Opublikowano 31 grudnia 20222 l Umówmy się, że nikt nie kupi tego DLC dla siebie, bo tę kasę można zainwestować w gift dla kogoś. Skąd wiem? Skądinąd
Opublikowano 31 grudnia 20222 l A już myślałem, że w spokoju dotrwam do końca wyprzedaży na Steamie xD
Opublikowano 31 grudnia 20222 l 3 minuty temu, Rayos napisał: to zupelnie nie chodzi o to, zeby sie odwdzieczac, ale mega mega dziekuje! <3 Nie mogę obojętnie przejść wobec otrzymywanych prezentów
Opublikowano 31 grudnia 20222 l Mega dzięki @Kymelza Factorio, ale odrzuciłem, bo ostatecznie ogarnąłem, że gierka średnio grywalna na decku
Opublikowano 31 grudnia 20222 l typ nie odpuscil, przeprowadzil dokladny wywiad i strzelil czyms zgola odmiennym <3 @Kymelty chory typie dziekuje!
Opublikowano 31 grudnia 20222 l @Velius i @Rayos powiedzieć, że wam dziękuję to jak nic nie powiedzieć. To co się przed chwilą odwaliło to przeszło moje wszelkie oczekiwania. Zresztą ciężko się w ogóle czegoś takiego spodziewać tak naprawdę. Chłopaki mi zrobili taki nalot dywanowy, że na razie to boję się wyjść z kibla, żeby żona nie widziała moich wypieków na twarzy i łez radości. Kocham was Panowie, obu razem i każdego z osobna! No homo ale jestem tak rozyebany, że mi brakuje słów żeby to wyrazić stosownie do emocji. I weź tu znajdź odpowiednią emotke jak się łapy trzęsą cały czas... Fuck!
Opublikowano 31 grudnia 20222 l Godzinę temu, Daffy napisał: Widzę że już igristoje pite od rana xd No chyba u Ciebie dzięki mordo! Zero ograne mam na konsoli, chciałem kiwami przenośnie ograć
Opublikowano 31 grudnia 20222 l Autor Spieszmy sie kochac listy zyczen bo tak szybko znikaja, jak ta Rayosa
Opublikowano 31 grudnia 20222 l 4 minuty temu, Velius napisał: Spieszmy sie kochac listy zyczen bo tak szybko znikaja, jak ta Rayosa No co Ty nie powiesz
Opublikowano 31 grudnia 20222 l 5 minut temu, Velius napisał: Spieszmy sie kochac listy zyczen bo tak szybko znikaja, jak ta Rayosa Wczoraj robiłem rekonesans u kilku co tam jeszcze w spoko budżecie mają na liście i już dzisiaj prawie nic nie zostało, znika to szybciej niż srajtasma z półek w czasie covidu
Opublikowano 31 grudnia 20222 l 5 minut temu, Daffy napisał: Wczoraj robiłem rekonesans u kilku co tam jeszcze w spoko budżecie mają na liście i już dzisiaj prawie nic nie zostało, znika to szybciej niż srajtasma z półek w czasie covidu Janie wiem czy uzupełniać. Ostatnie 2 pozycje nawet 5 minut nie wisiały
Opublikowano 31 grudnia 20222 l @Ukukukito teraz jeszcze poproszę talon na nanie do dzieci by zajęły się dziećmi jak będę ogrywal przez cały rok te sztosy Dziękuję z całego serduszka!
Opublikowano 31 grudnia 20222 l Godzinę temu, Velius napisał: Spieszmy sie kochac listy zyczen bo tak szybko znikaja, jak ta Rayosa A tam gadasz
Opublikowano 31 grudnia 20222 l 20 minut temu, Widget napisał: A tam gadasz Coś w tym jest, mi zostały już praktycznie preordery, których nie da się kupić na dzień dzisiejszy
Opublikowano 31 grudnia 20222 l Nah, nawet w kluczykowniach jeszcze tych gier nie sprzedają, więc mogę się wozić po temacie
Opublikowano 31 grudnia 20222 l Autor Był tu taki co nie miał nic na WL to mu komputer porwali, wiec uważaj.