Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mała zbiórka dla dzieci z domu dziecka

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Poproszę tu dram już nie kręcić. Ktoś chciał to wpłacił, kto chciał to się tym pochwalił.

Teraz mały update, dziś rano gadałem z jednym z radnych i zapłacą za wstęp do kina dla 14 dzieciaków i jednego opiekuna. A zebrana kwota to już blisko 3 tysiące złotych!!!! Czujecie to? Ale Mikołaj będzie gruby w tym domu dziecka. :banderas:

• Odpowiedzi 222
  • Wyświetleń 6,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• creatinfreak
    creatinfreak

@adasiulko @Kmiot @Moldar @krupek @Plugawy @mitra @iluck85 @Bzduras @Crazy Horse @_Red_ @Soban @Shen @Dud.ek @Ukukuki @grzybiarz @Suavek  Po pierwsze ja sam jeszcze raz dziękuję za tyle wsparcia

• creatinfreak
    creatinfreak

Byście widzieli ich miny jak włączyłem głośnik. Coś pięknego jaką mieli radoche. Przez dobra godzinę dyskoteka w jadalni była. Niestety wszystkich dzieci nie było, jeszcze jednego przenieśli do drugie

• creatinfreak
    creatinfreak

Widziałem się z dzieciakami. Panie mówiły, że młodzi to już tylko czekają na mnie (widzieli na FB, że coś organizuje). Przedstawiłem im moje pomysły (albo coś większego na ośrodek i mały upominek dla

Opublikowano
11 minut temu, creatinfreak napisał:

Poproszę tu dram już nie kręcić. Ktoś chciał to wpłacił, kto chciał to się tym pochwalił.

Teraz mały update, dziś rano gadałem z jednym z radnych i zapłacą za wstęp do kina dla 14 dzieciaków i jednego opiekuna. A zebrana kwota to już blisko 3 tysiące złotych!!!! Czujecie to? Ale Mikołaj będzie gruby w tym domu dziecka. :banderas:

Trzymaj zbiórkę przynajmniej do piątku wtedy coś wpłacę 

Opublikowano

Fajna inicjatywa. Poprzednia akcje przegapilem, ale tym razem sie udalo. 

Opublikowano
  • Autor
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Widziałem się z dzieciakami. Panie mówiły, że młodzi to już tylko czekają na mnie (widzieli na FB, że coś organizuje). Przedstawiłem im moje pomysły (albo coś większego na ośrodek i mały upominek dla każdego, albo każdy z osobna coś tam sobie wybierze) no i jednogłośnie wybrali coś większego na ośrodek. Wspólnie przedyskutowaliśmy temat (w sumie ja podrzuciłem propozycje a im to się tylko oczy święciły i buzie cieszyły) i zgodzili się na nowy tv (początkowo miał być większy) ale będzie trochę mnieszy i jakiś głośnik party box aby mogli razem się bawić przy muzyce. Jutro się przejdę co u mnie w media expert oferują i czy kierownik (kumpel) da jakiś rabacik, bądź coś dorzuci. Aby to miało ręce i nogi to już mniejszych rzeczy nie będę kombinował bo budżet mi się nie zmieści i tylko dołoży się wór słodyczy dla wszystkich. Jutro także odbieram bilety do kina dla dzieci i opiekuna, z terminem wykorzystania na 2 miesiące. Jeszcze koleżanka zaproponowała, że raz w tygodniu mogła by za darmo prowadzić z nimi zajęcia z jogi gdyby chciały. Tak więc działamy Panowie! 

W ogóle wpadłem tam z bajerą, że mam sekret i nie mają nikomu mówić i się nie śmiać, że zostałem pomocnikiem mikołaja i że Mikołaj gapa mi nie dał listy prezentów. A się śmiali wszyscy. I o to chodzi, o pozytywną energię.

Edytowane przez creatinfreak

Opublikowano

No i elegancko, będą sobie grać na kozag kurwa oledzie.

Opublikowano
9 minut temu, creatinfreak napisał:

Ledzie nie OLEDzie, ale i tak o wiele lepszym niż to na czym teraz grają czyli jakiś mały funai bez kolorów.

Zobacz czy wyrwiesz rabacik, może ktoś coś wpłaci jeszcze, w tym przedziale cenowym ze średniej półki te telewizory są podobne niezłe, oglądałem ostatnio recke

https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/telewizory/telewizor-tcl-led-55c745-qled-4k-hdr-pro-144-240hz-vrr-full-array-imax-google-tv

Opublikowano
  • Autor

Jak pisałem wcześniej będzie tv i głośnik co też kosztuje ponad 1000 jeśli najgorszego gówna nie chce się brać. A i jakieś słodycze trzeba kupić. Jeszcze chwila została, może coś się dozbiera i zobaczymy co uda się kupić. 

Opublikowano
  • Autor

Panowie szybka akcja. Dwie sztuki Xone aby działał i aby tanio? Ewentualnie PS4. Bo gadałem z dyrektorką (dziwna kobieta trochę mnie zniechęciła i lekko wymusiła/poczułem się zobowiązany do podarowania dwóm pozostałym placówkom czegoś). 

Opublikowano

W sensie, baba powiedziała, wyczaruj pan jeszcze 2 konsole jak zebrałeś 3,5k i biegałeś po urzędach przed świętami prosząc o wsparcie dla domu dziecka? :leo: Wiadomo, że zapotrzebowanie w takich placówkach jest, ale to kolejne 1k pewnie.

Opublikowano

Bez kitu, nie daj się wpędzić w jakieś poczucie, że coś musisz. I tak już wystarczająco zrobiłeś.

Opublikowano

Nie żeby ludzie nie chcieli dorzucić dodatkowego grosza, ale co to za podejście baby, że daj palec, a jeszcze wymusi rękę? :| 

Zrobiłeś i tak więcej niż trzeba/wypada.

Opublikowano

O ile pamięć mnie nie myli (a nie myli, bo cofnąłem się do pierwszego posta i doczytałem, hehe cwaniak 100) to cała akcja wzięła się z wdzięczności za to, że dzieciaki z pobliskiej placówki życzliwie podchodziły do Twojego małolata. Jaki w tym udział innych domów dziecka? Nie mówię, że nie są warte wspomożenia, ale raczej nie w taki sposób jak to zostało przedstawione, "daj jeszcze, bo mam dwa inne domy, no daj jeszcze na nie, co, nie dasz?". Słaba akcja, a myślałem, że po fochach grzybiego nic mnie już w tym temacie nie zaskoczy.

Opublikowano

ale sztryms, wpłacałem na ten jeden konkretny dom dziecka.

Opublikowano
  • Autor

No człowiek chciał dobrze, a odebrałem to tak jakby robił coś źle. Aż człowiekowi się odechciało. Bo oni działają jako jedność a podzielone na trzy placówki i muszą myśleć o wszystkich dzieciach równo jak to powiedziała. Wiem w dupie z nią, robię to dla dzieciaków, tych co poznałem. Ale jednak mam to teraz z tyłu głowy.

Opublikowano

No to mogła od razu to zaznaczyć, że są 3 domy dziecka i by się inaczej zarządzało zbiórką.

Opublikowano
10 minut temu, creatinfreak napisał:

Bo oni działają jako jedność a podzielone na trzy placówki i muszą myśleć o wszystkich dzieciach równo jak to powiedziała.

To niech ruszy dupę w troki i zrobi chociaż połowę tego co Ty.

Opublikowano
23 minuty temu, creatinfreak napisał:

No człowiek chciał dobrze, a odebrałem to tak jakby robił coś źle. Aż człowiekowi się odechciało. Bo oni działają jako jedność a podzielone na trzy placówki i muszą myśleć o wszystkich dzieciach równo jak to powiedziała. Wiem w dupie z nią, robię to dla dzieciaków, tych co poznałem. Ale jednak mam to teraz z tyłu głowy.

ja bym nie brał tego osobiście do siebie, ludzie generalnie słabo się komunikują - jedna strona źle coś przekazuje, druga źle interpretuje, nie ma co sobie zawalać głowy. 

Opublikowano

Powiedz jej, że niedługo Wielkanoc to zrobimy zrzutkę na kolejny dom dziecka, a potem na dzień dziecka na kolejny :kaz:

Opublikowano
  • Autor

Naprawdę mnie zniechęciła ta kobieta i nie wiem czy będzie coś dalej robione. Na ten moment skupiamy się na świętach. Już forumek działai jeden z użytkowników może podaruje PS4 a mój kumpel tanio mi sprzeda xone. Ale to dopiero po świętach się ogarnie.

Opublikowano
  • Autor

W sumie jak już jesteśmy w temacie PS4. Zalegają Wam gierki i może jakiś padzik aby były dwa? Wiem, że już bardzo dużo pomogliscie, ale może jednak coś tam leży i się kurzy...

Edytowane przez creatinfreak