czy blogerów trzeba mieć wyjebane po całości bo oni są gorzej jak NPC a do recenzowania gier nie powinni mieć dostępu. Jebać ich i jebać Starfielda.

Opublikowano
47 minut temu, LiŚciu napisał(a):

Graficzka w tym hellblade 2 jak na ps4

Gdzie tej nextgen?

8D423F2A-B986-4B71-8941-9412F0D7AE10.jpeg

Myślę, że tu lepiej widać różnicę między grą z PS4 a HB2

raeKysV.jpeg

Opublikowano
8 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):

Do H2 na razie nic nie mam póki nie skończę ale Starfield to popierdolone śmierdzące gówno i dowód na to, że na oceny redakturkuf i innych pojebusów graczy czy blogerów trzeba mieć wyjebane po całości bo oni są gorzej jak NPC a do recenzowania gier nie powinni mieć dostępu. Jebać ich i jebać Starfielda.

image.thumb.png.5a71a3a1d3c7ad98428fb82efcc6a8a6.png:vegeta_smile2:

Opublikowano

No wziąłbym z laczka wyjebał temu redaktorowi low-kinga za takie recenzje. Niech on się zajmie hodowlą grzywki, zakolak zasrany.

Opublikowano
6 minut temu, tjery napisał(a):

Myślę, że tu lepiej widać różnicę między grą z PS4 a HB2

raeKysV.jpeg

gdzieś tam jest ten nextgen, szczególnie na PCMR, ale tlou2 to stara gra, więc bez jaj :). 

Ja bym dał HB2 na 3cie

1. Cyber PT

2. Anal PT

3. Schiza 2

4. Horizon FW