Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Fajnie, że coś naprawili ale szkoda, że przy okazji dźwięk zepsuli - z dźwiękiem było tak na początku, że uciekał, znikał, czasem wracał i pomagał tylko restart gry. Całe szczęście, że już skończyłem.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor Myślałem, że to związek z miejscówką (katakumby pod latarnią morską) i że konsola nie wyrabia, jak tyle szkieletów musi przeliczać (choć to też, bo mega klatki dropiły), ale mnie pocieszyliście, że to ten nowy patch musiał namieszać.Podobno naprawili trofeum Overachiever i teraz zalicza uczenie się różnych umiejętności w kilku przejściach, a nie tylko w jednym.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 minutę temu, Wredny napisał(a):Myślałem, że to związek z miejscówką (katakumby pod latarnią morską) i że konsola nie wyrabia, jak tyle szkieletów musi przeliczać (choć to też, bo mega klatki dropiły), ale mnie pocieszyliście, że to ten nowy patch musiał namieszać.Podobno naprawili trofeum Overachiever i teraz zalicza uczenie się różnych umiejętności w kilku przejściach, a nie tylko w jednym.Ale nadal na ps5 jest puchar za 49, a w grze jest 47 skilli wiec coś nie tak.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor Nawet 46 chyba - to nie wiem, w takim razie platynka wciąż nie do zdobycia