Opublikowano wczoraj o 08:34 1 dzień 1 minutę temu, Czoperrr napisał(a):Gierka dla takich jak ty co nigdy w żadnego Silenta nie graliBawi za każdym razem XDD
Opublikowano wczoraj o 08:48 1 dzień 12 minut temu, Czoperrr napisał(a):Gierka dla takich jak ty co nigdy w żadnego Silenta nie grali a teraz mędrkują.No dzięki takim "fanom" jak ty to swoich chińskich rodzin nie wykarmią ŁEEEEE GDZIE PO RAZ 30 MOJA IDENTYCZNA GRA W TYM SAMYM MIASTECZKU??? NIE KUPUJE
Opublikowano wczoraj o 09:42 1 dzień Pupcio, ale co Ty tu w ogóle robisz? Zgubiłeś się? Przecież i tak nie zagrasz, bo za straszne xD xD xD
Opublikowano wczoraj o 09:44 1 dzień Pupcio idzie mroczną ścieżką, z której ciężko będzie zawrócić - już niejeden dobry chłopaczyna poszedł w chujowy trolling tak daleko, że aż głupio mu się było cofnąć.
Opublikowano wczoraj o 09:48 1 dzień To nie jest trolling Bzduras bo ja nawet nic nie pisałem o sh, tylko o durnym podejściu Czopera. To że się odechciewa nawet zapoznawać z tą serią widząc jakich ma fanów to inna sprawa :) Myśle że nawet po ograniu gier nie będe nic o tym wspominał żeby do śmierci chłopaki sobie powtarzali jeden żart o niezagraniu w jakąś gre wideo. No ale widocznie już grali w f i się znają lepiej ode mnie na tej części więc mogą sie wypowiedzieć
Opublikowano wczoraj o 09:52 1 dzień 1 minutę temu, Pupcio napisał(a):To że się odechciewa nawet zapoznawać z tą serią widząc jakich ma fanów to inna sprawa :)1 minutę temu, Pupcio napisał(a):To nie jest trollingTrochę Cię znam i to jest trolling, ten taki wiesz jaki Tym bardziej, że lubisz residenciaki i też marudziłeś przed wejściem w serię że uuuaaaa ale się odechciewa od tych fanów hehe, ale jakoś wtedy TOKSYCZNA FANBAZA nie przeszkadzała żeby w końcu spróbować zajebistych giereczek i chyba źle na tym nie wyszedłeś? Także jak to kiedyś tedzik nawijał, więcej ruchów a mniej pierdolenia
Opublikowano wczoraj o 09:57 1 dzień No i chce sobie zacząć od f a jak siądzie to sobie ogram każdą część jak w przypadku residenta+ będę sie trzymał z dala od fanów mimo bo wydają się niezbyt stabilnymi jednostkami
Opublikowano wczoraj o 10:01 1 dzień Beka z takiej luki w wykształceniu gejmingowym? Jak najbardziej na miejscu.
Opublikowano wczoraj o 10:16 1 dzień Kurcze, gdyby tylko istniał jakiś sposób, żeby ograć daną serię bez konieczności konfrontowania się z tymi toksycznymi fanami. Niestety, oni tylko czekają na "PIP" odpalonej konsoli z Silent Hillem w środku, a później już wchodzą do mieszkania drzwiami i oknami, rozsiadają się obok ciebie na kanapie, krytykują sposób w jaki grasz, zabierają ci pada z rąk, obrażają twoją matkę, srają na dywan i starają się za wszelką cenę obrzydzić twój kontakt z grą. Szczerze? Ja się wcale nie dziwię Pupciowi, że od 1999 roku ani razu nie tknął Silent Hilla.
Opublikowano wczoraj o 10:19 1 dzień Jestem mega młodym zagrajmerem więc nigdy nie słyszałem o tej serii bo była martwa do czasu sh2r
Opublikowano wczoraj o 10:20 1 dzień Jak mówiłem - ścieżka bez powrotu. Trzymaj się tam młody i pozdrów girę z paolem jak ich spotkasz na szlaku!
Opublikowano wczoraj o 10:39 1 dzień Po co tak podchodzić od dupy strony, że fandom taki czy sraki. Nie grałeś, zagraj i sam zostaniesz fanem, to NIEUNIKNIONE
Opublikowano wczoraj o 10:40 1 dzień Autor Nie szanować Silent Hill 1 i 2, to naprawdę trzeba mieć coś z głową.
Opublikowano wczoraj o 10:44 1 dzień Hej, jest może jakiś metacritic ale zbierający oceny społeczności i fanów pod kątem tego czy ta społeczność jest fajna/niefajna. W kilka gier bym pograł od Nintendo ale się trochę cykam.
Opublikowano wczoraj o 11:54 1 dzień Fanbaza jak fanbaza, ale ci od red dead redemption to dopiero nietolerancyjna sekta. Uwazaj na nich pupciu, niezla sieczka bo same ostre swiry.Nie no, nie zagrac w gierke bo jeden z drugim cos tam na forum napisal