Opublikowano 5 stycznia5 sty Lata 1999-2005 (i wcześniej) to jeszcze czasy gdzie biblioteka gier była całkiem różna między platformami, na spokojnie będzie czym zapełnić numer bez robienia powtórek. Najgorzej będzie z X360 bo PS3 Extreme zgarnął nie te gry co trzeba (pomijając exy).Ja i tak czekam na PSX Extreme rocznikowe
Opublikowano 5 stycznia5 sty 3 godziny temu, Czoperrr napisał(a):Wytłumacz to też Perezowi, może nie wie. Myślisz, że lepiej gdyby ten specjał miał tytuł PSX Extreme?Mysle, ze lepiej zeby ten specjal w ogole sie nie ukazal. Albo za 5 lat na 35 rocznice.
Opublikowano 5 stycznia5 sty 21 minut temu, Mejm napisał(a):Mysle, ze lepiej zeby ten specjal w ogole sie nie ukazal. Albo za 5 lat na 35 rocznice.Weź do tych 35 dożyj Specjale, póki coś z nich zostaje, to robimy, bo to istotny element tej całej układanki. Miesięcznik ma lepsze i gorsze miesiące, więc warto budować poduszkę finansową na ewentualnie słabszy moment. Ja, jako typowy prezes januszeksu, mogę jedynie powiedzieć, że zarabiam w tej spółce najmniej!
Opublikowano 5 stycznia5 sty No I sprzedazowo pewnie największy potencjal w PSOne, PC #2, ewentualnie X360.
Opublikowano 5 stycznia5 sty 6 godzin temu, oFi napisał(a):Jak już się skończą konsole to zawsze można jeszcze zarzucić tematem gier z SYMBIANAhttps://www.mobygames.com/platform/symbian/page:1/Sporo marek miało tam swój rozkwit (nawet pierwszy prototyp elestomani tam powstał). Szkoda, że nokia umarła ze swoim symbianem, był to ciekawy system i kto wie gdzie symbian byłby teraz jakby dalej był rozwijany.Symbian, Java… to i n-gage od razu może :) ale dzisiaj zdobyć screeny ładne tych gier plus je odpalić, trochę ciężko. Ps jest emu n-gage jakby co https://eka2l1.miraheze.org/wiki/How_To_Play_N-Gage_2.0_Games
Opublikowano 5 stycznia5 sty 27 minut temu, grzybiarz napisał(a):Symbian, Java… to i n-gage od razu może :) ale dzisiaj zdobyć screeny ładne tych gier plus je odpalić, trochę ciężko.Ps jest emu n-gage jakby co https://eka2l1.miraheze.org/wiki/How_To_Play_N-Gage_2.0_GamesNie wydaje mi się, żeby tutaj był potencjał. Równie dobrze można stworzyć numer o Atari Jaguar albo o 3DO :] N-Gage miał dosłownie KILKA wartych uwagi gier, na czele z Pathway to Glory i THPS. Żeby poświęcać temu cały numer - nie generujmy Perezowi jeszcze większych długów, chcecie, żeby dokładał do tego interesu jeszcze kolejne lata? ;) Liczę na PC#2 i PSOne Extreme, ale jednak - najbardziej na książkę poświęconą serii RE.
Opublikowano 5 stycznia5 sty W 2027 wypada 20 lecie Assassin's Creed. Chociaż czy ta seria zasługuje na książkę?
Opublikowano 5 stycznia5 sty Jeśli chodzi o ilość treści to assasyn zjada dupom gta wiec myślisz się kolego pupcio.I wlepianie twoich infantylnych minusow tego nie zmieni.
Opublikowano 5 stycznia5 sty Mega Drive w sumie też mógłby być bo czemu nie? Nadal mnie dziwi, że powstał najpierw Saturn.
Opublikowano 5 stycznia5 sty Jak Perez sobie to podliczy, to wyjdzie tych specjali na kolejną dekadę.
Opublikowano 5 stycznia5 sty Na PS one chyba za wcześnie, dopiero co dostaliśmy świetne Kompendium. Ja to bym chętnie poczytał o N64 albo GBA.Co do albumów to może uniwersum Oddworld?
Opublikowano 5 stycznia5 sty Normalnie bym chciał PS One, ale po potężnym kompendium najbardziej czekam na PSP i Vitkę
Opublikowano 5 stycznia5 sty Ja tylko nadmienię, że jak to PS one wypali w planowanym terminie to to będzie połowa czerwca, tak że jeszcze chwila.
Opublikowano 5 stycznia5 sty Skoro kolega Scythe podał swoją propozycję, to i ja dorzucę coś od siebie:) Album o Half Life. Historia serii ( Half Life 1,2, Epizod 1 i 2, niedoszły Epizod 3, Alyx, mnóstwo modów... Oj, byłoby o czym pisać😀). Historia Valve, Steam itd.😀Panie Perez, czekam na zestawy z koszulką w sklepie PSX Extreme, bo poprzednim razem nie zdążyłem kupić😀
Opublikowano 5 stycznia5 sty 8 minut temu, Asperger napisał(a):Skoro kolega Scythe podał swoją propozycję, to i ja dorzucę coś od siebie:) Album o Half Life. Historia serii ( Half Life 1,2, Epizod 1 i 2, niedoszły Epizod 3, Alyx, mnóstwo modów... Oj, byłoby o czym pisać😀). Historia Valve, Steam itd.😀Panie Perez, czekam na zestawy z koszulką w sklepie PSX Extreme, bo poprzednim razem nie zdążyłem kupić😀Musimy koszulki ogarnąć. I ogólnie się z tym rozplanować, a dopiero się odkopałem z inwentaryzacji czasopism i książek :D Ale uzupełnimy na pewno.
Opublikowano 5 stycznia5 sty AC, Oddworld? Świetne propozycje aby Perez wtopił trochę grosza xd Jakiś FF7/8/9+Tactics czy kultowa seria bijatyk (Tekken, Street Fighter) miały by większe szanse na powodzenie.Edit: a najlepiej by było gdyby pojawiła się ankieta z propozycjami tego o czym chcą napisać redaktorzy i z automatu wykreślonym Guilty Gear : ) Edytowane 5 stycznia5 sty przez łom
Opublikowano 5 stycznia5 sty Nie widzę tutaj ankiet, bo zrobi się sporo tytułów, na każdego chętnych po kilkanaście/dziesiąt osób.
Opublikowano 5 stycznia5 sty Jestem zdziwiony decyzją że Sega Mega Drive Extreme to może tc nie trafiony pomysł. To jednak popularna konsola.