Opublikowano 29 października29 paź To ktoś jeszcze kto go kupił nie oddał?W co tak na prawdę gracie na tym?
Opublikowano 29 października29 paź Ja gram we wszystkie indyki, które na switchu chodzą jak gówno + nadrabiam gry z Game Pass, w które nigdy na PC nie miałem czasu - Ball x Pit, ukończyłem dopiero co Jusant, w kolejce High On Life, Deep Rock, Brotato, Keeper - Hi Fi Rush itp.Do tego z listy życzeń ze switcha gry które tam kosztują 80-120 zł kupiłem po 6-8. jak RKGK / Rakugaki, BZZZT, Grindstone, Trover Saves the Universe i inne, które dla mnie najlepiej ogrywa się na handheldzie z doskoku.W najbliższym czasie pewnie wezmę się z Silksong i Plucky Squre, z większych gier Metaphor, jakiś Jrpg z Game Passa, DMC 5, Snow Runner, Wreckfest, trylogia Crasha, ostatni Dragon Ball.W końcu te mniejsze jak i większe gry mogę ogrywać praktycznie w takiej samej jakości jak na PC o_0.no Metaphor dałem locka na 30 fpsów (przy najwyższych możliwych ustawieniach...), wyłączysz okluzje otoczenia i grasz w 60 fpsach na 25W.Wydajnościowo dla mnie ten sprzęt jest sztosem no i nadal nie mogę wyjść z podziwu, jak w tak małym urządzeniu wsadzili tak świetne głośniki z obsługą Dolby Atmosa.
Opublikowano 29 października29 paź 8 godzin temu, Krzysztof93 napisał(a):Są na tym forum osoby, które wierzą w tę hybrydę Generalnie na dzień dzisiejszy nie mam powodu by wątpić w jakość sprzętu first party od MS. Bo od lat wszystko co wypuszczają działa jak należy.A jak wy sobie pokupowaliscie Asusy hh pc zwykle na Windowsie, gdzie po gamescomie było wiadomo że to działa jak działa. Ale ja myślałem że to Xbox bo na reklamie było że Xbox. No a ja kupiłem PlayStation Portal i myślałem że to PlayStation.
Opublikowano 30 października30 paź 15 godzin temu, drozdu7 napisał(a):A jak wy sobie pokupowaliscie Asusy hh pc zwykle na Windowsie, gdzie po gamescomie było wiadomo że to działa jak działa. Ale ja myślałem że to Xbox bo na reklamie było że Xbox.Tutaj wszyscy użytkownicy kupowali Asusy HH dla bebechów i wydajności a nie dla Xboxa, będąc w pełni świadomi co kupują.
Opublikowano sobota o 09:485 dni No akurat na naszym forum, to chyba nikt nie kupuje takich sprzętów myśląc ze to "XBOX".Odkąd usunąłem Bitlockera z urządzenia ani razu mi się nie zwiesił i ani razu z błędem nie wyszedł z trybu uśpienia, no ale też poszła cała masa aktualizacji więc nie mogę stwierdzić jednoznacznie, poza tym, że polecam wyłączyć.
Opublikowano sobota o 11:214 dni No jak wyłączysz w ustawieniach to Ci rozszyfruje, proces trochę trwa więc zostaw najlepiej urządzenie pod ładowarką.
Opublikowano sobota o 12:464 dni Sprawdź w Windowsie czy masz kłódkę na dysku, jak nie to odszyfrowany. Daj znać jak u Ciebie po zdjęciu.Też wywaliłem te rzeczy Officowe, no i One Drive polecam odinstalować jak nie masz płatnej wersji, bo robi kopie savow z gier i jak się zapcha to może być problem z synchronizacją w grach.
Opublikowano sobota o 12:534 dni Wrócę do chaty, to zajrzę. Nie mogę zainstalować Forzy Horizon 4.Wrócę będę próbować dalej.EDIT Nie mam kłódki.
Opublikowano niedziela o 21:443 dni Pograłem dzisiaj w pierwszego Alana, nawet teraz na Z1E nie wyciągnie się stałych 60 fps i to w trybie 30W przy wysokich ustawieniach :)
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. W dniu 30.10.2025 o 09:24, Krzysztof93 napisał(a):Tutaj wszyscy użytkownicy kupowali Asusy HH dla bebechów i wydajności a nie dla Xboxa, będąc w pełni świadomi co kupują.Chyba tylko ja kupiłem białego ally tutaj Wiem, że steam deck jest dużo bardziej opłacalny ale z kilku powodów potrzebowałem windowsa no i mając xboxa często korzystam z game passa. W końcu dopełniłem ekosystem i teraz w grze z play anywhere mogę kontynuować swój playthrough na PC/Xbox/Ally. Dlaczego nie kupiłem wersji afro amerykańskiej? Bo szkoda było mi wywalać tyle hajsu kiedy prawie zawsze mam dostęp do kompa czy komsoli i bałem się, że nie będę tego hh w ogóle używał. Kiedyś kupiłem sobie trimui smart pro do retro gierek i użyłem tego jakieś 2 razy. No i to ma służyć do przychodzenia backlogu czyli głównie starocie. Zawsze jak chcę zagrać w coś bardziej wymagającego to mogę odpalić remote play na steamie albo chmurę. Nigdy nie próbowałem streamować gry z xboxa ale nie wiem czy jest w ogóle sens i czy czuć różnicę w porównaniu do chmury.Pierwsze wrażenia bardzo spoko. Nakładka działa, czasami tylko trzeba w apce xboxa raz dotknąć ekran jak przestaną działać przyciski. Musiałem się przyzwyczaić do trzymania takiego klamota w powietrzu bo to mój pierwszy kontakt z tak dużym hh. Poza tym bardzo wygodnie się trzyma, jak pad od xboxa. Najwygodniej jak się siedzi i można na czymś się oprzeć. Aktualizacje faktycznie długo zajmują ale jak ktoś chce od razu grać to w sumie wystarczy pierwszy setup windowsa. Pograłem trochę w Ori, postanowiłem sprawdzić coś bardziej wymagającego i RDR2 jest nawet grywalny w 45 klatkach. Dźwięk rzeczywiście świetny, nie wiem jak to zrobili w tak małych głośniczkach. W tej cenie powinien być oled ale przynajmniej mają bardzo dobry ips i mi wystarcza, na szczęście w domu nie mam żadnego oleda dla porównania. Zaskoczył mnie ekran dotykowy bo wydaje się strasznie dokładny, wiadomo że z tego się nie korzysta grając w gry ale jak musiałem zrobić coś w windowsie to we wszystko trafiałem lepiej niż na telefonie. Ogólnie jestem zadowolony, trzeba będzie jeszcze zrobić jakąś dłuższą sesję z gierką bo na razie były tylko testy.