Opublikowano 10 czerwca 20241 r ta butla jacka Danielsa musiała być naprawdę duża że trzeba się flexować z rana offscreenami z GT7
Opublikowano 10 czerwca 20241 r A co ma chłop teraz zrobić jak sprzedał cudowną konsolę a został z ohujałym małżem? I to jaranko Silentem xd
Opublikowano 10 czerwca 20241 r 8 minut temu, drozdu7 napisał(a): A co ma chłop teraz zrobić jak sprzedał cudowną konsolę a został z ohujałym małżem? I to jaranko Silentem xd Silent Hill 2 to jedna z gier wszechczasów teraz w odnowionej wersji, horror pełną parą bez wsparcia XSX
Opublikowano 10 czerwca 20241 r Pamiętajcie, w Łyszkerowie w sajlenta JUŻ GRAMY Musicie tylko obalić na hejnał dwie flachy i już są flashbacki jak w gierce, majaki i potwory dookoła
Opublikowano 10 czerwca 20241 r Nie wiem co straszniejsze, horror od mistrzów z Krakowa czy to co się dzieje z Whiskerem
Opublikowano 10 czerwca 20241 r a jak popatrzysz przez puste dno butelki to i będzie mgła jak w SIlent Hillu
Opublikowano 10 czerwca 20241 r 13 minut temu, drozdu7 napisał(a): Nie wiem co straszniejsze, horror od mistrzów z Krakowa czy to co się dzieje z Whiskerem A gdyby tak połączyć jedno z drugim?
Opublikowano 10 czerwca 20241 r 1 minutę temu, Donatello1991 napisał(a): A gdyby tak połączyć jedno z drugim? Idealne połączenie ale jak im nie leży fakt wychodzenia takiej gry na Ps5 już w październiku
Opublikowano 10 czerwca 20241 r 9 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Ale ogra się najlepszą wersję na PC Ale tu jest wojna konsol a nie PC, marnujesz swój czas
Opublikowano 10 czerwca 20241 r 25 minut temu, Whisker napisał(a): Ale tu jest wojna konsol a nie PC, marnujesz swój czas To sobie walcz, ale wojna została wygrana - PC/Xbox + przenośnika. PlayStation jest pomijalne.
Opublikowano 10 czerwca 20241 r 7 minut temu, Bzduras napisał(a): Może nawet bluber posłucha ludzi i przemodeluje tę Andżelę Niestety, ale Bluberowi doradza HIT Detection czyli kolejne Sugar Baby INC. Niestety "modern audience" nie lubi ładnych kobiet w grach także będą same smoki i pasztety. Czekam na wiecej LPG w grze bo z pewnością takowe "wink, wink" momenty bedą.
Opublikowano 10 czerwca 20241 r Imo Microsoft miał najlepszą konfe generacji. Gamepass puchnie coraz bardziej. Sonka dostaje ostry wpierdol i dobrze, w końcu zrobi się ciekawiej bo póki co to mieliśmy wyścig o koronę jak w ekstraklasie.
Opublikowano 10 czerwca 20241 r Może faktycznie Sony ma jeszcze jakiś pokaz we wrześniu ten prawdziwy z Ps5 Pro i Tsushima 2 xd
Opublikowano 10 czerwca 20241 r Jak to była najlepsza konfa tej generacji to zdecydowanie muszę skończyć z grami wideo Czas najwyższy
Opublikowano 10 czerwca 20241 r Niestety, pupciowi religia nie pozwala jarac sie grami na Xboxa. Tzn. jara sie, ale nie sa z japonii to troche przypal mowic glosno i cos tam steka ze gowno. #graczyk
Opublikowano 10 czerwca 20241 r Wam wystarczają gry na 7 robiące po raz setny to samo+ granie babą murzynem ale ja jako koneser szukam czegoś innego, głębszego. DUSZNEGO. Nie zrozumiecie takiej wybitnej jednostki jak ja niestety
Opublikowano 10 czerwca 20241 r Niestety, tej wybitnej jednostki nie rozumie nawet lekarz prowadzacy.
Opublikowano 10 czerwca 20241 r Ubisoft pewnie idzie po 3 pkt w tej generacji xDD Potężny Starfield i COD killer, a zaraz killer starego Asasyna, czyli nowy Asasyn!
Opublikowano 10 czerwca 20241 r 15 minut temu, Pupcio napisał(a): Wam wystarczają gry na 7 robiące po raz setny to samo+ granie babą murzynem ale ja jako koneser szukam czegoś innego, głębszego. DUSZNEGO. Nie zrozumiecie takiej wybitnej jednostki jak ja niestety Co to kurwa jest? Edytowane 10 czerwca 20241 r przez izon