Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gothic Remake

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Tę z rudy wypaśną, co trzyma w skrzyni? Czy tę, którą ma na sobie podczas naszego pierwszego spotkania?
Bo tę pierwszą to można zajumać nawet w pierwszym rozdziale - jeśli chodzi o staty to najlepsza w całej grze chyba, tylko z wyglądu mi się nie podoba, jakaś taka zbyt odpustowa - wolałbym właśnie to, co ma na sobie.

• Odpowiedzi 429
  • Wyświetleń 35,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Widzieliście te recenzje na steam?

• Nie grałem nigdy w oryginał, bo w tych czasach zero kompa, tylko plejak, ale jaka ta gra jest zajebista. Po ograniu w ostatnich latach gier typu DA Veliguard czy Avowed to jest takie odkupienie. Srogo

• GSPdibbler
    GSPdibbler

A ja bawię się świetnie, nie ma tu infantylności finala, jest brutalna rzeczywistość kolonii karnej. Nie ma choojowych losowych walk, i wymaga ona cierpliwości i szkolenia, a nie wciskania jednego prz

Opublikowano
Godzinę temu, tjery napisał(a):

Heh, wracając do tego i że mechanicznie nie trzeba, pewnie wiele to nie zdradza, bo to sam początek, ale na wszelki wypadek dam w spoiler

Ja im nie zapłaciłem za ochronę, a tego typa co mnie chciał pobić szybko wyjaśniłem mieczykiem, bo nie jest zbyt silny. Co innego tych dwóch typów na moście. Też im nie zapłaciłem, tylko uciekłem szybko przez most jak przed kanerami w liceum, ale za drugim razem już nie jest tak wesoło i już z daleko strzelają z łuku. A nie da się im nastukać, bo moje ataki nic nie robią. Szedłem tam z Mordragiem do nowego obozu, i co się namęczyłem, żeby ich jakoś ominąć, a jednocześnie, żeby ten typ za mną pobiegł to moje.

Opublikowano
  • Autor

Wpierdolenie Bullitowi i skrojenie go ze wszystkiego to musi być jeden z bardziej satysfakcjonujących motywów w gierkach ever.
Nawet nie wiecie, jak się ucieszyłem z tego spotkania, bo wiedziałem, że wreszcie jestem na tyle silny, by móc użyć opcji dialogowej o uciszeniu jego grubej mordy banderas
Tutaj już po wszystkim, najlepsi kumple D

19ee1a249b10-screenshotUrl.png

Opublikowano
39 minut temu, Wredny napisał(a):

Tę z rudy wypaśną, co trzyma w skrzyni? Czy tę, którą ma na sobie podczas naszego pierwszego spotkania?
Bo tę pierwszą to można zajumać nawet w pierwszym rozdziale - jeśli chodzi o staty to najlepsza w całej grze chyba, tylko z wyglądu mi się nie podoba, jakaś taka zbyt odpustowa - wolałbym właśnie to, co ma na sobie.

Ta ze skrzyni

Opublikowano
  • Autor

Podczas pierwszego spotkania z Gomezem można ukraść mu kluczyk do pokoju i skrzyni, jak wstanie i wraca na tron - przez chwilę jest odwrócony plecami.
Ale tak jak pisałem - zbyt to odpustowe dla mnie, wygląda z jakiegoś World of Warcraft - ja lubię bardziej przyziemne, wiedźmińskie klimaty.