Skocz do zawartości

Euro 2024

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 140,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

A ja dałem na zwycięstwo Ukrów. Ale lipa. Powinni dać Ukrainie cały turniej wygrać bo tam wojna i trzeba się solidaryzować :reggie:

Opublikowano

Czyli jednak w tym meczu towarzyskim to nie Polska była taka mocna, tylko po prostu ukry srakę grają.

Opublikowano

Ale grają Rumuni. Chyba będę im kibicował oprócz potężnej Polsce.

Opublikowano

Akurat musiałem wracać z pracy a tu widzę Rumunia dołożyła jeszcze dwie :obama:

Opublikowano

Ale ten doping, ta atmosfera :obama:

Opublikowano

Co tu się zrobiło. Człowiek musiał wyskoczyc na 25 minut i juz 3:30 :obama:

Opublikowano

Jednak Czysty Czesio miał rację, ze xG jest bez sensu. Rumunia 0.9 i 3 gole :kaz:

Opublikowano

Rumunia jaka Brazylia im się włączyła :obama: Bardzo dobrze bo pracuje na projekcie z wieloma Rumunami (w Atosie, który odpowiada za IT na Euro) więc na fali entuzjazmu nie będzie chciało im się cisnąć projektu w tym tygodniu więc też nic nie będę robił.

Opublikowano

Tak się kończy zabawa z piłką pod swoim polem karnym:beka:

Opublikowano

Na dzień dobry 75% typow do smieci xD tzn  nie będzie 3 punktów. Wspaniały turniej 

Opublikowano

Zdrowie rudego

IMG-20240608-205931.jpg

IMG-20240608-210024.jpg

Ciekawe czy jest przewidziana nagroda za ojebanie całej kadry za jednym podejściem. Puszki z :shieeet: czyli jakieś 90% to powinny być portery. 

Opublikowano

@Bartg panie Organizatorze w komórce Y12 jest mój typ 1:0, czyli trafiony zwycięzca Rumunia, a mam na czerwono, bez takich prosze :)

Edytowane przez puszkin