Opublikowano 23 czerwca 20241 r Debili z tvp oczywiście przerasta przeniesienie się na drugi stadion gdy coś się dzieje.
Opublikowano 23 czerwca 20241 r @Tokar mecze są na tvp1 i tvpsport. Wystarczy się przełączyć. Zawsze tak było z tego co kojarzę.
Opublikowano 23 czerwca 20241 r A skąd mam wiedzieć kiedy się przełączyć? Na poprzednich turniejach jakoś wiedzieli jak to zrobić, więc nie wiem skąd ta ewolucja wsteczna.
Opublikowano 23 czerwca 20241 r 3 minutes ago, Tokar said: Debili z tvp oczywiście przerasta przeniesienie się na drugi stadion gdy coś się dzieje. Ale mają HOŁK AJ
Opublikowano 23 czerwca 20241 r Chłop w całym zeszłym sezonie 2 gole strzelił, a teraz mu się Maradona załączył
Opublikowano 23 czerwca 20241 r 5 minutes ago, Zwyrodnialec said: Trafią na Włochy z którymi historycznie dostają wpierdol. Obecne Włochy grają żenująco słabo. Hiszpania w mega formie no i historycznie też Niemcy z nimi przegrywali nawet finał Euro.
Opublikowano 23 czerwca 20241 r https://www.meczyki.pl/newsy/plus/jego-wejscie-zszokowalo-kibicow-oto-cala-tajemnica-po-prostu-swoj-chlop/242951 Ciekawa postać
Opublikowano 23 czerwca 20241 r 41 minut temu, Czoperrr napisał(a): Niemcy specjalnie przegrają żeby nie trafić na Hiszpanię. Jak to teraz jest liczone ? Przy przegranej będą na drugim miejscu, Hiszpanie na pierwszym więc chyba trafialiby na siebie. Jeszcze są drużyny z trzecich miejsc - zapominam.
Opublikowano 23 czerwca 20241 r Druga drużyna z tej grupy gra z drugą z B, a a Hiszpania trafi na kogoś z 3 z A D E albo F
Opublikowano 23 czerwca 20241 r Gość umiera i typy z noszami spacerkiem, az się Węgrzy wkurzyli i zabrali od nich
Opublikowano 23 czerwca 20241 r Szwajcar przytula się do Niemca i nie ma karnego. Halo ja tu prognozowalem 1:3 a póki co lipa.
Opublikowano 23 czerwca 20241 r o kurde a w meczu Szkocja Węgry sytuacja jak kiedys z Eriksonem. Jeden z Węgrów uderzony w głowę od razu padł jak sparaliżowany i właśnie go reanimują ;o
Opublikowano 23 czerwca 20241 r No myślałem, że nie ma co, Szkocja i Węgry jednak muszą się rzucić, bo remis pewnie ich obu zabija, więc choć raz w życiu będą musiały srogo atakować desperacko, ale nic z tego, Węgry ciężko idzie, a Szkocja to w ogóle po dziwnym remisie ze Szwajcarią znowu nagle nie istnieje. Niestety ten upad będzie głównym wydarzeniem meczu.
Opublikowano 23 czerwca 20241 r o kurde a w meczu Szkocja Węgry sytuacja jak kiedys z Eriksonem. Jeden z Węgrów uderzony w głowę od razu padł jak sparaliżowany i właśnie go reanimują ;o