Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Na Decku to je musisz ręcznie dodać, jeśli to działa tak samo jak apka Xbox na PC to nic nie musisz robić, samo się pojawia
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Nie wiem dlaczego niektórzy są zaskoczeni, przecież było jasne, że to po prostu Windows z nakładką znaną już z innych tego typu urządzeń. Może za kilka lat będzie to wyglądało lepiej, wszyskto zależy od sprzedaży pierwszych urządzeń z nazwą Xbox.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Widzę, że co osoba to inna opinia o sprzecie. No nic jutro sam przetestuję.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. No akurat opinie o sprzęcie są takie same: jest zajebisty. O oprogramowaniu też: jest do dupy
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Wskoczyło Diablo z battle neta. Spoko, czas na danie główne. Jak się odpala po uruchomieniu sprzętu.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 10 minut temu, Homelander napisał(a):No akurat opinie o sprzęcie są takie same: jest zajebisty. O oprogramowaniu też: jest do dupyNo nie wiem Cyber Dopamine 2 strony temu mowi co innego, Ziemniak tez jakoś nie rozwodzi sie o niedzielącym sprzęcie, do tego cały temat czytałem, ze nie ma różnic w nowym procesorze, a się okazuje ze na 15 watach ma lepsza wydajność niz stary rogal na 30. Włączenie sprzętu też nie trwa nie wiadomo ile patrząc na te filmy, wiec może i brak uśpienia nie będzie aż tak doskwierało.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Zobaczymy, na pewno też zamieszcze swoją szczerą recka, ostatni sprzęt jaki testuje, jak wyjdzie gówno, to czekam na steamdecka 2, zostajac z jedynym prawinlym handheldem na rynku z pod znaku N.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. No Switcha to nie przebije.Wkładasz carta i grasz, sleep działa i odpalasz jak skończyłeś. Żadnego klikania ani ustawiania. Zamówiłeś białego czy czarnego?
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. @easye dla Ciebie- 20s od momentu wciśnięcia przycisku power przez odblokowanie palcem do gotowości w tej nakładce Xbox.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. to nie ma tragedii - czarnego. Chciałbym w końcu pograć w Snowrunnera w dobrej jakości na handheldzie ;)