Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Akt 1 trudniejszy od drugiego. W sumie jak już się zapanuje nad sytuacją, ogarnie o co chodzi, przemyśli każdy krok, to sama przyjemność grania. Czasem jest mętlik, ale idzie dobrze. Superancka gierka.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Fucking hell, czemu nikt mi nie powiedział, że to jest w Game Passie, ja zamówiłem to pudełko lol. No dobra, to przy następnym cyklicznym włączeniu Xboxa się pogra.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 5 godzin temu, ogqozo napisał(a):Fucking hell, czemu nikt mi nie powiedział, że to jest w Game Passie, ja zamówiłem to pudełko lol. No dobra, to przy następnym cyklicznym włączeniu Xboxa się pogra.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Zawsze w randomowych serwisach z jedzeniem albo taksówkami podawalem Jan Kowalski, teraz będzie Jan Dolski.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Pograłem kilka godzin w ramach game passa, ale że i tak subskrypcja mi zaraz wygaśnie a gierka przednia to kupiłem na steam. Naprawdę udany tytuł i z bardzo ciekawym pomysłem na siebie. No i cena na nasz rynek zachęcająca.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Też właśnie kupiłem na steam. 100 zeta nie majątek a gra wygląda ciekawie i recki dobre. Na deku chodzi w stabilnych 30klatkach na wysoko srednich z fsr,przynajmniej na początku. Klimacik jest fajny graficzka ładna oby Gameplay mi siadł i będzie super.