Opublikowano 12 kwietnia 20187 l Eh a ja w lesie, zmulil mnie watek Saejimy w y5 i stanalem z gierka wiec yakuza 6 pewnie dopiero po wakacjach na spokojnie .Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 12 kwietnia 20187 l Damn znowu wszyscy będę grali przed weekendem a ja prawdopodobnie dopiero we wtorek dobrze że chociaż mam dzień wolny będzie grane mocno cały tydzień.
Opublikowano 12 kwietnia 20187 l 6 minut temu, Dave Czezky napisał: Dzwonili do mnie z perfect blue, znowu maja pierwsi w Polsce, juz wysylaja. 199, pw Kolekcjonerki też?
Opublikowano 12 kwietnia 20187 l 2 godziny temu, _Be_ napisał: Yakuza 6 ma mieć PL napisy? tak, specjalnie dla czezare
Opublikowano 12 kwietnia 20187 l Godzinę temu, golab napisał: tak, specjalnie dla czezare ten post wygląda głupio bo czezky edytował swojego i nie widać edycji ;/
Opublikowano 12 kwietnia 20187 l 6 godzin temu, kes napisał: Damn znowu wszyscy będę grali przed weekendem a ja prawdopodobnie dopiero we wtorek dobrze że chociaż mam dzień wolny będzie grane mocno cały tydzień. Ja zamowilem kolekcjonerke troche wczesniej wiec tez musze teraz czekac.
Opublikowano 15 kwietnia 20187 l Walić kolekcjonerke ja juz chce w to grać. Ściąga się 35 gb preorderka z psn. Jeszcze 2 dni we wtorek po pracy będę grał do oporu. Kurde w takich momentach wkurzam się na premiery we wtorek. Wolę chyba jak premiera jest w piątek i człowiek może bez skrępowania grać do późnej nocy.
Opublikowano 17 kwietnia 20187 l Wreszcie gram cieszę się że dema nie próbowałem od zera lece Edycja po 4 h grania non stop. Jest moc! Zero to jednak nie było to. Fajnie poznać dalszy ciąg opowieści. Super że nowy silnik bo juz w y5 archaizmy mnie wkurzały. Historia na razie to niezły emocjonalny ładunek. Brak ekranów ładowania wchodząc i wychodząc z budynków. Ostry obraz. Sejw w każdym momencie i ogolnie większa płynność niż na ps3 na bieda ps4. @grzybiarz gierka dla ciebie. Jest japoński showup z mini gierka po której pani się rozbiera:) Edytowane 17 kwietnia 20187 l przez blantman
Opublikowano 18 kwietnia 20187 l Czy mi się wydaje, czy Kiryu bardzo wolno chodzi? Jeśli mnie pamięć nie myli to poprzednio było tak, że był normalny chód dopiero jak coś się wcisnęło, szybsze chodzenie normalnie i sprint. A teraz jest albo wolny chód albo bieg. Ale ogólnie jak na razie wrażenie bardzo pozytywne. Fajnie, że dodali w menu krótkie "streszczenia" poprzednich części (nie grałem w 2-5). Walk na ulicy jest o wiele mniej, ale przeciwników więcej. Tylko jakoś nie rozumiem tych nowych Heatów.
Opublikowano 18 kwietnia 20187 l Streszczenie niby ok ale w yakuza 3 lepiej to zrobili filmikami. Tutaj też wg mnie powinny być fimiki. Dużo w tych streszczeniach umyka. Podoba mi się też to że walki wskakują z marszu. Lecisz ulicą widzisz typków i atakujesz. Zero wstawek, zero loadingów prawie od razu napierdalasz. Płynniutkie to. Tyle upierdliwośći z y3-5 zniknęło. Jednak nowa generacja.
Opublikowano 18 kwietnia 20187 l Za to brakuje 60FPS. Wchodzenie do sklepu płynniutkie, można wejść podczas walki, typy wejdą za tobą i robisz rozpierduche
Opublikowano 18 kwietnia 20187 l Godzinę temu, Figuś napisał: Za to brakuje 60FPS. Wchodzenie do sklepu płynniutkie, można wejść podczas walki, typy wejdą za tobą i robisz rozpierduche nawet na pro nie ma 60 fps? kurde dziwne bo graficznie to jednak nie jest top obecny.
Opublikowano 18 kwietnia 20187 l nie ma, ale za to gra wygląda dużo lepiej niż na bieda ps4 Blant, ale pamiętaj że to ich pierwsza gra na nowym silniku graficznym Edytowane 18 kwietnia 20187 l przez Figuś
Opublikowano 18 kwietnia 20187 l a to ciekawe bo wszędzie czytałem że różnice są małe. Właśnie myslałem że fps więcej na pro. W każdym razie ja jestem zadowlony na ps4 działa płynnie i gra jest zdecydowanie ładniejsza od poprzedniczek.