Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale - Epizod VIII: Steam Deck Atakuje

Featured Replies

Opublikowano

Umówmy się, że nikt nie kupi tego DLC dla siebie, bo tę kasę można zainwestować w gift dla kogoś. Skąd wiem? Skądinąd :spicy:

• Odpowiedzi 496
  • Wyświetleń 27,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jako że to juz raczej koniec, chciałem wszystkim podziękować za udział w kolejnej edycji eventu. Gdy nadszedl listopad myslalem ze jest inflacja, tyle problemów ma każdy na głowie, nie ma sensu może z

• łzy mi poleciały chłopaki, ten rok nie pozwolił mi za bardzo grac w gry i siedzieć na forumku (choć próbuje zaglądać na tyle ile czas pozwala bo psxextreme forumek zawsze w sercu)  musiałem popra

• Przepraszam za mały "serious time". Nie chcę psuć zabawy, ale napiszę raz i sobie idę.   Od lat nie biorę udziału w zabawie z przyczyn, które zachowam dla siebie, żeby nie wyjść na grincha.

Opublikowano
3 minuty temu, Rayos napisał:

to zupelnie nie chodzi o to, zeby sie odwdzieczac, ale mega mega dziekuje! <3

Nie mogę obojętnie przejść wobec otrzymywanych prezentów :P 

Opublikowano

Mega dzięki @Kymelza Factorio, ale odrzuciłem, bo ostatecznie ogarnąłem, że gierka średnio grywalna na decku :( 

Screenshot 2022-12-31 at 13.53.27.png

Opublikowano

typ nie odpuscil, przeprowadzil dokladny wywiad i strzelil czyms zgola odmiennym <3 @Kymelty chory typie dziekuje!

Screenshot 2022-12-31 at 14.16.51.png

Screenshot 2022-12-31 at 14.17.00.png

Opublikowano

Widzę że już igristoje pite od rana xd

Opublikowano

@Velius i @Rayos powiedzieć, że wam dziękuję to jak nic nie powiedzieć. To co się przed chwilą odwaliło to przeszło moje wszelkie oczekiwania. Zresztą ciężko się w ogóle czegoś takiego spodziewać tak naprawdę. Chłopaki mi zrobili taki nalot dywanowy, że na razie to boję się wyjść z kibla, żeby żona nie widziała moich wypieków na twarzy i łez radości. 

DiRMJ9G.jpeg

oGziC9v.jpeg

vhLNUon.jpeg

Kocham was Panowie, obu razem i każdego z osobna! No homo ale jestem tak rozyebany, że mi brakuje słów żeby to wyrazić stosownie do emocji. 

I weź tu znajdź odpowiednią emotke jak się łapy trzęsą cały czas... Fuck! 

Opublikowano
Godzinę temu, Daffy napisał:

Widzę że już igristoje pite od rana xd

No chyba u Ciebie :kekw: dzięki mordo! Zero ograne mam na konsoli, chciałem kiwami przenośnie ograć :lapka:

B9C626A9-289D-44F1-9B6D-ED68B6D009D2.png

Opublikowano
  • Autor

Spieszmy sie kochac listy zyczen bo tak szybko znikaja, jak ta Rayosa :dynia:

Opublikowano
5 minut temu, Velius napisał:

Wczoraj robiłem rekonesans u kilku co tam jeszcze w spoko budżecie mają na liście i już dzisiaj prawie nic nie zostało, znika to szybciej niż srajtasma z półek w czasie covidu

Opublikowano
5 minut temu, Daffy napisał:

Wczoraj robiłem rekonesans u kilku co tam jeszcze w spoko budżecie mają na liście i już dzisiaj prawie nic nie zostało, znika to szybciej niż srajtasma z półek w czasie covidu

Janie wiem czy uzupełniać. Ostatnie 2 pozycje nawet 5 minut nie wisiały :D

Opublikowano

@Ukukukito teraz jeszcze poproszę talon na nanie do dzieci by zajęły się dziećmi jak będę ogrywal przez cały rok te sztosy :obama:

Dziękuję z całego serduszka! 

6e41eefad22ae441c39467d8ffe902008a63e201

1fc1df68e4f2444b826a9a7a06c6270ed09e9ddd

Opublikowano
Godzinę temu, Velius napisał:

A tam gadasz :kekw:

Opublikowano
20 minut temu, Widget napisał:

A tam gadasz :kekw:

Coś w tym jest, mi zostały już praktycznie preordery, których nie da się kupić na dzień dzisiejszy :sadkek:

Opublikowano

Nah, nawet w kluczykowniach jeszcze tych gier nie sprzedają, więc mogę się wozić po temacie :gigabeta:

Opublikowano
  • Autor

Był tu taki co nie miał nic na WL to mu komputer porwali, wiec uważaj.

Opublikowano

Próbuj szczęścia, ja wybywam - Grants sam się nie wypije :spicy: