Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Gra ukonczona. Wedlug licznika gry zajelo mi to 18 godzin i 27 minut. Niemniej, w pewnym momencie zaladowalem wczesniejszy stan gry przed wejsciem na cmentarz by oszczedzic amunicje na walke z bossem. Tym samym za drugim razem cmentarz przebieglem w 15 min, gdzie za pierwszym razem sporo lazilem i myslalem nad zagadkami. Zakladam, ze moj wlasciwy czas spedzony z gra to 20 godzin. Licznik konsoli pokazuje 26 godzin, wiec spora roznica.Co ciekawe, licznik konsoli pokazuje mi, ze przy pierwszym Tormented Souls spedzilem 23 godziny. Z tego co pamietam to jedynke ukonczylem 3-krotnie, a wiec pokazuje to jak wieksza gra jest druga czesc.171 wrogow zabitych, 35 razy zapisany stan gry, 65 uzytych przedmiotow leczacych, 85 zebranych dokumentow.Nie wiem czy chce mi sie bawic w platyne. Te trofea za przechodzenie gry bez zapisu lub uzywajac tylko jednego przedmiotu leczacego mnie nie jaraja. W horrorach zawsze mnie motywuje zebranie wszystkich files, a wiec za to sie wezme. Potem przejscie na hardzie i bede usatysfakcjonowany. Dziwne, ze trofeum za przejscie na easy nie wpadlo po ukonczeniu gry na normalu. Pewnie jakis kolejny bug.Gra bije Silent Hill f na glowe. Pije do tej gry, bo wyszly w podobnym czasie. W Tormented Souls 2 wlozono przynajmniej 4 razy wiecej pracy niz w Silent Hill f. Ale o Silent Hillu niedlugo sie wypowiem szerzej w stosownym temacie.Horror niemal idealny. Walka sprawia mase przyjemnosci. W broniach czuc power. Projekt lokacji to mistrzostwo. Potwory roznorodne, czego brakuje w ostatnich horrorach. Byly tylko te drobne bugi. Jeden bug zablokowal mi tez zagadke z ciemnoscia, ale wystarczylo wyjsc i wejsc z powrotem do pokoju.Zaraz zabieram sie za drugie przejscie i na pewno odswieze sobie jedynke. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Lukas_AT
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja się wypsztykałem z ammo i leczonek i mam problem z pierwszą bossówą. Będę musiał ją młotkiem dokończyć, ale nie wiem czy mi się chce w taki sposób xd
Opublikowano 15 minut temu15 min 3 godziny temu, Lukas_AT napisał(a):Dziwne, ze trofeum za przejscie na easy nie wpadlo po ukonczeniu gry na normalu. Pewnie jakis kolejny bug.Jest sporo gier, w których trofea za poziomy trudności się nie stackują i trzeba je przechodzić oddzielnie, więc akurat tu bym się buga nie dopatrywał.