Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gothic Remake

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Stają się łatwiejsze, bo każdy poziom wtajemniczenia sprawia, że znikają połączenia pomiędzy "blaszkami", wytrychy wytrzymują więcej naprężeń, zanim się złamią, a złamanie nie resetuje progresu.

• Odpowiedzi 531
  • Wyświetleń 40,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Widzieliście te recenzje na steam?

• Nie grałem nigdy w oryginał, bo w tych czasach zero kompa, tylko plejak, ale jaka ta gra jest zajebista. Po ograniu w ostatnich latach gier typu DA Veliguard czy Avowed to jest takie odkupienie. Srogo

• Koniec. No dla mnie gra gienialna, niezwykła. Nie spodziewałem się, że będzie aż tak dobra, jakby gra zrobiona dla mnie. Pomyśleć, że lata temu odbiłem się od początku OG jedynki i czekałem na tej rim

Opublikowano

Po czasie to jest bardzo prosta zagadka, teraz o wiele bardziej to doceniam niż na początku no i zwiększenie poziomu umiejętności znacznie ułatwia otwarcie. Fajnie, że jest to zagadka logiczna a nie proste kręcenie analogiem w kółko.

Opublikowano

IMO jak na poziom mistrzowski nadal są za trudne, a nagrody w samych skrzyniach nie odzwierciedlają trudu włożonego w ten proces.

Opublikowano
40 minut temu, ASX napisał(a):

Czy szkolenie z otwierania zamków sprawia że są one faktycznie łatwiejsze?

Ta minigierka to jakieś nieporozumienie

Na początku jest trudno bo nie wiadomo o co chodzi. Jak się ulepszy otwieranie zamków to juz gladziutko idzie. Mnie tylko pokonał ten do opuszczonej wieży, ale wlazłem tam inaczej.

Opublikowano
6 minut temu, XM. napisał(a):

IMO jak na poziom mistrzowski nadal są za trudne, a nagrody w samych skrzyniach nie odzwierciedlają trudu włożonego w ten proces.

Pierwsze co przelatujesz przez wszystkie zamki żeby sprawdzić połączenia i dopiero rozwiązujesz zagadkę, minuta roboty z zamkiem. Najgorsze co można zrobić to od razu próbować.

Opublikowano
  • Autor
10 minut temu, GSPdibbler napisał(a):

Mnie tylko pokonał ten do opuszczonej wieży, ale wlazłem tam inaczej.

To w ogóle jest mega, że można otworzyć drzwi wytrychem, można wskoczyć ze skał przez dziurę w ścianie, a jak ktoś jest bardziej spostrzegawczy to kawałek dalej dwóch bandytów pilnuje skrzyni, w której jest klucz do wieży - jak odpowiednio zeskoczysz za plecy to można oyebać skrzynkę i wyjść stamtąd bez żadnej konfrontacji z typami.

Opublikowano
2 godziny temu, Wredny napisał(a):

To w ogóle jest mega, że można otworzyć drzwi wytrychem, można wskoczyć ze skał przez dziurę w ścianie, a jak ktoś jest bardziej spostrzegawczy to kawałek dalej dwóch bandytów pilnuje skrzyni, w której jest klucz do wieży - jak odpowiednio zeskoczysz za plecy to można oyebać skrzynkę i wyjść stamtąd bez żadnej konfrontacji z typami.

JA się wspiąłem, przypadkiem trafiłem na miejsce do wspinaczki, więc dodajemy jeszcze jeden sposob. I chyba przemiana w chrząszcza zadziała, tam chyba dziura jest.