Opublikowano 5 września 20245 wrz 8 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Powinny powstać książki o tym jak Sony jedną grą rozjebało całe platformowe uniwersum od Nintendo. na takie wnioski trzeba chwilę poczekać aż nasze Nintendaki rozbiorą Astro Bota na czynniki pierwsze aby zsyntetyzować pierwiastek Marianium, którego jednak finalnie okaże się mniej niż w SMG 2 Edytowane 5 września 20245 wrz przez Krzysztof93
Opublikowano 5 września 20245 wrz 6 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Powinny powstać książki o tym jak Sony jedną grą rozjebało całe platformowe uniwersum od Nintendo. bez przesady. dopiero na 4 miejscu jest
Opublikowano 5 września 20245 wrz 2 minuty temu, Donatello1991 napisał(a): Mentalnie zaorane te Marianki. it begins xD
Opublikowano 5 września 20245 wrz Teraz, KrYcHu_89 napisał(a): it begins xD i dobrze. Trzeba kibicowac dobrym grom. Nie wazne na co wychodza.
Opublikowano 5 września 20245 wrz Panowie zamiast cieszyć się że Sony dało dobra kreatywną grę platformową, to dla was najważniejsze że boty nie zagrają, że nie mają takiego MC. Nie wiem czy zauważyliście ale od kilku miesięcy sytuacja się trochę zmieniła i czy Indiana, Fable czy cokolwiek będzie 50 na mc czy 90 to i tak będzie to gra dla wszystkich. Ja uważam że wojna konolowo-ekskluzywna między MS a Sony już nie istnieje.
Opublikowano 5 września 20245 wrz 3 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Panowie zamiast cieszyć się że Sony dało dobra kreatywną grę platformową, to dla was najważniejsze że boty nie zagrają, że nie mają takiego MC. Nie wiem czy zauważyliście ale od kilku miesięcy sytuacja się trochę zmieniła i czy Indiana, Fable czy cokolwiek będzie 50 na mc czy 90 to i tak będzie to gra dla wszystkich. Ja uważam że wojna konolowo-ekskluzywna między MS a Sony już nie istnieje. zły temat, tutaj SOnka znowu żywa
Opublikowano 5 września 20245 wrz 3 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Ja uważam że wojna konolowo-ekskluzywna między MS a Sony już nie istnieje. A jak ma istnieć skoro jeden z zawodników zdechł dawno temu? Teraz CW to tylko zabawy z trupem.
Opublikowano 5 września 20245 wrz Teraz, drozdu7 napisał(a): Panowie zamiast cieszyć się że Sony dało dobra kreatywną grę platformową, to dla was najważniejsze że boty nie zagrają, że nie mają takiego MC. Nie wiem czy zauważyliście ale od kilku miesięcy sytuacja się trochę zmieniła i czy Indiana, Fable czy cokolwiek będzie 50 na mc czy 90 to i tak będzie to gra dla wszystkich. Ja uważam że wojna konolowo-ekskluzywna między MS a Sony już nie istnieje. wojna klapersko-klaperska jest. sami sie nakrecaja i sami sobie podsuwaja amunicje do srzelania w siebie. soniarze nakrecaja sztucznie wojenke, ktora kazdy ma w dupie
Opublikowano 5 września 20245 wrz 2 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Panowie zamiast cieszyć się że Sony dało dobra kreatywną grę platformową, to dla was najważniejsze że boty nie zagrają, że nie mają takiego MC. ale to jest CW to jest teatrzyk, wcielanie się w rolę to jest takie UDAWANKO dla beki
Opublikowano 5 września 20245 wrz 20 minut temu, Pierre Deck napisał(a): bez przesady. dopiero na 4 miejscu jest No lepiej, ale na serio, niesamowite, że ktoś się pojawił w tym skostniałym gatunku, Nintendo musi się z nowym Marianem sporo napracować, czy znowu zaskoczyć, teraz zacznie się porównywanie do potężnego Astrobota.
Opublikowano 5 września 20245 wrz Teraz, KrYcHu_89 napisał(a): No lepiej, ale na serio, niesamowite, że ktoś się pojawił w tym skostniałym gatunku, Nintendo musi się z nowym Marianem sporo napracować, czy znowu zaskoczyć, teraz zacznie się porównywanie do potężnego Astrobota. nie no, ja sie ciesze. bardzo lubie plaftormery i milo bedzie dostac cos, co nie jest hydraulikiem (zwłaszcza, ze Playroom byl swietny). Chcialbym jeszcze jakiegos fajnego Donkey Konga w 3D dostac Edytowane 5 września 20245 wrz przez Pierre Deck
Opublikowano 5 września 20245 wrz astro bot rozjebał, a tu jeszcze małpe trzeba ograć, co sonka to sonka
Opublikowano 5 września 20245 wrz 58 minutes ago, Krzysztof93 said: na takie wnioski trzeba chwilę poczekać aż nasze Nintendaki rozbiorą Astro Bota na czynniki pierwsze aby zsyntetyzować pierwiastek Marianium, którego jednak finalnie okaże się mniej niż w SMG 2 Mówiąc serio (opieram się na gameplayu z Astro's Playroom) to mechanicznie Astro stoi o poziom niżej niż trówymiarowe Mariany. Motoryka, sterowanie - Mario wyraźnie ma tu przewagę. Natomiast pod względem frajdy z grania i radochy to zdecydowanie ta sama półka. Najwyższa z możliwych. Astro, nawet po Playroomie, wskoczył dla mnie właśnie na poziom Marianów, Ratchetów (nie wszystkich), Jaka&Daxtera (tylko pierwszego).
Opublikowano 5 września 20245 wrz Chłop obejrzał filmik na jutubie i na tej podstawie pisze coś o sterowaniu XD
Opublikowano 5 września 20245 wrz 10 minut temu, Szermac napisał(a): 2 mega hiciory w ciągu trzech tygodni, tylko na Sonce I zaraz Silent Hill niezapominajmy, kurwa tak pięknie jeszcze nie było, XSX nie istnieje!
Opublikowano 5 września 20245 wrz Godzinę temu, Krzysztof93 napisał(a): Nosz jasny szlag znowu nie ma w co grać na tej Plejce sprzedać to w pizdu i wymienić na Xboxa żeby zanurzyć w tym morzu sztosów z tego roku jak przykładowo... no nie pamiętam (xd) ale na pewno jest pełno kurde sztosiwa na Xboxie a nie jak na plejkurwie 4.2 daddy.exe
Opublikowano 5 września 20245 wrz Astro ma jedną przewagę nad innymi platformerami, haptykę, wygląda też lepiej, a do tego doszła miłość twórców, rozbudowanie elementów z Playroom i wszystko maskotki Sony z tego układu słonecznego. Zapierdalać do sklepu xD.
Opublikowano 5 września 20245 wrz 32 minutes ago, messer88 said: Chłop obejrzał filmik na jutubie i na tej podstawie pisze coś o sterowaniu XD Naucz się czytać 24 minutes ago, KrYcHu_89 said: Astro ma jedną przewagę nad innymi platformerami, haptykę, wygląda też lepiej, a do tego doszła miłość twórców, rozbudowanie elementów z Playroom i wszystko maskotki Sony z tego układu słonecznego. Zapierdalać do sklepu xD. Yes sir!
Opublikowano 5 września 20245 wrz Oczywiście teraz jest zbiorowe trzepanie kapucyna, w necie napewno powyłazili znawcy, miłośnicy marki itp. Bo jak niedawno przekonaliśmy się w przypadku Rebirth, niektórym exy są potrzebne tylko do machania szabelką w necie. Myślicie że jest szansa na 5mln?