Opublikowano 12 września12 wrz 39 minut temu, elvis004 napisał(a):Pytanie czy 20.11.2025 pudełka też na PS5/X czy tylko na Switch2Póki co, to gra wychodzi tylko na Switcha.
Opublikowano 12 września12 wrz Myślałem, że ta gra już miała premierę, a to jeszcze w ea było? Jedynka była fajna, dużo się grało zaraz obok Dead Cells na switchu.
Opublikowano 12 września12 wrz Na pc I switch. Jeśli by wyszła tylko na switch 2 to megachujowe zagranie ze strony twórców, bo gra w ea jest chyba tylko na pc?
Opublikowano 12 września12 wrz Haha, w sensie nie wychodzi na Switch? Co za smutny żart, nawet bym im pokazał środkowy palec, ale biorę w takim razie na pc, będzie grane na jedynym prawidłowym padzie Sony.A jednak chyba wychodzi, fajnie. Edytowane 12 września12 wrz przez Rtooj
Opublikowano 12 września12 wrz 1 minutę temu, Rtooj napisał(a):Haha, w sensie nie wychodzi na Switch? Co za smutny żart, nawet bym im pokazał środkowy palec, ale biorę w takim razie na pc, będzie grane na jedynym prawidłowym padzie Sony.A jednak chyba wychodzi, fajnie.Pc, switch, switch 2.
Opublikowano 12 września12 wrz Co dopiero Silksonga tryharduje a tu już za rogiem kolejny masakrator czeka, genialny ten rok w giereczkowie jest
Opublikowano 12 września12 wrz Właśnie mnie olśniło, że ta gra będzie miała premierę 25.09, idealnie by było gdyby sprzedawali razem z konsolą (NS2), ale to chyba niemożliwe.Hades 1 to dla mnie totalny sztos, top10 gier ever więc czekam. Szkoda, że nie wychodzi od razu na PS5:( Edytowane 12 września12 wrz przez michu86-
Opublikowano 12 września12 wrz wrzucam bo sobie chciałem obejrzeć jeszcze raz a w temat nikt nie wrzucił xd
Opublikowano 12 września12 wrz A Ci co już grali w 2 wcześniej to jak wypada ona względem 1 jeśli chodzi o poziom trudności?
Opublikowano 12 września12 wrz Oby tylko było więcej bossów niż w 1, bo to chyba jedyny zarzut jaki miałem.
Opublikowano 12 września12 wrz Sprawdziłem z ciekawości, jest6 głównych (w zależoności od wybrania jakichś dróg) i 6 pobocznych. Edytowane 12 września12 wrz przez Rozi
Opublikowano 12 września12 wrz Teraz możesz uciekać w dół Tartaru albo w górę na Olimp, więc siłą rzeczy masz przynajmniej 2x tyle bossów do pokonania.
Opublikowano 12 września12 wrz To git, bo grając w jedynkę już rzygałem hydrą i tymi dwoma cwelami w elizjum. Furie chociaż miały jakieś randomowe warianty.
Opublikowano 12 września12 wrz 3 godziny temu, Soban napisał(a):To git, bo grając w jedynkę już rzygałem hydrą i tymi dwoma cwelami w elizjum. Furie chociaż miały jakieś randomowe warianty.Cwele też potem troszkę się różnili movesetem. Hydra też. No ale fakt, Hades to jest taki rogue lite-lite, fabularny. Edytowane 12 września12 wrz przez Rozi
Opublikowano 13 września13 wrz Gra się fajnie ale wjeżdża trochę zmęczenie materiału, bo gra jest praktycznie taka sama. No ale ja w jedynkę grałem prawie 90 godzin, więc też pewnie dlatego
Opublikowano 13 września13 wrz O Jezu dopiero 20.11 wersja pudełkowa, a jak akurat chciałem pudło... Masakra :(
Opublikowano wtorek o 15:242 dni No nie ma co. Ja wiem, że robienie takiej gry przez małe studio, muszą iść na kompromis z wydawaniem. Pracowali cały czas na early access, teraz musieliby siedzieć parę miesięcy na skończonej grze, by wyszła fizycznie w tej samej wersji. Może nawet Nintendo prosiło o premierę, w końcu Hades to jeden z symboli Switcha i był w rzadkim gronie promowanych od początku gier na konsolę Switch 2. ALE... ból jest, że trzeba kupić cyfrowo. Albo czekać, ale jak tu czekać na Hadesa 2 hehe.Przynajmniej gra już siedzi na konsoli, nie będą próbowali zawiesić serwerów z wejściem last minute jak Silksong. Ech, tylko czekać na czwartek na godzinę 18...
Opublikowano środa o 09:011 dzień Hades 2 wersja cyfrowa - 120 złHades 2 wersja w pudełku - 180 złRazem 300 zł - mniej niż większość gier nie wartych 200 zł. A ta gra to pewnie potwór warty i 600 zł.
Opublikowano środa o 09:501 dzień Holly shit to juz jutro. No nic zrobi sie przerwę od B4, bo po 13 h w ea ta gra to banger konkretny i w sumie czekałem oprócz DS2 najbardziej.
Opublikowano środa o 11:441 dzień Dziwne że na opencriticu wiszą oceny 90 z okrojonej wczesnej wersji, powinni chyba na nowo dać recenzje wraz z aktualizacją 1.0?
Opublikowano środa o 11:561 dzień 11 minut temu, Rotevil napisał(a):Dziwne że na opencriticu wiszą oceny 90 z okrojonej wczesnej wersji, powinni chyba na nowo dać recenzje wraz z aktualizacją 1.0?Będą, OP działa wolno, to samo było w BG3.