Opublikowano 23 sierpnia 20241 r 5 minut temu, Daddy napisał(a): Dziś premiera największego exa first party partaczy z sony w 2024 a niebieskie ameby jak uciekły pod kamien, może wszystkie 5 klapów właśnie napierdala w concord? Typowe żółtko jak to u sonki i szalone 600 graczy na premierę w grze online Jak wyszedł taki sztos jak Wukong to ktoś się będzie kondonem przejmował?
Opublikowano 23 sierpnia 20241 r Concord to największa premierą first party sony w tym roku A wukong w wersji na ps5 też żółto na meta, ulubiony kolor klapów? Jeszcze jak Gra na ps5 lata w 25fps i 720p cinematic jak za czasów PS3!
Opublikowano 23 sierpnia 20241 r 38 minut temu, Daddy napisał(a): A wukong w wersji na ps5 też żółto na meta, ulubiony kolor klapów? Jeszcze jak Gra na ps5 lata w 25fps i 720p cinematic jak za czasów PS3! Za to na xboxie śmiga tak kolejny hit sprzedazowy w tym roku omija zielone szambo
Opublikowano 23 sierpnia 20241 r Jak wyjdzie na Xboxie to może już będzie ogarnięte na tyle żeby nie grać jak małpa nomen omen
Opublikowano 23 sierpnia 20241 r Concord pokazał kierunek w jakim Sony ma dalej podążać. To był tylko test czy ludzie jeszcze graja w takie gry. Nie graja? Oki. Nie ma problemu. Robimy dalej gry z duszą. Można wręcz powiedzieć, że Concord to męczennik przyszłego sukcesu. To nie lada status.
Opublikowano 23 sierpnia 20241 r 9 minut temu, drozdu7 napisał(a): A co Ci Sony zrobiło z duszą synu? To konsola ma dusze
Opublikowano 24 sierpnia 20241 r FFVII Rebirth Stellar Blade Wukong Silent Hill 2 Plus wydawanie gierek na plejstacje bo przez 10 lat M$ nie ogarnał, że chodzi o jakość gier i ich ilość dla danej platformy. Trzeba było kupić gówniane Activision by się tabelki zgadzały by tą bandę nieudaczników nie wyjebać na ryj z całą dywizją Xboxa. No i nadal to było za mało. Kolejni geniusze stwierdzili, że zbadają teren średniakami, a i tak każdy wie że wcześniej czy później wszystko będzie się pojawiać day 1 u konkurencji. Ja się pytam kto kurwa podejmuje tam jakiekolwiek decyzje... Na chwilę obecną wygląda to tak, że są obsrani nieważne w jakąkolwiek stronę by skręcili. Tak więc zieloni morda w kubeł bo argumentów nie macie żadnych.
Opublikowano 24 sierpnia 20241 r Vs gra ktora nawet nie miala jeszcze premiery 12 minutes ago, Ins said: FFVII Rebirth Stellar Blade Wukong Silent Hill 2 Plus wydawanie gierek na plejstacje bo przez 10 lat M$ nie ogarnał, że chodzi o jakość gier i ich ilość dla danej platformy. Trzeba było kupić gówniane Activision by się tabelki zgadzały by tą bandę nieudaczników nie wyjebać na ryj z całą dywizją Xboxa. No i nadal to było za mało. Kolejni geniusze stwierdzili, że zbadają teren średniakami, a i tak każdy wie że wcześniej czy później wszystko będzie się pojawiać day 1 u konkurencji. Ja się pytam kto kurwa podejmuje tam jakiekolwiek decyzje... Na chwilę obecną wygląda to tak, że są obsrani nieważne w jakąkolwiek stronę by skręcili. Tak więc zieloni morda w kubeł bo argumentów nie macie żadnych. I zadna z tych 4 gier do ktorej walisz konia nie jest zrobiona przez sony
Opublikowano 24 sierpnia 20241 r Ten moment kiedy najwiekszym argumentem dlaczego twoja konsola jest lepsza to czasowa eksluzywnosc Xbox zawsze byl sredniakiem ale Sony w tej generacji sie tak stoczylo.
Opublikowano 24 sierpnia 20241 r No ale co mnie obchodzi czy jest czasowe czy nie? W przypadku jakbym chciał zagrać w którąkolwiek z tych gier to muszę mieć konsole Sony w tym momencie. To raz. Dwa że ludzie po prostu widzą, że Xbox jest jebanym inwalidą na poletku konsolowym i co raz więcej gier go omija. Niby ludzie to debilni casuale, ale jednak jak już kupują to wiedzą, że nie ma po co brać Xboxa. A jak już wszystko będzie wychodzić day 1 na PS5 to tym bardziej nie będą mieć żadnych dylematów. Mam wszystko co może być do grania i w sumie przez lata byłem na forum wyzywany od xbotów no ale PS5 to "moja" konsola xD Lecz się. Edytowane 24 sierpnia 20241 r przez Ins
Opublikowano 24 sierpnia 20241 r 2 godziny temu, Ins napisał(a): Tak więc zieloni morda w kubeł bo argumentów nie macie żadnych. Nie, no, nie przesadzajmy. Ten argument, że sonka to zaropiałe kurwiszcze dalej jest aktualny
Opublikowano 24 sierpnia 20241 r 2 godziny temu, Bzduras napisał(a): Nie, no, nie przesadzajmy. Ten argument, że sonka to zaropiałe kurwiszcze dalej jest aktualny Ale dalej pograsz w te gry co wymienił Ins tylko na ps5 a XSX musi czekać jak zwykle
Opublikowano 24 sierpnia 20241 r 4 godziny temu, Ryuk napisał(a): Ten moment kiedy najwiekszym argumentem dlaczego twoja konsola jest lepsza to czasowa eksluzywnosc Xbox zawsze byl sredniakiem ale Sony w tej generacji sie tak stoczylo. Fajne te czasowe eksy. Ff7 czasówka od ponad 4 lat, a stellar ma logo sony na płycie XD ja bym na miejscu chinczykow jebal xboxa i nie marnowal czasu na port na kartofla. Nikt tego i tak nie kupi. Tzn. ja kupie u turasa, ale nie wiem czy bedzie im sie oplacalo.
Opublikowano 24 sierpnia 20241 r 8 godzin temu, Donatello1991 napisał(a): Concord pokazał kierunek w jakim Sony ma dalej podążać. To był tylko test czy ludzie jeszcze graja w takie gry. Nie graja? Oki. Nie ma problemu. Robimy dalej gry z duszą. Można wręcz powiedzieć, że Concord to męczennik przyszłego sukcesu. To nie lada status. O ja pierdole xD Ktos tu na noc zapodal dobrego dropsa 4 godziny temu, Ins napisał(a): No ale co mnie obchodzi czy jest czasowe czy nie? W przypadku jakbym chciał zagrać w którąkolwiek z tych gier to muszę mieć konsole Sony w tym momencie. To raz. Dwa że ludzie po prostu widzą, że Xbox jest jebanym inwalidą na poletku konsolowym i co raz więcej gier go omija. Niby ludzie to debilni casuale, ale jednak jak już kupują to wiedzą, że nie ma po co brać Xboxa. A jak już wszystko będzie wychodzić day 1 na PS5 to tym bardziej nie będą mieć żadnych dylematów. Mam wszystko co może być do grania i w sumie przez lata byłem na forum wyzywany od xbotów no ale PS5 to "moja" konsola xD Lecz się. Jest jeszcze PC malpa na kompa tez wyszla i nie dziala jak port switchowy
Opublikowano 24 sierpnia 20241 r 5 godzin temu, Ins napisał(a): FFVII Rebirth Stellar Blade Wukong Silent Hill 2 Plus wydawanie gierek na plejstacje bo przez 10 lat M$ nie ogarnał, że chodzi o jakość gier i ich ilość dla danej platformy. Trzeba było kupić gówniane Activision by się tabelki zgadzały by tą bandę nieudaczników nie wyjebać na ryj z całą dywizją Xboxa. No i nadal to było za mało. Kolejni geniusze stwierdzili, że zbadają teren średniakami, a i tak każdy wie że wcześniej czy później wszystko będzie się pojawiać day 1 u konkurencji. Ja się pytam kto kurwa podejmuje tam jakiekolwiek decyzje... Na chwilę obecną wygląda to tak, że są obsrani nieważne w jakąkolwiek stronę by skręcili. Tak więc zieloni morda w kubeł bo argumentów nie macie żadnych. Top4 gier na forumku tego roku, największy ruch w ich tematach, no może jeszcze dojdzie Refantazio, ale wątpię, by tyle osób to ograło, tak to wygląda w sumie od kilku lat :). W dziale Xbox najwięcej ruchu generują pecetowcy, kłócący się o ustawienia RT i wrzucający screeny z podróży po pustym, ale ładnym kosmosie w 8k, albo dywagacje o to, kiedy patch 60 fps, albo ficzer w postaci nowej mapy w 2 letniej grze, żeby wreszcie ograć.
Opublikowano 24 sierpnia 20241 r Godzinę temu, Whisker napisał(a): Ale dalej pograsz w te gry co wymienił Ins tylko na ps5 a XSX musi czekać jak zwykle 27 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): W dziale Xbox najwięcej ruchu generują pecetowcy, kłócący się o ustawienia RT i wrzucający screeny Co dobitnie pokazał temat małpiszona, przejęty niemal ekskluzywnie przez blaszakersów <3
Opublikowano 24 sierpnia 20241 r Po prostu historia kołem się toczy i mamy powtórkę z 6 generacji gdzie twórcy mogli wydawać gry na c0rwe xboxa ale nie chcieli bo po co jak jest sonka2?
Opublikowano 24 sierpnia 20241 r 11 hours ago, Daddy said: Concord to największa premierą first party sony w tym roku Największa według kogo? GOTY tego roku wychodzi 6go września
Opublikowano 24 sierpnia 20241 r 5 godzin temu, Ryuk napisał(a): Ten moment kiedy najwiekszym argumentem dlaczego twoja konsola jest lepsza to czasowa eksluzywnosc Trzeba jednak przyznać że plejkurwa 4.5 bez gier i ich first party partaczy na żółto leży i kwiczy od wielu lat to w tej generacji sony ma głośniejsze czasowe exy u zewnętrznych twórców niż MS. Gdyby Jim nie wysyłał tirów pełnych dolców za te czasowe exy to śmieciara by została z dlc do pajonka i concordem
Opublikowano 24 sierpnia 20241 r 10 minut temu, Homelander napisał(a): Największa według kogo? według Sony, patrząc na budżet, czas produkcji i rozmiar studia to Astrobot i LEGO Horizon to przy Concordzie popierdółki. Sony ustatmi Hermana Hulsta samo zachwalało Firewalk jak ich kupowało że zrobi im super multiplayerową gierkę AAA
Opublikowano 24 sierpnia 20241 r No to się kurwa pomylili. Był ktokolwiek kto po pokazie Concorda powiedział cokolwiek pozytywnego? Wszędzie dominowała obojętność raczej. W przeciwieństwie do reakcji na Lego Horizon i Astrobota
Opublikowano 24 sierpnia 20241 r 1 minute ago, Pupcio said: concord> cokolwiek z horizonem w tytule Nie przesadzaj