Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 39 minut temu, elvis004 napisał(a):Pytanie czy 20.11.2025 pudełka też na PS5/X czy tylko na Switch2Póki co, to gra wychodzi tylko na Switcha.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Myślałem, że ta gra już miała premierę, a to jeszcze w ea było? Jedynka była fajna, dużo się grało zaraz obok Dead Cells na switchu.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Na pc I switch. Jeśli by wyszła tylko na switch 2 to megachujowe zagranie ze strony twórców, bo gra w ea jest chyba tylko na pc?
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Haha, w sensie nie wychodzi na Switch? Co za smutny żart, nawet bym im pokazał środkowy palec, ale biorę w takim razie na pc, będzie grane na jedynym prawidłowym padzie Sony.A jednak chyba wychodzi, fajnie. Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez Rtooj
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 1 minutę temu, Rtooj napisał(a):Haha, w sensie nie wychodzi na Switch? Co za smutny żart, nawet bym im pokazał środkowy palec, ale biorę w takim razie na pc, będzie grane na jedynym prawidłowym padzie Sony.A jednak chyba wychodzi, fajnie.Pc, switch, switch 2.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Co dopiero Silksonga tryharduje a tu już za rogiem kolejny masakrator czeka, genialny ten rok w giereczkowie jest
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Właśnie mnie olśniło, że ta gra będzie miała premierę 25.09, idealnie by było gdyby sprzedawali razem z konsolą (NS2), ale to chyba niemożliwe.Hades 1 to dla mnie totalny sztos, top10 gier ever więc czekam. Szkoda, że nie wychodzi od razu na PS5:( Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez michu86-
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. wrzucam bo sobie chciałem obejrzeć jeszcze raz a w temat nikt nie wrzucił xd
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. A Ci co już grali w 2 wcześniej to jak wypada ona względem 1 jeśli chodzi o poziom trudności?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Oby tylko było więcej bossów niż w 1, bo to chyba jedyny zarzut jaki miałem.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Sprawdziłem z ciekawości, jest6 głównych (w zależoności od wybrania jakichś dróg) i 6 pobocznych. Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez Rozi
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Teraz możesz uciekać w dół Tartaru albo w górę na Olimp, więc siłą rzeczy masz przynajmniej 2x tyle bossów do pokonania.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. To git, bo grając w jedynkę już rzygałem hydrą i tymi dwoma cwelami w elizjum. Furie chociaż miały jakieś randomowe warianty.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 3 godziny temu, Soban napisał(a):To git, bo grając w jedynkę już rzygałem hydrą i tymi dwoma cwelami w elizjum. Furie chociaż miały jakieś randomowe warianty.Cwele też potem troszkę się różnili movesetem. Hydra też. No ale fakt, Hades to jest taki rogue lite-lite, fabularny. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Rozi