Opublikowano 15 grudnia 202515 gru Na tym trailerze z Game Awards wyglądało bardzo dobrze więc na pewno dodaję do wishlisty. Wleci kiedyś na promce.
Opublikowano 17 kwietnia17 kwi W sumie to łyknie się przed gta nawet. Ale tam muszą cranchowac teraz chinczyki, bo widać napracowanko w systemie walki ale i wizualizacji ich Resident, phantom blade 0, gta VI.Krwa co za rok !
Opublikowano 23 kwietnia23 kwi Już dawno nie śledzę nowych tytułów, ale natknąłem się na gameplay na yt tej gry przed chwilą. Wygląda masakrycznie dobrze, raczej kupię na premierę
Opublikowano wtorek o 21:315 dni Ten Phantom Blade to rzeczywiście zaprezentowany dzisiaj jak growa odsłona Diuny. Nie wiem, czego się po tej pozycji spodziewać.
Opublikowano środa o 07:084 dni Ja już nawet nic nie oglądam, kiełbasa w łapie non stop w oczekiwaniu na premierę.
Opublikowano środa o 08:404 dni Dopiero po poście @easye się dowiedziałem, że ta gra wychodzi też na PC - myślałem, że to ex na PS5. Zmiana daty premiery to chyba efekt wczorajszego SoP i wysypu gier na wrzesień