Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 5 godzin temu, Wredny napisał(a):A jest gdzieś jakieś wyjaśnienie, dlaczego Fragile nie ma jużSpoilerpomarszczonej skóry?Coś chyba mi umknęło, albo już nie pamiętam, ale chyba na koniec pierwszej części nadal była.Dowiesz sie później.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Już dawno nie grałem w tak genialnie dopracowany i przemyślany tytuł. Grafika imo jeszcze lepsza i ostrzejsza niż w Forbidden West na PRO, ahh, nie mogę się doczekać kolejnych sesyjek, niestety w weekend u mnie stop :/. Jak żyć panie kierowniku?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Pierwsza walka z dużym bossem jest już lepsza niż wszystkie poprzednie w DS1. Chyba lepszy pacing ma ta część, fabułą się rozwija szybciej, a nie jak w epizodzie 3 poprzednio ;]
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ulululu ja to miałem wczoraj ładne przejście, bo wstyd się przyznać ale kończyłem wczoraj jedynkę:( I od razu płynnie wskoczyłem w dwójkę!Klimat wylewa się z telewizora, nie wiem dlaczego ale czuję trochę tam klimat starego MGSa - posiedziałem do 3:30, nie mogłem się oderwać:(Gówniaki już po zakończeniu roku więc czekam na wieczór i lecę daaaaalej.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 4 minuty temu, Rtooj napisał(a):Pierwsza walka z dużym bossem jest już lepsza niż wszystkie poprzednie w DS1.Chyba lepszy pacing ma ta część, fabułą się rozwija szybciej, a nie jak w epizodzie 3 poprzednio ;]Zdecydowanie, mam te same odczucia.
Opublikowano 35 minut temu35 min Dopiero w rozdziale numer 4 zrobiłem pierwsze 5 gwiazdek w Meksyku. A robie wszystko regularnie. Już mam dwie 5 gwiazdki.