Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ale dałem się nabrać trailerom, myślałem, jak pokazywali te miasta nocą w tle, że wpuszczą nas do tych podziemnych części, albo będą jakieś naziemne budynki z ludźmi, jednak nadal jest kontakt oparty na hologramach.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Bo ludzie tam w grze popadli w hikimori, to se siedzą w tych swoich bunkrach, prepresi to też na zadupiach i w ogóle nie wychodzą.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Chciałem przejść przez wysokie skały na drugą stronę, żeby sobie zrobić ciekawszą trasę, a nie wracać tamtędy, którędy przyjechałem. Próbuję postawić drabinę, wizualnie wszystko wygląda git, a gra mnie informuje, że jestem "poza dozwolonym obszarem budowy" :/ To nawet nie jest skraj mapy (jestem w pierwszym rozdziale). Nie spodziewałem się tego, to nie jakiś Animus przecież.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 2 godziny temu, Donatello1991 napisał(a):Mi sie juz trochę znudziło jeżdżenie motorkami i pickupem. Zacząłem właśnie śmigać więcej na nogach i sprawia to mega przyjemność. Więcej czasu na podziwianie i zadumę a i ogrom świata fajnie w tedy wygląda.Przyznam Ci słuszność. Jak tylko wskoczyłem w obuwie wspinaczkowe wdrapałem sie na sam szczyt tej wielkiej góry wielokrotnie przy tym spadając. Za 4uja nie mogłem znaleźć odpowiedniej ściany a tez nie chciałem zabierać ze sobą drabina.Tylko ja i Sam... w końcu sie udało a satysfakcja sięgnęła zenitu Schodząc zostawiłem za sobą tyrolke, a co.SpoilerTam zaszła jakaś koniunkcja czy co? Co on taki wielki ?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 11 minut temu, MEVEK napisał(a):Przyznam Ci słuszność. Jak tylko wskoczyłem w obuwie wspinaczkowe wdrapałem sie na sam szczyt tej wielkiej góry wielokrotnie przy tym spadając. Za 4uja nie mogłem znaleźć odpowiedniej ściany a tez nie chciałem zabierać ze sobą drabina.Tylko ja i Sam... w końcu sie udało a satysfakcja sięgnęła zenitu Schodząc zostawiłem za sobą tyrolke, a co.SpoilerTam zaszła jakaś koniunkcja czy co? Co on taki wielki ?Już w 6 rozdziale raz mi pokazał sie taki wielki.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Sorry za pytanie bez czytania tematu (nie chcę sobie psuć zabawy) ale gracie na tym najwyższym poziomie trudności czy nie warto? Jest ranga SS na Brutalnym? Początek rozpierdala, jeszcze ta nuta Woodkida
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Gram na najwyższym i nie jest trudno. Wrogowie są realistycznie spostrzegawczy i potrafią dostrzec cie ze 100m. ale wytrzymałość Sama jest przegięta i serie z karabinku potrafi przyjąć na klatę i stoi niewzruszony.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. A jest specjalna ranga SS za idealne zlecenie na tym poziomie trudności?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 1 minutę temu, jimmy napisał(a):A jest specjalna ranga SS za idealne zlecenie na tym poziomie trudności?Nie.Najwyższa ranga to Legend of Legends of Legends (LLL).A story i bossowie masz S i tyle.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. A no, o LLL mi chodziło tylko ta S-ka za story mi namieszała, dzięki!
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Spokojnie sobie grając mam na razie tylko 15 LL ale ani jednej LLL Zaraz sie tym zajmę
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Dotarłem dopiero do Magellana. Zaczyna się robić naprawdę ciekawie, w stylu Kojimy. Bardzo mi się podoba lore, jest głupie, dziwne, zakręcone i to jest właśnie fajne. Co ciekawe, po obejrzeniu recapa pierwszej części na YT i później w grze... Wydaje mi się, że wszystko rozumiem.
Opublikowano 58 minut temu58 min Mi same LLL wpadają w sumie.Ruszyłem jeszcze bardziej fabułkę, robi się coraz dziwniej, pytań narasta xd