Opublikowano 9 września 20249 wrz 16 minut temu, Beelzeboss napisał(a): a ci sie znowu ciesza, ze murzyn rucha zone na ich oczach XDDD "ciekawe co dostaniecie od nas (chlip chlip)" Co za cucki Chłopie ja mam 35 lat i nie mam wpływu na to co robi miliardowa korporacja Ślubu z Xboxem nie brałem, zresztą cieszyć się trzeba że można sobie pozwolić na więcej niż jedną konsolę
Opublikowano 9 września 20249 wrz Chodzą plotki że z Cernym za rękę wyjdzie jutro na scenę Hendrix i zaczną śpiewać Highway to Hell
Opublikowano 9 września 20249 wrz W temacie już się kolejka ustawia i cieszą się jak tylko obecne gry będą chodziły z taką wydajnością jak miały chodzić na PS5 :p Ja tylko czekam jak Sony zapowie VR3 i ci sami frajerzy będą kupować i płakać, że nie ma supportu. Jak w tym hobby ma być dobrze
Opublikowano 9 września 20249 wrz Wymiana sprzętu co kilka lat bo gry już słabo chodzą? Haha beka z PCtowc... a nie czekaj
Opublikowano 9 września 20249 wrz Jimmy i reszta ferajna niebieskich klaunów już nadstawia dupsko żeby Pan Cerny wjechał z upgrejdzikiem gier wyglądających identycznie jak na generacje temu
Opublikowano 9 września 20249 wrz 1 minutę temu, Pupcio napisał(a): Jimmy i reszta ferajna niebieskich klaunów już nadstawia dupsko żeby Pan Cerny wjechał z upgrejdzikiem gier wyglądających identycznie jak na generacje temu PS4 Pro to było najlepsze PS4 w historii.
Opublikowano 9 września 20249 wrz Potwierdzam Krychu, jak chodziłem do znajomego który miał ten wybitny sprzęt to była świetna zabawa. Na minus konieczność mówienia do siebie przez megafon żeby coś było słychać przy tym yebanym wyjcu
Opublikowano 9 września 20249 wrz Potężny 5 letni Zen 2. To tak jakbyś dzisiaj siedział na 5 letnim pececie i jutro była konfa dla PC z tymi 5 letnimi podzespołami, które mają służyć jeszcze przez bóg jeden wie ile czasu.
Opublikowano 9 września 20249 wrz Bardziej prawdopodobne niż że ty zaczniesz byc graczem. Posiadacze xboxa === casuale bez gustu
Opublikowano 10 września 202410 wrz 7 godzin temu, Beelzeboss napisał(a): Bardziej prawdopodobne niż że ty zaczniesz byc graczem. Posiadacze xboxa === casuale bez gustu Pieknie wypelniasz nisze po DżejDżeju
Opublikowano 10 września 202410 wrz Przecież to trolisko, w dodatku gra na Xboxie. W temacie cebuli pisze praktycznie sam ze sobą
Opublikowano 10 września 202410 wrz 24 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Przecież to trolisko, w dodatku gra na Xboxie. W temacie cebuli pisze praktycznie sam ze sobą Do tego bardzo marne trollisko
Opublikowano 10 września 202410 wrz Czyli dziś o 17.00 wjeżdża Pro i zamiata branże na PPE już o tym napisali i potwierdzili
Opublikowano 10 września 202410 wrz Dziś tylko cyferki, więc zieloni się w tym raczej nie połapią, ale jak w późniejszym terminie pokażą jak wygląda to szczena na podłodze.
Opublikowano 10 września 202410 wrz 34 minuty temu, Donatello1991 napisał(a): Dziś tylko cyferki 8K, zawrotne prędkości dzięki technologii Kraken i dysk DWA TERA. Nowy wymiar wirtualnej rozrywki
Opublikowano 10 września 202410 wrz 22 godziny temu, MaZZeo napisał(a): nic dziwnego że klapy portfele i dupska mają naszykowane na PS5 Pro skoro podstawowy małż już nie domaga Może ps4.5 pro dorówna XSX, jest nadzieja 16 godzin temu, Daffy napisał(a): Chodzą plotki że z Cernym za rękę wyjdzie jutro na scenę Hendrix i zaczną śpiewać Highway to Hell ,,Dzięki SSD dostaniecie gry jakie wam się nie śniły'' koleś wróci na premierę ps6, powie że znowu kilka lat mu neta podłączali w domu, robin ponownie będzie latał w szale że związek się wydał Właśnie ukończyłem Kene i ten mit jak coś jest/było exem plejkurwy że to takie zajebiste kolejny raz upada a ten trolling klapów gdzie z gier 6-7/10 robią mesjasza xD
Opublikowano 10 września 202410 wrz Godzinę temu, GearsUp napisał(a): 8K, zawrotne prędkości dzięki technologii Kraken i dysk DWA TERA. Nowy wymiar wirtualnej rozrywki The Touryst w 16k