Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX Extreme 309

Featured Replies

Opublikowano

Jeśli skipniemy numer 310 i wydamy obecny numer pod 311, to wrócimy do właściwego terminu wydawniczego. ;)

• Odpowiedzi 133
  • Wyświetleń 23,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gity wchodzą tak.   Trochę luźnych refleksji. czasem mądrych, czasem głupich.   Nintendo dojebało marketing do tego stopnia, że nawet w PE - medium umierającym - wykupiło dwie stro

• Rozumiem oczywiscie, ze spodziewaliscie sie artykulu pelnego brudow, dramy i kolejnych glazow, ktore mozna rzucic w strone dwoch srednio lubianych na tym forum redaktorów. Nie ukrywam, ze historia mia

Opublikowano
17 godzin temu, Aramun napisał:

Jaki jest sens dawać recenzje gier psychofanom? Mówię oczywiście o Butcherze i jego (kolejnym) wypocinom, tym razem o Jedi Survivor.

Chyba chodzi już tylko o to, żebyśmy się tu pruli o te recenzje i robili szum wokół pisma XD innego sensownego wytłumaczenia nie jestem w stanie znaleźć. 

Opublikowano
13 godzin temu, Atherius napisał:

Jeśli skipniemy numer 310 i wydamy obecny numer pod 311, to wrócimy do właściwego terminu wydawniczego. ;)

Przez pierwsze 3 lata, jeśli dobrze pamiętam, w wakacje wychodził numer podwójny.

PE011-012_001.thumb.jpg.782d98c2eece40374e6a5e6093c19dfb.jpg

220 gier w numerze!

Spoiler

Wstydźcie się!

Opublikowano

Pamiętam to jak dziś, jak wróciłem z wakacji w Kenii i na tej wycieczce odliczałem dni, kiedy wrócę i dorwę nowy numer :D :D :D Ojciec zawoził wózkiem bagaże do auta, a ja dostałem piątaka i popędziłem szybko do saloniku prasowego na lotnisku. Potem wracając do domu, w półmroku w aucie przeczytałem wszystko. To były czasy... Teraz nie ma czasów =[

Opublikowano

Na allegro nie ma, na sklepie pixela widnieje "nakład wyczerpany". Będzie jeszcze szansa na zamówienie z neta?

Opublikowano
W dniu 18.06.2023 o 14:39, Aramun napisał:

Jaki jest sens dawać recenzje gier psychofanom? Mówię oczywiście o Butcherze i jego (kolejnym) wypocinom, tym razem o Jedi Survivor. Same ochy i achy a wady i niedoróbki potraktowane po macoszemu. Nie pierwszy raz pokazuje swój ,,kunszt" recenzencki, czytelnicy po nim jadą a mimo to za każdym razem pisze recenzje swoich ulubionych gier.

Może ma jakieś kwity na Rogera i jak mu nie da SW, Tlou czy Battlefielda do recki to śle donos do Urzędu Skarbowego?

+ Kali. Głównie bijatyki od Namco.