Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Tak gram na tactical. Ale Józek jest koks, chyba dziś trafi do rezerwy.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 2 minuty temu, messer33 napisał(a):Tak gram na tactical. Ale Józek jest koks, chyba dziś trafi do rezerwy.Mało nim grałem, bo mnie wkurzało, że nie nabija lvla xD. Czułem, że coś tracę. W sumie ciekawy zabieg z nim zrobili, to takie easy mode na początek gry.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. To takie mrugnięcie okiem do fanów Fire Emblem, tam w praktycznie każdej części jest tak zwany Jagen (od imienia tego typu postaci z pierwszej części), wysoki level od początku żeby trochę wprowadzić gracza, ale w późnych etapach mało przydatny. W UO jest o tyle fajnie wkomponowany że z nim w składzie inne jednostki leveluja, bo w FE głównie kradnie exp, więc używa sie go tylko w ostateczności, ewentualnie żeby osłabić przeciwników a killa zostawić komuś na niższym poziomie.Co do poziomu trudności, polecam od razu brać najwyższy (bodajże expert), niestety gra nie jest super wymagająca nawet na nim. Nawet bez jakiegoś zaawansowanego budowania składów i taktyk, można spokojnie pokonywać wrogów którzy są kilka poziomów wyżej.