Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Euro 2024

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 165,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Portugalczyk pokazujący sędziemu żółtą kartkę to będzie mem.

Opublikowano
Just now, [InSaNe] said:

Ależ kiepskie to ojro Ciekawe, czy człowiek doczeka się lepszej piłkarskiej imprezy niż Francja 98 :sapek:

Niewiele osób które pamiętają to euro jeszcze żyje

Opublikowano
Teraz, Czoperrr napisał(a):

Niewiele osób które pamiętają to euro jeszcze żyje

Jakie qrwa Euro xD 

Ale też na zawsze w moim sercu, pierwszy turniej który śledziłem i ten World Cup 98 gierka też super :). 

Opublikowano
1 minutę temu, [InSaNe] napisał(a):

czy człowiek doczeka się lepszej piłkarskiej imprezy niż Francja 98 :sapek:

Wystarczyłoby euro 2020/21 albo Katar 2022. Na razie to jest mniej więcej euro 2016 minus dobry występ Polski.

Opublikowano

A sor, Katar też był dobry, z tymże tamto ma wartość dodaną, bo kojarzy się z wakacjami, młodością i piłkarzami z charakterem :thumbsup:

I puszczanie intra z Fify World Cup 98 na całą petarę, z muzyką zespołu Chumbawamba :banderas:

Opublikowano

W 2002 był jeszcze dobry turniej i ten gol Ronaldinho lobujący Seamana, typowa Anglia :)

Opublikowano
Teraz, GearsUp napisał(a):

W 2002 był jeszcze dobry turniej i ten gol Ronaldinho lobujący Seamana, typowa Anglia 

2002 był super, Brazylia wtedy błyszczała, bramki R9 i ta fenomenalna bramka Ronaldinho w 1/4 z Anglią i morda Seamana przy golu <3 :). Klasyka. 

Opublikowano

Francja 98? Ależ też to była fifeczka i te intro. Wrzucę:

JPR kiedyś dla mnie ludzie mający 30 lat było staruchami :balon:

Opublikowano

W bojowej maseczce w jakiej wujek Junior polował na Migi nos żółwia byłby bardziej bezpieczny

Uncle-Junior-and-Dr-Kennedy-in-The-Sopra

Opublikowano
10 minutes ago, KrYcHu_89 said:

Jakie qrwa Euro xD 

Ale też na zawsze w moim sercu, pierwszy turniej który śledziłem i ten World Cup 98 gierka też super :). 

Wybacz pomyłkę jeszcze jestem rozsierdzony porażką Die Mannschaft

Opublikowano
3 minuty temu, iluck85 napisał(a):

Francja 98? Ależ też to była fifeczka i te intro. Wrzucę:

JPR kiedyś dla mnie ludzie mający 30 lat było staruchami :balon:

Z 1998 najbardziej kocham Argentyna- Anglia, Holandia - Argentyna i ten finał też była magia Zizou wtedy. 

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano

Niemcy 2006 też dowiozły. 

Opublikowano

Kałabanga idealne dokręcenie, tylko nie w tą stronę :shieeet:

Opublikowano

Zdjęcie Griezmanna tak szybko to jak poddanie się. Francja oficjalnie nie ma innego pomysłu niż solidniackie męczenie buły. Żadnych szybkich zmian tempa z pomocy, i za trudni przeciwnicy żeby kontrolować grę albo robić okazje samym talentem.

Nadal pachnie 1-0 dla Francji, bym powiedział, są coraz bliżej bramki, no ale tak grają, jak Portgualia ich pokonała w 2016 roku hehe. 

N'Golo Kante takim symbolem ekipy, co prawda niezbyt mu idzie podawanie, strzelanie czy ogólnie granie piłką, ale że zapierdala i nie narzeka, to jest podstawą tej jedenastki.

Maignan tylko udany mecz.

Ciekawe trochę że Barcola nigdy nie gra, z Polską pokazał więcej niż ktokolwiek w innych meczach.

Opublikowano
7 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Z 1998 najbardziej kocham Argentyna- Anglia, Holandia - Argentyna i ten finał też była magia Zizou wtedy. 

Wtedy w grach piłkarskich zawsze grałem Argentyną i też im kibicowałem. A najbardziej jarałem się Gabrielem Batistutą :) I ta późniejszą drama, jak Beckham trącił nogą Simeone :leo: Beckham stał się wrogiem numer jeden i bał się wracać do UK.

Pamiętam, jak w dzień finału byłem na wakacjach w Kenii, w hotelu było sporo Francuzów i co się tam kur.wa działo :obama: Nawet gdzieś na zgrywanych z kamery kasetach mamy to nagrane. Nostalgia motzno, piękny turniej i zajebiści piłkarze. 

Edytowane przez [InSaNe]

Opublikowano
Teraz, ogqozo napisał(a):

Zdjęcie Griezmanna tak szybko to jak poddanie się. Francja oficjalnie nie ma innego pomysłu niż solidniackie męczenie buły. Żadnych szybkich zmian tempa z pomocy, i za trudni przeciwnicy żeby kontrolować grę albo robić okazje samym talentem.

Nadal pachnie 1-0 dla Francji, bym powiedział, są coraz bliżej bramki, no ale tak grają, jak Portgualia ich pokonała w 2016 roku hehe. 

N'Golo Kante takim symbolem ekipy, co prawda niezbyt mu idzie podawanie, strzelanie czy ogólnie granie piłką, ale że zapierdala i nie narzeka, to jest podstawą tej jedenastki.

Maignan tylko udany mecz.

Ciekawe trochę że Barcola nigdy nie gra, z Polską pokazał więcej niż ktokolwiek w innych meczach.

Tak brzydkiej Francji nie widziałem nigdy 

Teraz, [InSaNe] napisał(a):

Wtedy w grach piłkarskich zawsze grałem Argentyną i też im kibicowałem. A najbardziej jarałem się Gabrielem Batistutą :) I ta późniejszą drama, jak Beckham trącił nogą Simeone :leo: Beckham stał się wrogiem numer jeden i bał się wracać do UK.

Batigol był super, Dennis B. złamał mi wtedy moje  młode serce :/

Opublikowano
3 minuty temu, Faka napisał(a):

Niemcy 2006 też dowiozły. 

Materazzi wydymał siostrę Zidane'a werbalnie, wyrzucił łysego z boiska, strzelił gola na remis i jeszcze trafił karniaka. Bohater jakiego Italii tym razem zabrakło.