Opublikowano środa o 00:422 dni W kine na pewno dobrze się to będzie oglądało ale ten Holland jakby się urwał z innej bajki, bez emocji. Nolan zawsze miał dobre castingi ale ten się wydaje od początku nietrafiony. Zobaczymy.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Tak, ciekawy newsik od redakcji ,,FDBPL"... I jestem jak najbardziej za... tylko problem w tym, żeby ta ,,nowo-stara" odsłona ,,Planety Małp" nie sknociła całej historii napisanej przez te naście lat w tym Uniwersum. 2 godziny temu, Square napisał(a):Grubiutkooo! Ależ energia jest w tym zwiastunie. :D Hype?! No, raczej!
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Szykuje się największy kasztan tego roku, woke treści jak w wiedźminie od netflixa:oraz
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Chyba najbardziej wyczekiwany film położony przez jakieś woke głupoty.Nolan zatrudnił nawet prawdziwych olbrzymów żeby nie było CGI. Edytowane 12 godzin temu12 godz. przez Dud.ek
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. tak jak uwielbiam Nolana tak przy tym filmie jest tyle red flagów że zapowiada się na spektakularny balas. chciałbym się mylić i liczę że jednak wyjdzie dobre widowisko ale obawy są
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ja tam Nolana też lubię, ale już ma na koncie 2 balasy w postaci Dark Knight Rises oraz Tenet. Nie widziałem tylko Oppenheimera.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Nie no Batmany wszystkie super, ale Tenet to faktycznie balas - Oppenheimer w sumie też nic specjalnego, bo jak na film to za dużo najebane nazwisk/postaci i strasznie męczy - to powinien być mini serial, jak Czarnobyl z HBO.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. No Nolan najbardziej przereklamowany reżyser. Gościu do dzisiaj nie umie scen akcji i mixowania dzwieku dialogów.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Wiesz, że Hollywood od dawna szoruje po dnie, kiedy filmy Nolana wydają ci się masterpieceami.