Skocz do zawartości

Death Stranding 2 On The Beach

Featured Replies

Opublikowano
5 godzin temu, Wredny napisał(a):

A jest gdzieś jakieś wyjaśnienie, dlaczego Fragile nie ma już

Spoiler

pomarszczonej skóry?

Coś chyba mi umknęło, albo już nie pamiętam, ale chyba na koniec pierwszej części nadal była.

Dowiesz sie później.

• Odpowiedzi 981
  • Wyświetleń 78,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szacunek dla Kojimy za kreatywność i po prostu za to, że próbuje zrobić coś innego. Szkoda, że tym czymś innym jest najnudniejszy gameplay w grach wideo od czasu powstania walking simulatorów. Spokojn

• Niech każdy wydaje na co chce swoje pieniądze, ale moim zdaniem płacenie prawie stówy za to, żeby zagrać w giereczkę dla dzieci 2 dni wcześniej to kolejny rak branży. Rockstar obserwuje na ile pozwala

• Przeczytałem w końcu relację z 4-dniowego "obozu Death Stranding", zorganizowanego w siedzibie w Shinagawie (której wystrój jest mocno inspirowany "Odyseją kosmiczną"). Kurde, nawet to było częścią PR

Opublikowano

Już dawno nie grałem w tak genialnie dopracowany i przemyślany tytuł. Grafika imo jeszcze lepsza i ostrzejsza niż w Forbidden West na PRO, ahh, nie mogę się doczekać kolejnych sesyjek, niestety w weekend u mnie stop :/. Jak żyć panie kierowniku?

Opublikowano

Pierwsza walka z dużym bossem jest już lepsza niż wszystkie poprzednie w DS1.

Chyba lepszy pacing ma ta część, fabułą się rozwija szybciej, a nie jak w epizodzie 3 poprzednio ;]

Opublikowano

Ulululu ja to miałem wczoraj ładne przejście, bo wstyd się przyznać ale kończyłem wczoraj jedynkę:( I od razu płynnie wskoczyłem w dwójkę!

Klimat wylewa się z telewizora, nie wiem dlaczego ale czuję trochę tam klimat starego MGSa - posiedziałem do 3:30, nie mogłem się oderwać:(

Gówniaki już po zakończeniu roku więc czekam na wieczór i lecę daaaaalej.

Opublikowano
4 minuty temu, Rtooj napisał(a):

Pierwsza walka z dużym bossem jest już lepsza niż wszystkie poprzednie w DS1.

Chyba lepszy pacing ma ta część, fabułą się rozwija szybciej, a nie jak w epizodzie 3 poprzednio ;]

Zdecydowanie, mam te same odczucia.