Opublikowano wtorek o 15:274 dni Godzinę temu, jimmy napisał(a):najebał minusów i dał 9 Oprawa ps2 i dal 9. Ciekaw jestem ile w kopercie dostala redakcja ppe.
Opublikowano wtorek o 17:124 dni "Świetna oprawa graficzna i płynna rozgrywka – to pierwszy raz, kiedy Pokémony wyglądają naprawdę nowocześnie. Wyraźne tekstury, brak ząbków, dynamiczne światło i szczegółowe modele stworków robią ogromne wrażenie,"serio? xD
Opublikowano czwartek o 12:042 dni no to mówcie chłopaki jak tam te poksy, czy te walki real time to nareszcie coś nowego czy pic na wodę?
Opublikowano czwartek o 12:252 dni On 10/14/2025 at 7:30 PM, Daffy said:Niezbyt zachęcająco to wygląda, bez żadnej przesady pomijając rozdziałkę i FPS to rzeczywiście jest poziom gier z ery PS2.
Opublikowano czwartek o 12:342 dni Zamówiłem kiedyś na sklepie Nintendo, bo wiadomo, mieli po taniości i kubek, i czapeczkę, i parasolkę i coś tam w bonusie (zachęcam jeśli jakiś KOLEKCJONER chce je kupić ode mnie), ale ciekawe kiedy faktycznie dojdzie, na razie w ciągu 3 dni przejechało z magazynu w Montpellier do magazynu pod Paryżem i tyle.
Opublikowano czwartek o 12:352 dni W tym miesiącu jak ktoś chce połapać stworki i nie porzygać się od grafiki, to lepiej kupić dobrze przyjęte Digimon Story Time Stranger.
Opublikowano czwartek o 13:422 dni 1 godzinę temu, jimmy napisał(a):no to mówcie chłopaki jak tam te poksy, czy te walki real time to nareszcie coś nowego czy pic na wodę?pogram wieczorem i coś skrobnę
Opublikowano czwartek o 20:272 dni 8 godzin temu, jimmy napisał(a):no to mówcie chłopaki jak tam te poksy, czy te walki real time to nareszcie coś nowego czy pic na wodę?Fajnie się walczy z tym cooldownem. Pokemonem możesz biegać po całej arenie, guzikami ABXY odpalasz ataki. Czy podoba mi się to bardziej niż klasyczna walka? Raczej nie, ale jest to miła odmiana.Początek trochę senny, duży tutoriali ale gra się przyjemnie. Jak już człowiek przełknie grafikę z ps2 to nawet jest w stanie docenić że gra wygląda ostro na tv i że chodzi w 60 fps.
Opublikowano czwartek o 22:081 dzień 9 godzin temu, Shen napisał(a):W tym miesiącu jak ktoś chce połapać stworki i nie porzygać się od grafiki, to lepiej kupić dobrze przyjęte Digimon Story Time Stranger.Przymierzam się do zakupu, bo lubię digimony, a ostatnie jakie ogrywałem to cybersleuth na Vicie
Opublikowano wczoraj o 04:34 1 dzień Ja po 4 godzinach gry wciąż siedzę w tutorialu, jednakże sporo czasu poświęciłem też na walkę. Z początku nie jest łatwo, ale sama rozgrywka wciąga jak diabli. Z kolei filmiki bez dubbingu wołają o pomstę do nieba. Ale jak ktoś jest pokemonowym świrem to przymknie na to oko. Edytowane wczoraj o 04:36 1 dzień przez Domino56
Opublikowano wczoraj o 20:55 1 dzień Ej, które awatary to chłopy a które baby? Coś źle wybrałem na starcie jak w sklepach z ciuchami mam 95% ciuchów dla bab do kupienia? WTF? :D
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 14 minut temu, Emtebe napisał(a):Ej, które awatary to chłopy a które baby? Coś źle wybrałem na starcie jak w sklepach z ciuchami mam 95% ciuchów dla bab do kupienia? WTF? :DPłeć w pokemonach nie istnieje jeśli chodzi u ludzi, można wszystkie ciuchy ubierać niezależnie od wybranego modelu postaci. Takie czasy.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. No to na razie lipa, że trzeba w babskich fatałaszkach przebierać w większości. Pewnie później na mapie znajdę inne sklepy i może w nich będzie coś dla prawdziwych mężczyzn
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Mam z 15 godzin juz.W sumie walki na plus. Daja sporo funu i angazuja bardziej, niz wciskanie guzika A.Graficznie jest lepiej, ale nie lepiej, ze ladniej. Wyglada to jak ostatnio wydane mario galaxy. Czyli stara formula ale z podbita rozdzialka i 60fpsami.Bardzo nie podoba mi sie, ze miasto jest jedyna lokacja z bardzo ograniczonymi biomami, ktore maja kilka roznych pokemonow.Ulecialo to uczucie otwartego swiata i przygody, ktore dostawalismy juz od 8 geny dajac wild area jako namiastke wolnosci, potem ogromnych lokacji z Arceus, az do jednej wielkiej mapy w Scarlet/Violet.Tutaj jest sterylnie i bez jakichkolwiek miejsc, ktore chcialyby nas zatrzymac na dluzej. Gra ogranicza sie do latania od znacznika do znacznika robiac co chwile jakies zadanka.Na te chwile 5/10. Zobaczymy z czego wypatroszyli gre przy premierze DLC. Edytowane 16 godzin temu16 godz. przez Pierre Deck
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. jak po tych wszystkich opiniach wstrzymuje się z zakupem do czasu az uzywki mocno pojda w dół a przy okazji wyjdzie dodatek ktory moze troche doda inne lokacje poza miastem.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Ja też podziękuję na razie. Akceptuję Pokemony jako setting gry, ale nie jestem ich szczególnym fanem. Wolałbym żeby wydali dobrą i ładną grę przede wszystkim, a nie jakiegoś średniaka, który ma tak się sprzedać, bo Pokemony.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. to jest nie do wiary jak oni doja ta marke. Rok 2025, gra wyglada jak z 2004. Gdzie inne gry, ktore zarobia 1/10 tego co te patalachy podnosza granice tego co jest mozliwe na dzisiejszych sprzetach, gamefreak wydaje gry ktore spokojnie na e-papierosie mozna by odpalic.Ale ida swieta... rodzice wejda do sklepu i na polce bedzie "Pokemon!", wiec numerki beda sie zgadzac i tak rok w rok.Idea gry z pokemonami jest tak genialna, a wykonanie tak hoo...
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Amatorzy robiący fanowskie romhacki mają więcej dobrych pomysłów, niż te patałachy z gamefreak. Chiński gameboy, emulator gba i ze 20 gier godnych sprawdzenia.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 48 minut temu, Bishonen88 napisał(a):Rok 2025, gra wyglada jak z 2004.Musisz przeprosić gry z 2004:
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Kurde ale te walki i łapanie pokemonów jest jeszcze bardziej immersyjne niż w Arceus. No zajebiście to rozkminili.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 1 godzinę temu, tlas napisał(a):Kurde ale te walki i łapanie pokemonów jest jeszcze bardziej immersyjne niż w Arceus. No zajebiście to rozkminili.szkoda tylko, ze na spoko walkę spierniczyli całą resztę...