Opublikowano wczoraj o 08:24 1 dzień I prawie 900 godzin w Sea of Thieves To były inne czasy, dzisiaj tylko gry singlowe i sesje gierkowe między 5 rano, a 8 zanim dziecko wstanie.
Opublikowano wczoraj o 08:32 1 dzień 26 minutes ago, ASX said:Pisałem że nie przepadam i nie mam czasu na gry usługi. Ale kusi trochę kupić i wesprzeć SonyNie bądź Figaro i włóż kasę tak gdzie gębę ;)
Opublikowano wczoraj o 08:56 1 dzień Pewnie i tak długo nie zagram ale trzeba wspierać twórców, PlayStation i takie inicjatywy
Opublikowano wczoraj o 09:06 1 dzień Elegancko, jest już Death Stranding, Helldivers, to jeszcze Returnsztosa poproszę.
Opublikowano wczoraj o 09:10 1 dzień 11 minutes ago, ASX said:Pewnie i tak długo nie zagram ale trzeba wspierać twórców, PlayStation i takie inicjatywySzacun dla Pana, Panie ASXie
Opublikowano wczoraj o 09:12 1 dzień Dać się wkopać w zakup gierki, w którą nie ma zamiaru się grać tylko po to, żeby druga osoba się odpierdoliła? Tego to się nie spodziewałem
Opublikowano wczoraj o 09:25 1 dzień 11 minutes ago, Bzduras said:Dać się wkopać w zakup gierki, w którą nie ma zamiaru się grać tylko po to, żeby druga osoba się odpierdoliła? Tego to się nie spodziewałem Ej, to samo zrobiłem z Ekspedycją 33 :D
Opublikowano wczoraj o 09:38 1 dzień To był moment, aby nie tylko analizami przyczynić się do multiplatformowości Sony więc:A tak bardziej na poważnie. Sama gra wygląda fajnie, ma ten vibe Halo którego jestem fanem, więc kiedyś tam na pewno zagram. Nie jest to ani pierwsza, ani pewnie ostatnia gra, którą kupiłem na Xboxie czy Steam ktorej długo nie odpalę. Więc nie jest to u mnie nic niezwykłego.
Opublikowano wczoraj o 09:43 1 dzień 3 minuty temu, ASX napisał(a):To był moment, aby nie tylko analizami przyczynić się do multiplatformowości Sony więc:A tak bardziej na poważnie.Sama gra wygląda fajnie, ma ten vibe Halo którego jestem fanem, więc kiedyś tam na pewno zagram. Nie jest to ani pierwsza, ani pewnie ostatnia gra, którą kupiłem na Xboxie czy Steam ktorej długo nie odpalę. Więc nie jest to u mnie nic niezwykłego.Czy gra ma crossbuya? Nie ukrywam, że też za mną ten HD2 chodzi, ale nie wydam 2 stów za grę zamkniętą na jednej platformie na której w dodatku trzeba płacić haracz za granie online, to nie 2011.
Opublikowano wczoraj o 09:45 1 dzień nie ma niestety. Konsolowe wersję są w sumie najgorsze, gra kosztuje tyle samo, a dodatkowo ruchają nas na haraczu na online
Opublikowano wczoraj o 10:07 1 dzień 53 minuty temu, Bzduras napisał(a):Dać się wkopać w zakup gierki, w którą nie ma zamiaru się grać tylko po to, żeby druga osoba się odpierdoliła? Tego to się nie spodziewałem Bez podpisów, bo nie potrzeba.
Opublikowano wczoraj o 17:37 1 dzień Kupilem na premiere i piekna jest ta gra na bombie. Starship Troopers 4 ever