Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wydania specjalne - temat ogólny

Featured Replies

Opublikowano

Lata 1999-2005 (i wcześniej) to jeszcze czasy gdzie biblioteka gier była całkiem różna między platformami, na spokojnie będzie czym zapełnić numer bez robienia powtórek. Najgorzej będzie z X360 bo PS3 Extreme zgarnął nie te gry co trzeba (pomijając exy).

Ja i tak czekam na PSX Extreme rocznikowe CoolStoryBro

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 107,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobry! Kolejne wydanie specjalne ukaże się w okolicach 20 marca i będzie to PC Extreme (z naciskiem na MS-DOS lata 80. i 90.). Start przedsprzedaży w środę ok. 10:00, ale póki co prośba o pomoc w wybo

• Dooobra, już w sumie nie ma co tu robić takiej tajemnicy, bo zaraz zaczniecie marudzić, to lepiej teraz niż przy starcie przedsprzedaży ;).  20 września oficjalna premiera.... Arcade Extreme! Tak

• Informacyjnie, bo juz gdzies to info bedzie pewnie sie pojawialo - na 20 czerwca planujemy premiere wydania specjalnego Amiga Extreme. Prace juz zaawansowane, materialow masa, tak ze dzieje sie :). 

Opublikowano
3 godziny temu, Czoperrr napisał(a):

Wytłumacz to też Perezowi, może nie wie. Myślisz, że lepiej gdyby ten specjał miał tytuł PSX Extreme?

Mysle, ze lepiej zeby ten specjal w ogole sie nie ukazal. Albo za 5 lat na 35 rocznice.

Opublikowano
21 minut temu, Mejm napisał(a):

Mysle, ze lepiej zeby ten specjal w ogole sie nie ukazal. Albo za 5 lat na 35 rocznice.

Weź do tych 35 dożyj )

Specjale, póki coś z nich zostaje, to robimy, bo to istotny element tej całej układanki. Miesięcznik ma lepsze i gorsze miesiące, więc warto budować poduszkę finansową na ewentualnie słabszy moment. Ja, jako typowy prezes januszeksu, mogę jedynie powiedzieć, że zarabiam w tej spółce najmniej!

Opublikowano

No I sprzedazowo pewnie największy potencjal w PSOne, PC #2, ewentualnie X360. philosoraptor

Opublikowano
6 godzin temu, oFi napisał(a):

Jak już się skończą konsole to zawsze można jeszcze zarzucić tematem gier z SYMBIANA

https://www.mobygames.com/platform/symbian/page:1/

Sporo marek miało tam swój rozkwit (nawet pierwszy prototyp elestomani tam powstał). Szkoda, że nokia umarła ze swoim symbianem, był to ciekawy system i kto wie gdzie symbian byłby teraz jakby dalej był rozwijany.

Symbian, Java… to i n-gage od razu może :) ale dzisiaj zdobyć screeny ładne tych gier plus je odpalić, trochę ciężko.

Ps jest emu n-gage jakby co https://eka2l1.miraheze.org/wiki/How_To_Play_N-Gage_2.0_Games

Opublikowano
27 minut temu, grzybiarz napisał(a):

Symbian, Java… to i n-gage od razu może :) ale dzisiaj zdobyć screeny ładne tych gier plus je odpalić, trochę ciężko.

Ps jest emu n-gage jakby co https://eka2l1.miraheze.org/wiki/How_To_Play_N-Gage_2.0_Games

Nie wydaje mi się, żeby tutaj był potencjał. Równie dobrze można stworzyć numer o Atari Jaguar albo o 3DO :] N-Gage miał dosłownie KILKA wartych uwagi gier, na czele z Pathway to Glory i THPS. Żeby poświęcać temu cały numer - nie generujmy Perezowi jeszcze większych długów, chcecie, żeby dokładał do tego interesu jeszcze kolejne lata? ;)

Liczę na PC#2 i PSOne Extreme, ale jednak - najbardziej na książkę poświęconą serii RE.

Opublikowano

Residencik i gta to już pewniaczki

Opublikowano

W 2027 wypada 20 lecie Assassin's Creed. Chociaż czy ta seria zasługuje na książkę?

Opublikowano

Bardziej niz gta.

Opublikowano

Nie ośmieszaj się. )

Opublikowano

Jeśli chodzi o ilość treści to assasyn zjada dupom gta wiec myślisz się kolego pupcio.

I wlepianie twoich infantylnych minusow tego nie zmieni.

Opublikowano

Pewnie mówisz to z pozycji ogrania większości asasynów w tym roku. )

Opublikowano

Na PS one chyba za wcześnie, dopiero co dostaliśmy świetne Kompendium. Ja to bym chętnie poczytał o N64 albo GBA.

Co do albumów to może uniwersum Oddworld?

Opublikowano

Normalnie bym chciał PS One, ale po potężnym kompendium najbardziej czekam na PSP i Vitkę

Opublikowano

Ja tylko nadmienię, że jak to PS one wypali w planowanym terminie to to będzie połowa czerwca, tak że jeszcze chwila.

Opublikowano

Skoro kolega Scythe podał swoją propozycję, to i ja dorzucę coś od siebie:) Album o Half Life. Historia serii ( Half Life 1,2, Epizod 1 i 2, niedoszły Epizod 3, Alyx, mnóstwo modów... Oj, byłoby o czym pisać😀). Historia Valve, Steam itd.😀

Panie Perez, czekam na zestawy z koszulką w sklepie PSX Extreme, bo poprzednim razem nie zdążyłem kupić😀

Opublikowano
8 minut temu, Asperger napisał(a):

Skoro kolega Scythe podał swoją propozycję, to i ja dorzucę coś od siebie:) Album o Half Life. Historia serii ( Half Life 1,2, Epizod 1 i 2, niedoszły Epizod 3, Alyx, mnóstwo modów... Oj, byłoby o czym pisać😀). Historia Valve, Steam itd.😀

Panie Perez, czekam na zestawy z koszulką w sklepie PSX Extreme, bo poprzednim razem nie zdążyłem kupić😀

Musimy koszulki ogarnąć. I ogólnie się z tym rozplanować, a dopiero się odkopałem z inwentaryzacji czasopism i książek :D Ale uzupełnimy na pewno.

Opublikowano

AC, Oddworld? Świetne propozycje aby Perez wtopił trochę grosza xd Jakiś FF7/8/9+Tactics czy kultowa seria bijatyk (Tekken, Street Fighter) miały by większe szanse na powodzenie.

Edit: a najlepiej by było gdyby pojawiła się ankieta z propozycjami tego o czym chcą napisać redaktorzy i z automatu wykreślonym Guilty Gear : )

Edytowane przez łom

Opublikowano

Nie widzę tutaj ankiet, bo zrobi się sporo tytułów, na każdego chętnych po kilkanaście/dziesiąt osób.

Opublikowano

Jestem zdziwiony decyzją że Sega Mega Drive Extreme to może tc nie trafiony pomysł. To jednak popularna konsola.