Opublikowano 16 lutego 20241 r No raczej na premierę nie kupię, ponieważ SnowRunner ukończony przeze mnie może w 20%, ale na pewno trafia na listę gier do ogrania w przyszłości.
Opublikowano 16 lutego 20241 r Zadziałało przy Snowrunerze to było wiadomo od dawna, że tu też będą. Fajnie to wygląda, poczekam na recenzję i opinie zagrajmerów i zobaczymy, eksploracja jaskiń czy post sowieckich bunkrów też spoko.
Opublikowano 1 marca 20241 r O, a to nie widziałem Chyba sobie kupię, ale wybór padnie na konkuter - różnica cenowa między wersją pecetową a konsolową jest znacząca i ciekawe skąd wynika.
Opublikowano 1 marca 20241 r 10 godzin temu, Bzduras napisał: O, a to nie widziałem Chyba sobie kupię, ale wybór padnie na konkuter - różnica cenowa między wersją pecetową a konsolową jest znacząca i ciekawe skąd wynika. Jeśli chodzi o wersję pudełkową to chyba kosztują tyle samo 159,99 zł. Konsolowe wydanie odsprzedasz a PC już nie. Edytowane 1 marca 20241 r przez addhoc
Opublikowano 1 marca 20241 r Kusi pudełeczko w takiej śmiesznej na obecne czasy cenie, na zmasterowanie Snowrunnera nie miałem czasu przy tej gargantuicznej ilości contentu, to tutaj lżejszy klimat może siąść.
Opublikowano 1 marca 20241 r Dokładnie pojeździ się. Akurat powolne tempo rozgrywki będzie też ok między innymi tytułami/gatunkami sobie na odmianę załączyć.
Opublikowano 1 marca 20241 r Miałem nie kupować na premierę bo jeszcze Snowrunnera gram a Expeditions nie będzie mieć coopa na premierę (a gram głównie z kumplem) ale jak oglądam filmiki to wygląda to tak świetnie że chyba się skuszę. Będzie idealna gra pod podcasty.
Opublikowano 1 marca 20241 r No i nie będzie żmudnego krążenia po tych samych miejscówkach, bo trzeba przywieźć 5 metalowych belek, a na zestawie mieszczą się 4
Opublikowano 5 marca 20241 r Chyba trzeba poczekać na patch, na PS5 gra ma potężne problemy z doczytywaniem tekstur na czas, na Xboxie gra regularnie ścina i pomaga jedynie wejście w tryb offline i po chwili powrót do online
Opublikowano 5 marca 20241 r Autor Saber nie ogarnęło gry na premierę? Szok... Jak sobie przypomnę w jakim stanie był snowrunner i tempo ich ogarniania bugów to nie ruszam tej gierki przez najbliższy rok.
Opublikowano 6 marca 20241 r Ja tam jeżdzę i jest OK, denerwują mnie tylko zawiasy w garażu jak się np przeskakuje przez zawieszenia. W SR też tak było?
Opublikowano 6 marca 20241 r Freezy co kilka sekund na xsx to norma? Nie ukrywam, że jest to irytujące a jeździ się tak przyjemnie.
Opublikowano 6 marca 20241 r W trybie offline chodzi płynnie E: jest jakiś tryb foto czy trzeba cykać w grze z hudem? Edytowane 6 marca 20241 r przez Dud.ek
Opublikowano 6 marca 20241 r Widziałem gameplay z początkowych ekspedycji. Kilka autek dostępnych, niemal wszystkie to kopiuj wklej ze SnowRunnera tyle że z innymi malowaniami. Większość lepszych pojazdów jest PayToWin bo są do odblokowania w dlckach. Sam pomysł z dronem fajny, przesuwaniem czasu hak ma się moduł mieszkalny, ustawianie ekwipunku też spoko bo dodaje konieczność planowania ale.. jakoś siebie w tym nie widzę. Wolę targać kontenery i kłody ubłoconymi ciężarówkami, zatem zostaję przy moim ukochanym SR
Opublikowano 6 marca 20241 r Autor W trybie offline chodzi płynnie:czezky: E: jest jakiś tryb foto czy trzeba cykać w grze z hudem?Nie ma tryby foto. Pewnie dodadzą w patchu kiedyś tam.
Opublikowano 7 marca 20241 r 10 godzin temu, Dud.ek napisał: W trybie offline chodzi płynnie a to dlatego, się zastanawiałem skąd tyle narzekań a u mnie działa ok xd w ogóle po co tu online?