Skocz do zawartości

The Alters

Featured Replies

Opublikowano

Akt 1 trudniejszy od drugiego. W sumie jak już się zapanuje nad sytuacją, ogarnie o co chodzi, przemyśli każdy krok, to sama przyjemność grania.

Czasem jest mętlik, ale idzie dobrze. Superancka gierka.

• Odpowiedzi 32
  • Wyświetleń 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Może być to prawda, ludzie uważają death stranding za jakiś geniusz a to poza fajna mechaniką chodzenia z klamotami zwykla grafomania kojiego i muzyka ktora przez większość czasu mnie męczyła. Z this

• Donatello1991
    Donatello1991

Tak. Fps lecą i rozdzielczość kiepska. Pc jeszcze nawet nie podłączyłem do tv z tą grą a już w 1440p na monitorze jest 10 razy ostrzejsza.

• No i PO CICHU mamy polskiego hiciora, średnia ocen 84. The Gamer: "Trudno opisać, co jest tak dobre w Alters, bez spoilowania - naprawdę warto wejść w to bez uprzednich opinii. NIe można na pewno u

Opublikowano

Fucking hell, czemu nikt mi nie powiedział, że to jest w Game Passie, ja zamówiłem to pudełko lol. No dobra, to przy następnym cyklicznym włączeniu Xboxa się pogra.

Opublikowano
5 godzin temu, ogqozo napisał(a):

Fucking hell, czemu nikt mi nie powiedział, że to jest w Game Passie, ja zamówiłem to pudełko lol. No dobra, to przy następnym cyklicznym włączeniu Xboxa się pogra.

?u=https%3A%2F%2Fmedia1.tenor.com%2Fimag

Opublikowano

Pograłem kilka godzin w ramach game passa, ale że i tak subskrypcja mi zaraz wygaśnie a gierka przednia to kupiłem na steam.

Naprawdę udany tytuł i z bardzo ciekawym pomysłem na siebie. No i cena na nasz rynek zachęcająca.

Opublikowano

Też właśnie kupiłem na steam. 100 zeta nie majątek a gra wygląda ciekawie i recki dobre. Na deku chodzi w stabilnych 30klatkach na wysoko srednich z fsr,przynajmniej na początku. Klimacik jest fajny graficzka ładna oby Gameplay mi siadł i będzie super.