Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Jakby tak było to jedynym słusznym wyborem dla mnie był by następca Switcha plus handheld ms, stacjonarki straciły by sens całkowicie. W graficzke mam wywalone wolę sobie zagrać w dowolnej chwili i miejscu na przenośniaku nawet w gorszej grafice i 25-30fpsach. 

• Odpowiedzi 35,2 tys.
  • Wyświetleń 814,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Już czytam, że jutrzejszą bombą Microsoftu będzie remaster-remastera Gears of War. A zaraz remastery-remasterow Halo na PS5. Zielona łajba tonie, jak tam pokraki pograli 15 minut w Hellblade?:kekw:

Opublikowano

jezeli oni robia remaster gier, ktore juz sa 4k 60fps to upadli niżej niz myslalem. To musi byc na ue5...

Opublikowano
2 godziny temu, izon napisał(a):

Już czytam, że jutrzejszą bombą Microsoftu będzie remaster-remastera Gears of War. A zaraz remastery-remasterow Halo na PS5. Zielona łajba tonie, jak tam pokraki pograli 15 minut w Hellblade?

Widać tresurę jimbo, Gearsy nie dostały żadnych remasterów, jedynie darmowe paczyki :)

Opublikowano
2 hours ago, izon said:

Już czytam, że jutrzejszą bombą Microsoftu będzie remaster-remastera Gears of War. A zaraz remastery-remasterow Halo na PS5. Zielona łajba tonie, jak tam pokraki pograli 15 minut w Hellblade?

Sony cos zapowiedzialo na ten rok?

Opublikowano
1 minute ago, Beelzeboss said:

ale te microsoftowe kundle ujadaja

Masz skill w nakladaniu makeup

giphy.webp

Opublikowano

Ładnie sie tam bawią za moje 4 zł z Game Passa

Opublikowano

klapy już dawno zdechły, sonka została nisko-ligowym wyrobnikiem gier thirdparty w stylu lego i astro

GPkRqZsa8AA58xc?format=jpg&name=large

nawet klapy mówią że wydawanie swoich gier na PC i Switcha jest cool i proszą o więcej 

:jim:

Opublikowano

Ej skoro ponad 40% użytkowników siedzi jeszcze na starej generacji, to czemu Sony nie dało tego LEGO też na PS4 a dało na Switcha? ;)

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał(a):

Ładnie sie tam bawią za moje 4 zł z Game Passa

Nie bądź taka skromny. Za twoje 63zł miesiecznie przecież :)

Opublikowano
31 minut temu, Beelzeboss napisał(a):

Nie bądź taka skromny. Za twoje 63zł miesiecznie przecież :)

43 zł bo mam zwykły konsolowy abonament i nie gram online :)

1 godzinę temu, Donatello1991 napisał(a):

Cała nadzieja w MS, żeby dziś poczuć co kiedyś z okazji odpustów growych.

Widzisz do czego cię ta Sonka doprowadziła, musisz pokładać nadzieję w Xboxa że dostarczy ci coś czego Sony nie jest w stanie 

Opublikowano
4 minuty temu, ASX napisał(a):

43 zł bo mam zwykły konsolowy abonament i nie gram online :)

Widzisz do czego cię ta Sonka doprowadziła, musisz pokładać nadzieję w Xboxa że dostarczy ci coś czego Sony nie jest w stanie 

W ostateczności dostarczy kupę śmiechu. Więc win win.

Opublikowano
16 godzin temu, Whisker napisał(a):

I tak najbardziej mnie cieszy że XSX nie uciągnie SH2 Który tak jest rozchytywany i chwalony, najlepszy horror ostatnich lat nie dla trzeszczącego pada na baterie! Słychać wycie??? 

Twoje w psychiatryku, odklejencu. :D

Opublikowano

Boty niezłe samozaoranie na czele z Daddym. Walczenie Sensuą, którą większość graczy wyłączyło po 10 minutach i Indiana Jonsem, który nie wyszedł i na pierwszym trailerze wygląda jak gra  z x360. Ktoś mi wyjaśni co się odpierdala w tym zielonym wariatkowie? :kekw:

Opublikowano
4 hours ago, Beelzeboss said:

chłopcy pamietajcie co macie napisac na twitterze

A sony gdzie, zazwyczaj zamykali e3 

2 hours ago, Donatello1991 said:

Bo trzeba przekonać ich do kupna ps5. Tak jak pctiwcy po GoT i Ragnarok polecą po ps5. To się nazywa TAKTYKA

jedyny moment kiedy znowu kupie to gowno to GTA 6

1 hour ago, izon said:

Boty niezłe samozaoranie na czele z Daddym. Walczenie Sensuą, którą większość graczy wyłączyło po 10 minutach i Indiana Jonsem, który nie wyszedł i na pierwszym trailerze wygląda jak gra  z x360. Ktoś mi wyjaśni co się odpierdala w tym zielonym wariatkowie?

co tam u sony? Jakas konfa bedzie na tym e3? albo gamescom?

Opublikowano
1 godzinę temu, Ryuk napisał(a):

jedyny moment kiedy znowu kupie to gowno to GTA 6

XD xboxa kup, lol

tak to jest z obroncami klocka. Jak trwoga to do Boga i kupia playstation, a nie niesprzedawalnego smiecia.

Edytowane przez Beelzeboss