Opublikowano 4 września 20232 l Ostatni czy tam przedostatni poziom poziom QII64 to przegięcie pały. Dosłownie za każdym rogiem po 3-4 wysokopoziomowych przeciwników - pierwszy level w obu grach gdzie mi po prostu zabrakło amunicji. Zabijesz 4, a ze ścian i sufitów kolejni wyłażą. EDYTA: No i QII64 pękło. Dużo lepsza ostatnia walka Edytowane 4 września 20232 l przez SnoD
Opublikowano 9 października 20232 l Gram sobie w tego Quake II na PC i sprawia więcej przyjemności niż Starfield. Za sprawą kompasu odpadł największa trudność oryginalnej gry - możliwość zacięcia się na mapce.
Opublikowano 12 października 20232 l Jak obecnie wygląda sprawa z multi? Da się grać, grają w to, czy martwe? Na ps store to lata po 15 zł.
Opublikowano 13 października 20232 l Na premierę dało się grać tylko z PC+ ogromne lag utrudniały grę. Wątpię czy coś poprawiło się w tej sprawie.
Opublikowano 8 grudnia 20231 r Jakby Ktoś chciał spędzić Sylwestra w sposób "bende grau w grę", to: https://facebook.com/events/s/sylwestrowe-granie-w-gre-vol-2/357818890092869/ Już za nieco ponad tydzień świętować będziemy nadejście 2024 roku! Czy może być lepsze przywitanie od zagrania w ulubioną grę? Zapraszamy Was do wspólnego fragowania w Quake 2 na serwerze MMGiK.org! Przywitajmy nowy rok wystrzałowo! Serwer będzie dostępny od godziny 20 w niedzielę 31 grudnia, do godziny 4 nad ranem 1 stycznia 2024 roku. Prowadzona będzie transmisja na żywo z możliwością dołączenia w trybie obserwatora "~ spectator 1" A gierka do pobrania między innymi tutaj: http://q2s.tastyspleen.net/ Edytowane 27 grudnia 20231 r przez [InSaNe]
Opublikowano 27 grudnia 20231 r Coraz bliżej do 31 grudnia, a zatem przypominam o jednej z możliwości oldskulowej formy spędzenia Sylwestra W godzinach 20 - 4 będzie postawiony serwer i będzie można pograć jak za starych, dobrych czasów. Q2 pójdzie praktycznie na każdym sprzęcie. http://q2s.tastyspleen.net/ Edytowane 27 grudnia 20231 r przez [InSaNe]
Opublikowano środa o 13:375 dni Gra ktoś w multiplayera? Po czytaniu Masters of Doom mam wkręte na Quake i chciałem pograć w Quake Live, ale tam za duża sieczka i same klany na serwerach. Nigdy nie grałem online w Quake II bo czasy jego świetności przypadają na moje czasy bez kompa i neta, dopiero w Quake III Arena grałem przez neta. Mam wersję Remastered na GOG to bym obczaił.
Opublikowano czwartek o 10:494 dni Pograłem wczoraj w multi i jest zajebiście. Gra dużo ludzi i jest cross play więc fajnie się kosi grających na PlayStation czy innym Nintendo Mogliby jeszcze zrobić remaster Quake III Arena.
Opublikowano czwartek o 21:184 dni 10 godzin temu, Czoperrr napisał(a):Pograłem wczoraj w multi i jest zajebiście. Gra dużo ludzi i jest cross play więc fajnie się kosi grających na PlayStation czy innym Nintendo Kosi się graczy grających na PS5, bo tam koszmarne lagi. Zero zdziwienia