Opublikowano środa o 13:532 dni @YETI No ja tam widzę 9 map. Tylko że są podzielone na Rush/Conquest + 1 mapa do BR.
Opublikowano środa o 18:342 dni August 7th-8th will be a closed beta, where codes can be obtained through Twitch drops from one of the hundreds of content creators streaming the event during the multiplayer reveal, or codes can be obtained by pre-ordering the game. It’s believed among some sources that the Beta will then open up on August 9th – 10th as an ‘Open Beta’ phase.It’s said that pre-orders for Battlefield 6 will be live during the Battlefield 6 multiplayer reveal event.But that’s not all, a second Open Beta of Battlefield 6 will also take place from August 14th-17th.Zamknięta Beta od 7 sierpnia, otwarta od 9, druga tura otwartej 14-17 sierpnia.
Opublikowano środa o 18:472 dni Nieoficjalne informacje. Edytowane środa o 18:472 dni przez krzysiek923
Opublikowano czwartek o 01:452 dni potwierdzenie daty premiery;) 10.10StreamableWatch BF6 | Streamable
Opublikowano czwartek o 19:071 dzień Oglądam właśnie jak grają to jest mega dobrze! Na takiego BFa czekałem!
Opublikowano czwartek o 19:191 dzień Mapki wydają się mega fajne. Wierzę że Vince podniesie markę. Delikatny hajpik jest.
Opublikowano czwartek o 19:241 dzień Nie wiem, nie wiem... mam wrażenie jakbym oglądał nową mapkę z czwórki. Co niekoniecznie musi być złe. Ale Battlefield bez bugów, glitchy i stałe klatki? Zniszczalność otoczenia jest chyba na identycznym poziomie co czwórka. Tempo rozgrywki też.
Opublikowano czwartek o 19:341 dzień Wygląda póki co jakby wracał taki Battlefield jakiego wszyscy chcieli, nareszcie. Oby to wypaliło, bo rzeczywiście wygląda aż za dobrze póki co. Devi słuchający graczy ?
Opublikowano czwartek o 20:061 dzień Pieknie ostatni raz gralem w bf1 ale to nie byly moje klimaty wiec ciesze sie na powrot w pazdzierniku mam nadzieje ze jeszcze wroci radocha z grania
Opublikowano czwartek o 20:071 dzień Dla mnie osobiście kluczowa jest informacja czy znów będą boty zapełniały serwer w przypadku braku kompletu graczy czy już tego nie będzie. To było debilne. W multi gram rzadko ale lubię mieć coś takiego na dysku co mogę sobie włączyć czasami i zagrać. Tylko niech to będzie coś dobrego w końcu.
Opublikowano czwartek o 20:161 dzień bałagan z tymi twitch dropami ale liczę że wyrwę kilka kluczyków, na razie im redeem się przytkało;)
Opublikowano czwartek o 20:371 dzień Kody do early access:97QY-9YUH-W8JX-22DX6P6A-ABGA-BMMZ-LCBNDo wbicia na:Battlefield 6 Code Redemption --...Battlefield 6 Code Redemption -- Electronic ArtsLearn how to redeem a code to your Battlefield account.
Opublikowano czwartek o 21:121 dzień 700tys widzów na twitchu więc zero zdziwieniahttps://twitch.tv/Stodehten typ dominuje, już zdążył wykminić że C4 są op bo można je rzucić dość daleko Edytowane czwartek o 21:211 dzień przez nero2082
Opublikowano czwartek o 21:311 dzień Strasznie przypomina coda szybkie to zero recoill kurde no to nie jest to …
Opublikowano czwartek o 22:361 dzień wieje codem - niskie ttk, małe mapy, dużo korytarzy i szybkie poruszanie..dlatego beta się przyda do obadania
Opublikowano czwartek o 23:151 dzień Wygląda trochę jak nałożona skórka na poprzedniego bfa i paleta barw też mi nie siedzi nie wiem to nie ten sam vibe co 3/4 mimo ze nie grałem ale oglądam streamy i mam mieszane uczucia
Opublikowano wczoraj o 05:28 1 dzień Wy z tym CoDem serio? No ja sie w tym roku obraziłem na CoD za potężne cziterstwo, ale w ostatnich latach spędziłem tam 1000h+ i różnica jest taka jak zawsze byla miedzy bf, czyli ogromna. Chyba, ze porównujecie warzone do tego, bo w to mialem wyjebane.
Opublikowano wczoraj o 05:46 1 dzień W maju grałem w alphę i różnica pomiędzy BF 2042 i BF 6 była dla mnie taka, że ten pierwszy nieudolnie chciał wszczepić w dna serii popularne rozwiązania z coda co zaowocowało karykaturalną parodią, a ten drugi inspiruje się najlepszym co ma konkurencja, ale przede wszystkim wraca do korzeni. Ja przynajmniej tak to odebrałem, a każdy sobie oceni przy otwartej becie.Jedyne co mnie zastanawia - bo oczywiście nie mam zielonego pojęcia jak przebiega proces tworzenia takiej wielkiej gierki - czy ta premiera to nie za szybko, bo podczas bety ilość bugów była porażająca. Wydawało mi się, że pierwszy kwartał 2026 to okienko, w które będą celować.