Masorz 13 184 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 (edytowane) A czy ktoś mówił o potrzebie jego oglądania? lukasz- bo ty jesteś inny Edytowane 23 Sierpnia 2009 przez Masorz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lukasz Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 No, ja nie szukam w necie plakatów do filmów, których na pewno nie chcę obejrzeć o.0 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 To, że człowiek z taką wiedzą jak ja kojarzy jakiś film, nie znaczy, że od razu czeka ze śliną na ustach i odlicza dni do premiery. Po prostu o nim wiem. Nie wiem, czemu Obso uznał ten plakat za ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 bo słucha laibacha? Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Teaser Inception - szykuje się kolejny świetny film od Christophera Nolana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 sie okaze. Mam nadzieje, ze Batmany go nie zniszczyly i nakreci cos powaznego i dla doroslych z kategoria R. Na film na miare Memento raczej nie licze ale mam nadzieje, ze bedziesz chociaz bardzo dobrze. Duzo od tego typa wymagam ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 I znowu Di Caprio będzie grał twardziela z młodzieńczym zarostem. Do tego filmu zapuszcza brodę od Titanica Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lukasz Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Teaser Inception - szykuje się kolejny świetny film od Christophera Nolana. Aby ktoś szykował kolejny świetny film musiałby nakręcić chociaż jeden taki. Taka zależność nie zeszła w przypadku Nolana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Emm... To chyba jakieś marne prowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lukasz Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 To akurat nie jest prowo. Bez spiny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 "Non-conformist bird..." Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 (edytowane) Teaser Inception - szykuje się kolejny świetny film od Christophera Nolana. Aby ktoś szykował kolejny świetny film musiałby nakręcić chociaż jeden taki. Taka zależność nie zeszła w przypadku Nolana. Jeśli Memento nie jest świentym filmem to ja nie wiem co nim może być. Insomnia też była ok. Tak, że, lol. Edytowane 25 Sierpnia 2009 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Teaser Inception - szykuje się kolejny świetny film od Christophera Nolana. Aby ktoś szykował kolejny świetny film musiałby nakręcić chociaż jeden taki. Taka zależność nie zeszła w przypadku Nolana. Jeśli Memento nie jest świentym filmem to ja nie wiem co nim może być. Insomnia też była ok. Tak, że, lol. Ta Prestiż też był strasznie słaby... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 memento niezle, prestiz slaby. ogolnie nolan to przecietny rezyser. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 memento niezle, prestiz slaby. ogolnie nolan to przecietny rezyser. Ale młody, i zapowiada się świetnie na przyszłość, to wystarczy. Memento to przeciętny film, lol o___________O Cytuj Odnośnik do komentarza
Pain101 3 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 memento niezle, prestiz slaby. ogolnie nolan to przecietny rezyser. Ale młody, i zapowiada się świetnie na przyszłość, to wystarczy. Memento to przeciętny film, lol o___________O Czytać umiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lukasz Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Czy ja wiem czy świetnie zapowiadający się reżyser to taki co kila lat temu nakręcił poprawny film a od tego czasu nagrywa średniaki. On sie świetnie zapowiada: http://www.filmweb.pl/o279782/Martin+McDonagh albo on: http://www.filmweb.pl/o137056/Andriej+Zwiagincew Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Nolan nie jest już "zapowiadającym się reżyserem", bo czy zapowiadający reżyser kręciłby filmy z Belem, Di Caprio i Nortonem?. On już ma jakąś renomę, nakręcił 2 świetne filmy i dodatkowo 2 kasowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Lukasz się nie zna, Nolan nakręcił kilka dobrych filmów, w tym "Mrocznego Rycerza", przy którym wszystkie filmy McDonagha razem wzięte wyglądają jak kanapka z chlebem przy soczystej pizzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 in bruges>>>>>>>>>> 2 batmany nolana Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 in bruges=przeciętniak Poprawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blok 6 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Pierdolę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lukasz Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Martin McDonagh oprócz świetnej " W Brugii" (nteliegentny i po prostu bardzo dobry film, nie to co to kręci Nolan) stworzył też krótkometrażówkę, za którą dostał Oskara. No, jeśli można mówić, że ktoś się świetnie zapowiada to właśnie ktoś taki. Dwa filmy, jeden bardzo dobry, drugi oskarowy. Nolany tego świata to są dobre dla ludzi z płytką wiedzą albo bez własnego gustu. Przecież te "Memento" to na maksa przehajpowany film. Coś jak "Fight Club" i "Requiem dla snu" chociaż tamte przynajmniej były naprawdę dobre czy bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Nolan jest przehype'owany, praktycznie każdy jego film, tu się zgodzę. Jednak nie zmienia to faktu, że i "Memento", i "Mroczny Rycerz" są o klasę lepsze od "In Bruges" (nie chce mi się pisać polskie tytułu, za długi). Właśnie dlatego, że mam własny gust, potrafię docenić te filmy pomimo faktu, że są bardzo popularne. Nawet by mi się nie chciało o tym pisać gdyby nie fakt, że filmy McDonagha naprawdę stoją klasę niżej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi