Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 10 godzin temu, Gregorius napisał(a):A ja gram na pc, na padzie od Series X (jak zawsze) bo jestem do tego po prostu przyzwyczajony po 25 latach na konsolach - nigdy w fpsy na m&k nie grałem i już się tego nie nauczę. To jest dla mnie strasznie nienaturalne (m&k)no muszę mieć po prostu kontroler w rękach.No ja grając tyle lat w CoD na padzie, nie wyobrażam sobie grania na m i k. Chociaż w czasach liceum trochę grałem na m i k. Nawet jakiegoś Razera miałem.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. A ja na padzie nie umiem po 25 latach grania w fpsy m+k, z czego w samego CS'a ponad 20 Wiadomo, z auto aimem nie da się grać bardzo źle na padzie, ale jednak to nie to dla mnie. Na razie i tak nie mogę grać, bo dalej moje pakiety lecą przez Chile i każdy jeden mecz mam zlagowany. Battle Royale działa za to normalnie
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Zmieniłem ustawienia kontrolera i wyjebałem wszystkie efekty graficzne i teraz jest super
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 4 godziny temu, Bartg napisał(a):Na razie i tak nie mogę grać, bo dalej moje pakiety lecą przez Chile i każdy jeden mecz mam zlagowany. Battle Royale działa za to normalnie Skąd wiesz, że przez Chile? Można to sprawdzić? Pytam, bo miałem dwa dni temu jakieś poronione skoki pingow nagle i się zastanawiałem, o co chodzi.Ale może tak trzeba żyć, bo nawaliłem najlepsze staty w meczu przy takich lagach. I to grając snajperem
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 16 godzin temu, Gregorius napisał(a):A ja gram na pc, na padzie od Series X (jak zawsze) bo jestem do tego po prostu przyzwyczajony po 25 latach na konsolach - nigdy w fpsy na m&k nie grałem i już się tego nie nauczę. To jest dla mnie strasznie nienaturalne (m&k)no muszę mieć po prostu kontroler w rękach.No ja tak samo, na dodatek mam Elite Series więc dodatkowe przyciski na dole pod palcami. Lepiej mi się gra niż na M+K bo mam zestaw typowo biurowy, brak gamingowej myszki i sensownej podkładki.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 2 hours ago, l33t said:Skąd wiesz, że przez Chile? Można to sprawdzić? Pytam, bo miałem dwa dni temu jakieś poronione skoki pingow nagle i się zastanawiałem, o co chodzi.Ale może tak trzeba żyć, bo nawaliłem najlepsze staty w meczu przy takich lagach. I to grając snajperem Podobno w menu głównym na dole po prawej jak masz coś tam santiago łączy Cie przez Amerykę. I jak wpadniesz raz w ta pętle to pozamiatane, u mnie od season 1 gra niegrywalna sie stała