Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 19 minut temu, easye napisał(a):Nie wiem na co komu biblioteka konsolowa przy takim sorzecie. Jakiś tryb uśpienia przecież ta konsola będzie miała.Jak masz/miałeś taki sprzęt albo próbowałeś usypiać z włączoną grą laptopa to wiesz jakie usypianie tam jest. Napiszę delikatnie że niepewne. Imo na tym się powinni skupić bo po to zmieniam system na Asusach, Lenovo czy GPD żeby używać tego jako sprzęt przenośny gdzie usypianie jest kluczowe
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. No na Rogu bywało różnie. Po wciśnięciu powera albo grałem dalej albo wywaliło do Windowsa albo zwiecha. Ale też nie miałem z tym problemu, bo grałem głownie w innym pomieszczeniu wieczorem jak wszyscy spali, a nie chciałem dawać światłem z TV/monitora na pokój. Krótkich sesji na kwadrans nie miałem więc jako tako ta opcja mi jest obojętna.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 15 minut temu, NemoKOF napisał(a):Jak masz/miałeś taki sprzęt albo próbowałeś usypiać z włączoną grą laptopa to wiesz jakie usypianie tam jest. Napiszę delikatnie że niepewne. Imo na tym się powinni skupić bo po to zmieniam system na Asusach, Lenovo czy GPD żeby używać tego jako sprzęt przenośny gdzie usypianie jest kluczoweOczywiście, ale chyba po to robią nową wersję systemu wyłącznie pod nowego handhelda - milion 500 procesów wycięli z normalnego systemu, więc będzie na pewno lepiej.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Oby ale na ten moment nic na to nie wskazuje że akurat to ruszyli w jakimś stopniu