Opublikowano poniedziałek o 13:195 dni w końcówce to kibicowałem Jamie żeby suke zatłukł może hehe no szkoda że to inaczej zakończylibtw 19 lutego na Sky wlatuje nowa Naga Broń
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Finał 1923 obejrzany. Zaciśnięte poślady przez prawie cały 2 godzinny odcinek. Serial jako całość oceniam bardzo wysoko, lepsze od Yellowstone i może na równi z 1883. Drugi sezon to jest yebane 10/10. Wątek Spencera absolute cinema. Oczywiście na koniec musieli dowalić doła a tak liczyłem, że uda im się obu przeżyć i żyć sobie na ranczo ale historia piękna w każdym razie, płakę
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. A później jeszcze to, 14 marca chociaż nie wiem czy u nas tak samo The Madison is an upcoming neo-Western television series created by Taylor Sheridan. It is a spin-off of Sheridan's previous series, Yellowstone Z Kurtem Russelem.