Jump to content

Expeditions: A MudRunner Game

Patricko

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tutaj kilka info o grze:

Plan your itinerary with your reconnaissance drone, use your metal detector and camera drone to locate valuable equipment.

Chart through extreme landscapes with cutting-edge gadgets, like anchors to ascend difficult slopes or using echo sounders to probe water depth.

Manage your camp by building research structures and hiring experts to unlock new skills and possibilities during your expeditions.

Posted

Szkoda, że nie zupełnie nowy projekt. Generalnie będzie wszystko to samo na innych zasadach. Sporo graczy po tych kilku sezonach ma setki godzin i nie wiadomo czy wrócą do gry.

Posted

Może być miła odmiana od wożenia towarów, umówmy się kontentu do Snowrunnera jest tyle (i kolejne nadchodzą), że mi się podoba, że robią coś innego. Chociaż fakt, widać potęzny reuse assetów i na postęp graficzny nie ma co liczyć, bo gra wychodzi też na poprzednią generację i Switcha.

Posted

Na pewno przyjdzie, bo ja już się nakręciłem nieźle, a sezony rozgrzebane w SnowRunnerze czekają. Pola nie zaorane, towary nie poprzewożone, zbiorniki w Kanadzie nie ponapełniane wodą, ileż tego...

Posted

Słabo. Zamiast iść z powrotem w stronę Mudrunner'a, w większy realizm, idą w zaparte w teribale i płomienie na wozach. Poza tym spory recykling, silnik wygląda tak samo jak Snow... Jestem na nie. 

Posted

https://jvmag.ch/2023/08/24/gc23-expeditions-a-mudrunner-game-notre-premier-avis/

Trochę info od ludzi co grali.

- Będą tylko scouty i małe ciężarkówki,
- Można spuścić powietrze z opon,
- Jedziemy w teren z tym co wybierzemy,
- Nieco luźniejsze podejście do tematu niż SnowRunner.

Wydaje mi się, że to będzie taki spin off dla pojedynczego gracza na góra 10 - 12 godzin. Możliwe, że wyciągnęli rzeczy które chcieli dać do SnowRunnera i zrobili z tego osobną gierkę. Mimo wszystko czekam i na pewno ogram.

• Thanks 1
  • 3 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Premiera 5 marca. Niezła cena, będzie też Year 1 Pass, ale na razie nie wiadomo jaka zawartość.

Podoba mi się takie luźniejsze podejście względem poprzednich gier serii, chętnie pogram.

• Upvote 1
Posted
19 minut temu, Bartg napisał:

Passów pewnie więcej pewnie, ilość contentu do Snowrunnera to jakiś absurd ;) 

Wspaniały absurd :gachigasm:

A półtorej stówki za tą grę, to chętnie wyskoczy z portfelika true gracza.

• This 1
Posted

Co prawda Snowrunner skończyłem gdzieś na zimowej mapce granie, ale tutaj jak widzę rozgrywkę nastawioną na eksplorację, zwiad dronem czy te gadżety to chyba będzie  jeżdżone Day one. 

• Upvote 1
Posted

Prezentuje się spoko. Ale jednak poczekam. Dopóki nie wbiję 100% we wszystkich mapach SR to za to się nawet nie zabieram za Expedycję. Chcę dokończyć najpierw poprzednią grę bo kilka dlc jeszcze mam prawie nie ruszonych.

• Upvote 1
Posted

Ja podobnie, gra wygląda jak standalone DLC, identyczna oprawa i fizyka, liczyłem na więcej ulepszeń po tylu latach od premiery Snowrunnera. Ten z resztą ma tyle contentu, że życia nie starczy na całość.

• Upvote 1
  • 2 weeks later...