Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, Daddy napisał(a):

Dziś premiera największego exa first party partaczy z sony w 2024 a niebieskie ameby jak uciekły pod kamien, może wszystkie 5 klapów właśnie napierdala w concord? 

Typowe żółtko jak to u sonki i szalone 600 graczy na premierę w grze online  :jim:

Jak wyszedł taki sztos jak Wukong to ktoś się będzie kondonem przejmował?

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 666 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Concord to największa premierą first party sony w tym roku :)

A wukong w wersji na ps5 też żółto na meta, ulubiony kolor klapów? Jeszcze jak :banderas:

Gra na ps5 lata w 25fps i 720p cinematic jak za czasów PS3!

Opublikowano
38 minut temu, Daddy napisał(a):

A wukong w wersji na ps5 też żółto na meta, ulubiony kolor klapów? Jeszcze jak :banderas:

Gra na ps5 lata w 25fps i 720p cinematic jak za czasów PS3!

Za to na xboxie śmiga tak :banderas:  kolejny hit sprzedazowy w tym roku omija zielone szambo

Przechwytywanie.thumb.JPG.a566c16ea0baa40010981038343d18bd.JPG

Opublikowano

Jak wyjdzie na Xboxie to może już będzie ogarnięte na tyle żeby nie grać jak małpa nomen omen

Opublikowano

Concord pokazał kierunek w jakim Sony ma dalej podążać. To był tylko test czy ludzie jeszcze graja w takie gry. Nie graja? Oki. Nie ma problemu. Robimy dalej gry z duszą. Można wręcz powiedzieć, że Concord to męczennik przyszłego sukcesu. To nie lada status.

Opublikowano
9 minut temu, drozdu7 napisał(a):

A co Ci Sony zrobiło z duszą synu? ;)

To konsola ma dusze 

Opublikowano

FFVII Rebirth

Stellar Blade

Wukong 

Silent Hill 2

Plus wydawanie gierek na plejstacje bo przez 10 lat M$ nie ogarnał, że chodzi o jakość gier i ich ilość dla danej platformy. Trzeba było kupić gówniane Activision by się tabelki zgadzały by tą bandę nieudaczników nie wyjebać na ryj z całą dywizją Xboxa. No i nadal to było za mało. Kolejni geniusze stwierdzili, że zbadają teren średniakami, a i tak każdy wie że wcześniej czy później wszystko będzie się pojawiać day 1 u konkurencji. Ja się pytam kto kurwa podejmuje tam jakiekolwiek decyzje... Na chwilę obecną wygląda to tak, że są obsrani nieważne w jakąkolwiek stronę by skręcili. 

Tak więc zieloni morda w kubeł bo argumentów nie macie żadnych. 

Opublikowano

image.png.5bbd9f755b285c2b5bb6517b5fd728a1.png

Vs gra ktora nawet nie miala jeszcze premiery

image.png.f53f3ca8fa0912a7fa1c7ffebe21e7af.png

12 minutes ago, Ins said:

FFVII Rebirth

Stellar Blade

Wukong 

Silent Hill 2

Plus wydawanie gierek na plejstacje bo przez 10 lat M$ nie ogarnał, że chodzi o jakość gier i ich ilość dla danej platformy. Trzeba było kupić gówniane Activision by się tabelki zgadzały by tą bandę nieudaczników nie wyjebać na ryj z całą dywizją Xboxa. No i nadal to było za mało. Kolejni geniusze stwierdzili, że zbadają teren średniakami, a i tak każdy wie że wcześniej czy później wszystko będzie się pojawiać day 1 u konkurencji. Ja się pytam kto kurwa podejmuje tam jakiekolwiek decyzje... Na chwilę obecną wygląda to tak, że są obsrani nieważne w jakąkolwiek stronę by skręcili. 

I zadna z tych 4 gier do ktorej walisz konia nie jest zrobiona przez sony :dynia:

Opublikowano

A wiesz co jest najśmieszniejsze? Nie ma żadnej z nich na Xboxie. 

Opublikowano

Ten moment kiedy najwiekszym argumentem dlaczego twoja konsola jest lepsza to czasowa eksluzywnosc :reggie: Xbox zawsze byl sredniakiem ale Sony w tej generacji sie tak stoczylo. 

Opublikowano

No ale co  mnie obchodzi czy jest czasowe czy nie? W przypadku jakbym chciał zagrać w którąkolwiek z tych gier to muszę mieć konsole Sony w tym momencie. To raz. Dwa że ludzie po prostu widzą, że Xbox jest jebanym inwalidą na poletku konsolowym i co raz więcej gier go omija. Niby ludzie to debilni casuale, ale jednak jak już kupują to wiedzą, że nie ma po co brać Xboxa. A jak już wszystko będzie wychodzić day 1 na PS5 to tym bardziej nie będą mieć żadnych dylematów.

Mam wszystko co może być do grania i w sumie przez lata byłem na forum wyzywany od xbotów no ale PS5 to "moja" konsola xD Lecz się.

Edytowane przez Ins

Opublikowano
2 godziny temu, Ins napisał(a):

Nie, no, nie przesadzajmy. Ten argument, że sonka to zaropiałe kurwiszcze dalej jest aktualny :nosacz3:

Opublikowano
2 godziny temu, Bzduras napisał(a):

Nie, no, nie przesadzajmy. Ten argument, że sonka to zaropiałe kurwiszcze dalej jest aktualny :nosacz3:

Ale dalej pograsz w te gry co wymienił Ins tylko na ps5 a XSX musi czekać jak zwykle

Opublikowano
4 godziny temu, Ryuk napisał(a):

Ten moment kiedy najwiekszym argumentem dlaczego twoja konsola jest lepsza to czasowa eksluzywnosc :reggie: Xbox zawsze byl sredniakiem ale Sony w tej generacji sie tak stoczylo. 

Fajne te czasowe eksy. Ff7 czasówka od ponad 4 lat, a stellar ma logo sony na płycie XD ja bym na miejscu chinczykow jebal xboxa i nie marnowal czasu na port na kartofla. Nikt tego i tak nie kupi. Tzn. ja kupie u turasa, ale nie wiem czy bedzie im sie oplacalo.

Opublikowano
8 godzin temu, Donatello1991 napisał(a):

Concord pokazał kierunek w jakim Sony ma dalej podążać. To był tylko test czy ludzie jeszcze graja w takie gry. Nie graja? Oki. Nie ma problemu. Robimy dalej gry z duszą. Można wręcz powiedzieć, że Concord to męczennik przyszłego sukcesu. To nie lada status.

O ja pierdole xD 

Ktos tu na noc zapodal dobrego dropsa

4 godziny temu, Ins napisał(a):

No ale co  mnie obchodzi czy jest czasowe czy nie? W przypadku jakbym chciał zagrać w którąkolwiek z tych gier to muszę mieć konsole Sony w tym momencie. To raz. Dwa że ludzie po prostu widzą, że Xbox jest jebanym inwalidą na poletku konsolowym i co raz więcej gier go omija. Niby ludzie to debilni casuale, ale jednak jak już kupują to wiedzą, że nie ma po co brać Xboxa. A jak już wszystko będzie wychodzić day 1 na PS5 to tym bardziej nie będą mieć żadnych dylematów.

Mam wszystko co może być do grania i w sumie przez lata byłem na forum wyzywany od xbotów no ale PS5 to "moja" konsola xD Lecz się.

Jest jeszcze PC ;) malpa na kompa tez wyszla i nie dziala jak port switchowy

Opublikowano
5 godzin temu, Ins napisał(a):

FFVII Rebirth

Stellar Blade

Wukong 

Silent Hill 2

Top4 gier na forumku tego roku, największy ruch w ich tematach, no może jeszcze dojdzie Refantazio, ale wątpię, by tyle osób to ograło, tak to wygląda w sumie od kilku lat :). W dziale Xbox najwięcej ruchu generują pecetowcy, kłócący się o ustawienia RT i wrzucający screeny z podróży po pustym, ale ładnym kosmosie w 8k, albo dywagacje o to, kiedy patch 60 fps, albo ficzer w postaci nowej mapy w 2 letniej grze, żeby wreszcie ograć. 

Opublikowano
Godzinę temu, Whisker napisał(a):

Ale dalej pograsz w te gry co wymienił Ins tylko na ps5 a XSX musi czekać jak zwykle

27 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

W dziale Xbox najwięcej ruchu generują pecetowcy, kłócący się o ustawienia RT i wrzucający screeny

Co dobitnie pokazał temat małpiszona, przejęty niemal ekskluzywnie przez blaszakersów <3

Opublikowano

Po prostu historia kołem się toczy i mamy powtórkę z 6 generacji gdzie twórcy mogli wydawać gry na c0rwe xboxa ale nie chcieli bo po co jak jest sonka2?

Opublikowano
11 hours ago, Daddy said:

Concord to największa premierą first party sony w tym roku

Największa według kogo?

GOTY tego roku wychodzi 6go września

Opublikowano
5 godzin temu, Ryuk napisał(a):

Ten moment kiedy najwiekszym argumentem dlaczego twoja konsola jest lepsza to czasowa eksluzywnosc :reggie: 

Trzeba jednak przyznać że plejkurwa 4.5 bez gier i ich first party partaczy na żółto leży i kwiczy od wielu lat to w tej generacji sony ma głośniejsze czasowe exy u zewnętrznych twórców niż MS.

Gdyby Jim nie wysyłał tirów pełnych dolców za te czasowe exy to śmieciara by została z dlc do pajonka i concordem  :)  

Opublikowano
10 minut temu, Homelander napisał(a):

Największa według kogo?

według Sony,

patrząc na budżet, czas produkcji i rozmiar studia to Astrobot i LEGO Horizon to przy Concordzie popierdółki. 

Sony ustatmi Hermana Hulsta samo zachwalało Firewalk jak ich kupowało że zrobi im super multiplayerową gierkę AAA

Opublikowano

No to się kurwa pomylili. Był ktokolwiek kto po pokazie Concorda powiedział cokolwiek pozytywnego? Wszędzie dominowała obojętność raczej. W przeciwieństwie do reakcji na Lego Horizon i Astrobota

Opublikowano

concord> cokolwiek z horizonem w tytule :) 

Opublikowano
1 minute ago, Pupcio said:

concord> cokolwiek z horizonem w tytule :) 

Nie przesadzaj