Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Helldivers 2

Featured Replies

Opublikowano

I prawie 900 godzin w Sea of Thieves lapka

To były inne czasy, dzisiaj tylko gry singlowe i sesje gierkowe między 5 rano, a 8 zanim dziecko wstanie.

• Odpowiedzi 614
  • Wyświetleń 58,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ludzie, obudźcie się. Przecież to oczywiste, że Sony zostało zinfiltrowane przez wroga, który od wewnątrz sabotuje walkę o Wolność i Demokrację. Jednym chytrym ruchem planuje zlikwidować tysiące Helld

• figarszcza są pojebane XD    

• Tak w temacie kolorowych skórek, o których mowa powyżej. Dyrektor kreatywny (były CEO, który sam się zdegradował, by być "bliżej gry") już rok temu pisał, że o ile dopuszcza a nawet chciałby, aby w g

Opublikowano
26 minutes ago, ASX said:

Pisałem że nie przepadam i nie mam czasu na gry usługi. Ale kusi trochę kupić i wesprzeć Sony

Nie bądź Figaro i włóż kasę tak gdzie gębę ;)

Opublikowano

Pewnie i tak długo nie zagram ale trzeba wspierać twórców, PlayStation i takie inicjatywy

Screenshot_20250829-105411.Moto App Launcher.png

Opublikowano
11 minutes ago, ASX said:

Pewnie i tak długo nie zagram ale trzeba wspierać twórców, PlayStation i takie inicjatywy

Screenshot_20250829-105411.Moto App Launcher.png

Szacun dla Pana, Panie ASXie

Opublikowano

Dać się wkopać w zakup gierki, w którą nie ma zamiaru się grać tylko po to, żeby druga osoba się odpierdoliła? Tego to się nie spodziewałem notbad

Opublikowano
11 minutes ago, Bzduras said:

Dać się wkopać w zakup gierki, w którą nie ma zamiaru się grać tylko po to, żeby druga osoba się odpierdoliła? Tego to się nie spodziewałem notbad

Ej, to samo zrobiłem z Ekspedycją 33 :D

Opublikowano

Czyli na gierki jest 1:1

Opublikowano

To był moment, aby nie tylko analizami przyczynić się do multiplatformowości Sony więc:

doing_my_part_starship_troopers-1.gif

A tak bardziej na poważnie.

Sama gra wygląda fajnie, ma ten vibe Halo którego jestem fanem, więc kiedyś tam na pewno zagram. Nie jest to ani pierwsza, ani pewnie ostatnia gra, którą kupiłem na Xboxie czy Steam ktorej długo nie odpalę. Więc nie jest to u mnie nic niezwykłego.

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał(a):

To był moment, aby nie tylko analizami przyczynić się do multiplatformowości Sony więc:

doing_my_part_starship_troopers-1.gif

A tak bardziej na poważnie.

Sama gra wygląda fajnie, ma ten vibe Halo którego jestem fanem, więc kiedyś tam na pewno zagram. Nie jest to ani pierwsza, ani pewnie ostatnia gra, którą kupiłem na Xboxie czy Steam ktorej długo nie odpalę. Więc nie jest to u mnie nic niezwykłego.

Czy gra ma crossbuya? Nie ukrywam, że też za mną ten HD2 chodzi, ale nie wydam 2 stów za grę zamkniętą na jednej platformie na której w dodatku trzeba płacić haracz za granie online, to nie 2011.

Opublikowano

nie ma niestety. Konsolowe wersję są w sumie najgorsze, gra kosztuje tyle samo, a dodatkowo ruchają nas na haraczu na online

Opublikowano
53 minuty temu, Bzduras napisał(a):

a4hz0w.jpg

Bez podpisów, bo nie potrzeba.